Οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ στο Onsports: «Επηρεασμένοι με Ολυμπιακό!» (photos+videos)

Οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ στο Onsports: «Επηρεασμένοι με Ολυμπιακό!» (photos+videos)

Ο πρώτος σκόρερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σόνι Ουίμς και ο απαραίτητος για τον Ετόρε Μεσίνα, Βιτάλι Φριτζόν, μιλούν στο Onsports για τον νικητή του ντέρμπι ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός και επιλέγουν έναν από τους δύο «αιώνιους» για αντίπαλό τους στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας!

Αν και τόσο ο ένας όσο και ο άλλος τονίζουν ότι δεν τους ενδιαφέρει ποια από τις δύο ελληνικές ομάδες θα αντιμετωπίσουν και θα είναι το ίδιο για αυτούς, δεν κρύβουν πως αν παίξουν με τον Ολυμπιακό, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά από ό, τι αν κονταροχτυπηθούν με τον Παναθηναϊκό.

Ο μεν Φριτζόν πιστεύει ότι η ΤΣΣΚΑ θα παίξει με τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά εξηγώντας ότι αυτό αποτελεί επιθυμία των Πειραιωτών λόγω του πρόσφατου παρελθόντος, ενώ ο δε Ουίμς παραδέχεται ότι οι Μοσχοβίτες θα είναι περισσότεροι αγχωμένοι σε ενδεχόμενη σύγκρουση με την ομάδα του λιμανιού.

Ο 27χρονος Αμερικανός φόργουορντ έχει ξεκινήσει σε 19 από τα 21 παιχνίδια του στη διοργάνωση βασικός, έχοντας 11.8 πόντους (49.3% στα δίποντα, 35.7% στα τρίποντα, 80.5% στις βολές), 3.5 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ σε 28:08 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο. Ο 28χρονος Ρώσος γκαρντ έχει 7.4 πόντους (50% στα δίποντα, 52.2% στα τρίποντα, 82.8% στις βολές), 1.8 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ σε 18:26 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Ποιος θα είναι ο νικητής του «αιώνιου» ντέρμπι της Ευρωλίγκας κατά τη γνώμη σου; Ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός και γιατί;

Βιτάλι Φριτζόν: «Νομίζω ότι θα είναι ο Ολυμπιακός επειδή παίζει στην έδρα του και είχε χάσει στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο πρώτο ματς. Το παιχνίδι θα κρίνει τις θέσεις 3-4 στο γκρουπ, οπότε ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει σκληρά.

Και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός νομίζει ότι μας έχει πάρει τον... αέρα μετά από όσα έχουν γίνει τα δύο τελευταία χρόνια, άρα θα θεωρεί ότι θα είναι πιο εύκολο να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ στα προημιτελικά».

Σόνι Ουίμς: «Για να πω την αλήθεια, δεν με νοιάζει. Δεν σκοπεύω να δω τον αγώνα και θα είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω οποιονδήποτε αντίπαλο μας δώσει αυτό το ματς στα πλέι οφ».

Εσείς, όμως, ποιον θα θέλατε για αντίπαλο στα πλέι οφ και γιατί; Τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό;

Βιτάλι Φριτζόν: «Δεν μας νοιάζει, αλήθεια. Μιλάμε για το Top 8, όπου δεν υπάρχουν αδύναμοι αντίπαλοι. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι τελείως διαφορετικοί στο στιλ παιχνιδιού, αλλά είναι αρκετά δυνατοί για να προχωρήσουν και να είναι στο Final 4».

Σόνι Ουίμς: «Όταν ο στόχος σου είναι να κατακτήσεις τον τίτλο πρέπει να είσαι έτοιμος να νικήσεις οποιαδήποτε ομάδα βρεθεί στο δρόμο σου. Αυτός είναι ο τρόπος σκέψης μου».

Ας υποθέσουμε ότι παίζετε με τον Ολυμπιακό. Θα θέλατε «εκδίκηση» για όλα όσα έγιναν στα δύο τελευταία Final 4 ή θα προτιμούσατε να τον αποφύγετε και να κοντραριστείτε με τον Παναθηναϊκό;

Βιτάλι Φριτζόν: «Για μένα προσωπικά, δεν παίζει ρόλο αυτό, διότι είμαι νεοφερμένος εδώ. Έχω το δικό μου κίνητρο να βρεθώ στο Final 4 για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Θα είναι μεγάλη υπόθεση για μένα και θέλω να τεστάρω τον εαυτό μου στο κορυφαίο επίπεδο της διοργάνωσης».

Σόνι Ουίμς: «Είναι δύσκολο να απαντήσω. Σίγουρα ο Ολυμπιακός μας γέμισε απογοήτευση τα δύο τελευταία χρόνια, οπότε θεωρώ ότι η ομάδα μας θα είναι επηρεασμένη. Όλοι θα έχουν άγχος να πάρουν κάποιο είδος εκδίκησης.

Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός άλλαξε πολύ κατά τη διάρκεια της περσινής μεταγραφικής περιόδου, οπότε θα είναι μια διαφορετική ομάδα. Όπως και να 'χει, και οι δύο αντίπαλοι είναι δυνατοί και θα ετοιμαστούν πολύ προσεκτικά».

Φέτος, η ΤΣΣΚΑ είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα. Θεωρείς ότι τώρα έχετε βρει την ισορροπία που χρειάζεστε ώστε να είστε στην καλύτερη δυνατή σας κατάσταση στα πλέι οφ εναντίον μιας από τις δύο ελληνικές ομάδες;

Βιτάλι Φριτζόν: «Θεωρώ ότι τα πάνω και τα κάτω που είχαμε έχουν να κάνουν με τους διαφορετικούς τραυματισμούς που αντιμετωπίσαμε μέσα στη χρονιά. Όταν κάποιος βγαίνει εκτός, σπρώχνει την ομάδα να χτιστεί ξανά και ο τραυματίας πρέπει να βρει και πάλι τη φόρμα του, κάτι που χρειάζεται χρόνο. Όπως και να 'χει, πιστεύω ότι σε αυτή τη φάση θα είμαστε εντάξει.

Τη φετινή περίοδο είναι δύσκολα και ο δρόμος είναι μακρύς, αλλά έχουμε τον στόχο μας και δεν θέλουμε να σταματήσουμε με μόλις λίγα βήματα να απομένουν. Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι όλοι θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να δείξουμε το καλύτερό μας μπάσκετ».

Σόνι Ουίμς: «Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Δείξαμε πολλές φορές φέτος ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το βήμα παραπάνω στα περισσότερα σημαντικά παιχνίδια. Θα είναι δύσκολο αν ο Τεό (Μίλος Τεόντοσιτς) απουσιάσει από κάποια ματς, επειδή είναι ο καλύτερος πασέρ που έχουμε, αλλά έχουμε αρκετούς καλούς παίκτες για να καλύψουν το κενό του».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες με Ουίμς και Φριτζόν από την ΤΣΣΚΑ:

Οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ στο Onsports: «Επηρεασμένοι με Ολυμπιακό!» (photos+videos)



Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ελπίδες για Προολυμπιακό μετά τον αποκλεισμό των Μπακς
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ελπίδες για Προολυμπιακό μετά τον αποκλεισμό των Μπακς
Παναθηναϊκός: Νέα δεδομένα με Ιωαννίδη - Νέο συμβόλαιο και επιστροφή Λάτσιο
Παναθηναϊκός: Νέα δεδομένα με Ιωαννίδη - Νέο συμβόλαιο και επιστροφή Λάτσιο
Ολυμπιακός: Η συγκίνηση και η αποθέωση Μαρινάκη στο «Villa Park» (videos)
Ολυμπιακός: Η συγκίνηση και η αποθέωση Μαρινάκη στο «Villa Park» (videos)
Παναθηναϊκός AKTOR: Τώρα... μιλάει το ΟΑΚΑ - Κυκλοφόρησαν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια του Game 5
Παναθηναϊκός AKTOR: Τώρα... μιλάει το ΟΑΚΑ - Κυκλοφόρησαν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια του Game 5
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved