Β’ Εθνική: «Έβρεξε» ποινές

Β’ Εθνική: «Έβρεξε» ποινές

Χωρίς φιλάθλους θα αναγκαστούν να παίξουν στους επόμενους εντός έδρας αγώνες τους το Μαρούσι, το Άργος Ορεστικό και η Νήαρ Ηστ.

Κατά την τελευταία συνεδρίασή του ο αθλητικός δικαστής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης αποφάσισε να επιβάλει τιμωρία της έδρας για δύο αγωνιστικές στο συγκρότημα των βορείων προαστίων για τα όσα δυσάρεστα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρησή του με τον Εθνικό. Επίσης, με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε το Άργος Ορεστικό, ενώ οι Καισαριανιώτες θα αναγκαστούν να παίξουν μπροστά σε άδεια κερκίδες στα επόμενα τρία παιχνίδια τους.

Η ανακοίνωση: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΟΚ συνεδρίασε στο ΟΑΚΑ και επέβαλλε τις εξής ποινές: Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών στον Γ.Σ. Αμαρουσίου για τον αγώνα με τον Εθνικό ΟΦΠΦ (16/03/2014, Κ.Γ. Αγίου Θωμά, Β’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών) γιατί α) 38 μετά την έναρξη του α’ δεκαλέπτου ο αγώνας διεκόπη για πέντε λεπτά, ώστε να καθαριστεί η ατμόσφαιρα από τον καπνό ενός καπνογόνου το οποίο άναψαν οι φίλαθλοι του εγκαλουμένου σωματείου και β) 1.31’ πριν από τη λήξη του αγώνα δύο μεμονωμένοι φίλαθλοι του εγκαλουμένου σωματείου εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν λεκτικά προς τους διαιτητές.

Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Α.Σ. Άργος Ορεστικό για τον αγώνα με τον Α.Σ. Ηρακλή Κοζάνης (16/03/2014, γήπ. Άργους Ορεστικό, Β’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών), γιατί μετά τη λήξη του παιχνιδιού και κατά την έξοδο των διαιτητών από το γήπεδο δέκα φίλαθλοι του εγκαλουμένου σωματείου ακολούθησαν τους τελευταίους και εξύβρισαν τον διαιτητή Κωνσταντίνο Λαζαρίδη, ενώ περαιτέρω ένας εξ αυτών έφτυσε τον ίδιο διαιτητή.

Τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών στον Α.Ο. Νήαρ Ηστ για τον αγώνα με τον Γ.Σ. Περιστερίου (16/03/2014, Κ.Γ. Νήαρ Ηστ, Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών) γιατί 1) Φίλαθλοι του εγκαλουμένου σωματείου καθ’ όλη τη διάρκεια και λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά της β’ ομάδας και ιδιαίτερα κατά του γυμναστή Παναγάκη, 2) Ερρίφθησαν τρία καπνογόνα στην εξέδρα των φιλάθλων α) ένα πριν από την έναρξη του αγώνα, β) ένα στο 6’ του γ’ δεκαλέπτου και γ) ένα στο 5.03’ του γ’ δεκαλέπτου, οπότε και έγινε διακοπή από τους διαιτητές για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα και τέλος 3) Στο 2.32’ της γ’ περιόδου έσκασε μία κροτίδα και οι διαιτητές έκαναν επίσημη σύσταση για εκκένωση της κερκίδας».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.



Premier League: Η Τσέλσι αποφάσισε να «χωρίσει» με τον Ποτσετίνο
Premier League: Η Τσέλσι αποφάσισε να «χωρίσει» με τον Ποτσετίνο
Αποχωρεί από τους πάγκους ο Κλαούντιο Ρανιέρι
Αποχωρεί από τους πάγκους ο Κλαούντιο Ρανιέρι
«Τέλος» στην καριέρα του βάζει ο Στέφανος Αθανασιάδης
«Τέλος» στην καριέρα του βάζει ο Στέφανος Αθανασιάδης
Euroleague Final Four 2024: «Θέλω ελληνικό τελικό, ηγέτης ο Σλούκας» - Όσα δήλωσε ο Αταμάν
Euroleague Final Four 2024: «Θέλω ελληνικό τελικό, ηγέτης ο Σλούκας» - Όσα δήλωσε ο Αταμάν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved