Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Αναστόπουλος, Σχινάς και Γκόντας οι… τυχεροί

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Αναστόπουλος, Σχινάς και Γκόντας οι… τυχεροί

Υπό την συνηθισμένη μουρμούρα των ανθρώπων του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε και φέτος η κλήρωση των διαιτητών του τελικού, μια ώρα πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης. Μια… μουρμούρα που σταμάτησε με την παρέμβαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

 Τι χες Γιάννη, τι χα πάντα θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της κλήρωσης των διαιτητών του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.  Για μία ακόμα χρονιά ο Ολυμπιακός είχε παράπονα για το πώς γίνεται η διαδικασία της κλήρωσης και τα εξέφρασε λίγα λεπτά πριν από την διεξαγωγή της. Η κληρωτίδα έβγαλε τους… τυχερούς Αναστόπουλο, Γκόντα και Σχινά να διευθύνουν την αναμέτρηση και οι «ερυθρόλευκοι» φρόντισαν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και να δώσουν στους διαιτητές τον ρόλο του κομπάρσου. Ο Γιώργος Σκινδήλιας από την πλευρά του Ολυμπιακού πριν ξεκινήσει η κλήρωση δεν… μπορούσε να καταλάβει γιατί μειώθηκε ο αριθμός των διαιτητών που θα μπει στην κληρωτίδα και ξεκίνησε έναν διάλογο με τον Στέλιο Συμεωνίδη ο οποίος μόλις είχε ενημερώσει πως οι διαιτητές θα είναι τέσσερις. Αναστόπουλος, Γκόντας, Σχινάς και Χριστοδούλου.

Σκινδήλιας: Πότε αποφασίσατε να βάλετε 4 διαιτητές;

Συμεωνίδης:  Στην συνεδρίαση της Τετάρτης.

Σκινδήλιας: Δεν μας ενημερώσατε.

Συμεωνίδης: Για το Κύπελλο δεν το κάνουμε ποτέ. Άλλωστε δεν έγινε αλλαγή στην διαδικασία, αλλά μόνο στον αριθμό των διαιτητών. Και από όσο γνωρίζω δεν έχετε την παραμικρή αμφιβολία για την ποιότητα των τεσσάρων. Είναι οι καλύτεροι.

Σκινδήλιας: Θεωρούμε ότι επηρεαστήκατε από όσα έγιναν στο ΣΕΦ αλλά και τις επόμενες ημέρες. Και αν όντως επηρεαστήκατε στις επιλογές σας τότε είναι σαν να επιβραβεύουμε την αλητεία και την τρομοκρατία.

Συμεωνίδης: Όχι μόνο δεν επιβραβεύουμε τέτοια φαινόμενα, αλλά τα καταδικάζουμε. Όπως και όσα έγιναν στο σπίτι διαιτητή σύμφωνα με τις καταγγελίες του ίδιου. Συζητήσαμε όλοι οι διαιτητές και οι περισσότεροι δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους. Μάλιστα σκέφτηκαν να μην ξανασφυρήξουν τέτοια ματς.

Σκινδήλιας: Οπότε να γίνει αυτό που έχουμε ζητήσει. Ξένους διαιτητές.

Συμεωνίδης: Δεν χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο. Άλλωστε πολλές φορές εσείς οι ίδιοι έχετε ζητήσει ορισμό. Είμαστε ένα βήμα πριν από αυτό. Και αν δεν σας ενημερώσαμε για την αλλαγή του αριθμού των διαιτητών ίσως να είναι λάθος μας.

Κορομηλάς: Δεν έχει ουσία αυτή η συζήτηση. Είμαστε εδώ για την γιορτή του μπάσκετ.

Και στο σημείο εκείνο παρενέβη ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος που παραβρέθηκε στην κλήρωση μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Μάνο Παπαδόπουλο.

Γιαννακόπουλος: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να ξέρουμε τους διαιτητές από πριν. Θα πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη σε όλα τα όργανα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξέρουμε λεπτομέρειες.

Ο κύριος Σκνινδήλιας τότε συμφώνησε με τον κύριο Γιαννακόπουλο και η κλήρωση ξεκίνησε.



Ολυμπιακός-Λαμία 4-1: Εντυπωσιακός πριν τον πρώτο ημιτελικό
Ολυμπιακός-Λαμία 4-1: Εντυπωσιακός πριν τον πρώτο ημιτελικό
Χωρίς κόσμο η Θύρα 7 στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Χωρίς κόσμο η Θύρα 7 στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Super League 2: Νίκησαν κι ελπίζουν τα Χανιά
Super League 2: Νίκησαν κι ελπίζουν τα Χανιά
Eurojackpot: Καλή επιτυχία Μαρίνα Σάττι!
Eurojackpot: Καλή επιτυχία Μαρίνα Σάττι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved