Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο τελικός των παικτών

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο τελικός των παικτών

Το Onsports ζήτησε την άποψη τεσσάρων παικτών της Α1 για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που κρίνει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Στις 18:30 οι δύο «αιώνιοι» θα πέσουν στη... μάχη του Ελληνικού, με τα βλέμματα να στρέφονται στις προσπάθειες των απόλυτων πρωταγωνιστών, ήτοι των παικτών. Για τον λόγο αυτό, το Onsports μίλησε με τους Μιχάλη Πελεκάνο, Αλέξη Κυρίτση, Γιώργο Καλαϊτζή και Χριστόφορο Στεφανίδη, οι οποίοι ανέλυσαν το μεγάλο ντέρμπι...

Μιχάλης Πελεκάνος (Άρης)

«Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι με αυτά του Πρωταθλήματος. Θα είναι ένας δυνατός τελικός και πιστεύω ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα ότι οι περισσότεροι παίκτες είναι από πέρσι μαζί. Αν και αντιμετωπίζει προβλήματα, όπως ο τραυματισμός του Μάντζαρη, μπορεί να αναπληρώσει το κενό. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός είναι μια καινούρια ομάδα που τον τελευταίο καιρό έχει δείξει να βρίσκει χημεία και βρίσκεται σε καλή κατάσταση».

Αλέξης Κυρίτσης (Ίκαρος Καλλιθέας)

«Θα είναι διαφορετικό από το προηγούμενο ματς στο ΣΕΦ. Είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο κρίνεται ένας τίτλος, κάτι που σημαίνει ότι το άγχος θα είναι ακόμη μεγαλύτερο και για τις δύο ομάδες. Ενδεχομένως οι προπονητές να διαχειριστούν το υλικό τους διαφορετικά. Δεν θεωρώ ότι θα δούμε μεγάλες ανατροπές στη φιλοσοφία τους. Φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός υπερτερεί αυτή τη στιγμή του Παναθηναϊκού με βάση το μπάσκετ που έχει παίξει όλη τη χρονιά, αλλά σε έναν αγώνα όλα μπορούν να γίνουν. Αν ο Παναθηναϊκός βρεθεί σε μια πολύ καλή μέρα έξω από τη γραμμή του τριπόντου θα έχει πολύ μεγάλη τύχη να χτυπήσει το ματς».

Γιώργος Καλαϊτζής (Κολοσσός Ρόδου)

«Ο Ολυμπιακός φέτος έχει δείξει ότι είναι πιο έτοιμος από τον Παναθηναϊκό και στις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις έχει κερδίσει δίκαια και καθαρά. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι ο τελικός Κυπέλλου, επειδή κρίνεται ένας τίτλος, θα είναι διαφορετικό ματς. Περιμένω από τον Παναθηναϊκό μια αντίδραση γιατί οι παίκτες του έχουν αθλητικό εγωισμό και είναι πολύ ανοικτό το ποιος θα είναι ο τελικός νικητής παρά το 2-0 του Ολυμπιακού φέτος».

Χριστόφορος Στεφανίδης (Καβάλα)

«Είναι ένα παιχνίδι 40 λεπτών, το οποίο θα κριθεί στη μέρα των δύο ομάδων. Δεν είναι ένας μαραθώνιος όπως η κανονική περίοδος που οδηγεί στο πλεονέκτημα έδρας. Είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Είναι ένα ματς που η μέρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Και στο πώς θα αντιδράσουν οι παίκτες αμυντικά και επιθετικά. Οι δύο ομάδες δεν έχουν πολλά να κρύψουν η μία από την άλλη. Σίγουρα ένας προπονητής μπορεί να αιφνιδιάσει με ένα τρικ, αλλά θεωρώ ότι δεν έχουν πολλά μυστικά. Έχουν παίξει ήδη πριν από έξι μέρες και θα είναι ένας αγώνας που θα κριθεί στη μέρα και όχι τόσο στις λεπτομέρειες, κάτι που θα φανεί στα τελευταία δύο λεπτά του τελικού».



Μαγνητική και αγωνία για Μπάλντγουιν
Μαγνητική και αγωνία για Μπάλντγουιν
Elite Neon Cup 2024: Τα ταλέντα του… αύριο παίζουν μπάλα στα Σπάτα! – Πού θα δείτε το τουρνουά
Elite Neon Cup 2024: Τα ταλέντα του… αύριο παίζουν μπάλα στα Σπάτα! – Πού θα δείτε το τουρνουά
Σπανάκη: Το κλειδί της επιτυχίας ήταν η σοβαρότητα και η σταθερότητα
Σπανάκη: Το κλειδί της επιτυχίας ήταν η σοβαρότητα και η σταθερότητα
Κολύμβηση: Πανελλήνιο ρεκόρ η Βασιλάκη
Κολύμβηση: Πανελλήνιο ρεκόρ η Βασιλάκη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved