Λιακόπουλος: «Θέλω να κερδίζω»

Λιακόπουλος: «Θέλω να κερδίζω»

Ο Νίκος Λιακόπουλος, μίλησε στο Onsports για την αναμέτρηση του Περάματος με τη Φλόγα, τη συνέχειας του πρωταθλήματος και τις δικές του εμφανίσεις.

Ο Έλληνας γκαρντ ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του στη νίκη επί της Αναγέννησης Φλόγας σε ένα παιχνίδι που όπως τόνισε ο ίδιος ήταν σχετικά εύκολο: «Ήταν εύκολη η νίκη, αν και σε κάποιο σημείο του αγώνα η διαφορά κατέβηκε από τους 12 στους 5 πόντους, αλλά και πάλι καταφέραμε να ξεφύγουμε και να πάμε σε διαφορά ασφαλείας γύρο στους 15 πόντους».

Τι σημαίνει όπως αυτή η νίκη για την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου: «Πλέον όσο περνάει το πρωτάθλημα γίνεται όλο και πιο δύσκολο το έργο της κάθε ομάδας. Μένουν άλλες 13 αγωνιστικές, έχουμε μπει στην τελική ευθεία και δεν έχουμε άλλα περιθώρια για γκέλες. Έχουμε κάνει στο παρελθόν και πλέον δεν έχουμε την πολυτέλεια αυτή, Το αποτέλεσμα με τη Φλόγα ήταν θετικό για να μπορέσουμε νε συνεχίσουμε έτσι και στη συνέχεια. Ρώτα όμως είναι το παιχνίδι με τη ΜΕΝΤ την επόμενη Κυριακή».

Ο Λιακόπουλος αναφέρθηκε και στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στη ΜΕΝΤ, το οποίο αναμένεται να καθορίσει πολλά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Όπως σε όλα τα ματς πάμε για τη νίκη είτε εντός, είτε εκτός. Η Μεντ είναι μία πολύ καλή ομάδα και δίκαια βρίσκεται σε αυτή τη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Αν και δεν την είχα στην αρχή της σεζόν για τόσο ψηλά, έχει πραγματοποιήσει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να τα καταφέρουμε, σε συνδιασμό και με το αποτέλεσμα με τη Φλόγα πιστεύω ότι θα είμαστε με το ένα πόδι στην Α2».

Τέλος, ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου, είπε και για τις δικές του εμφανίσεις: «Το έχω ξαναπεί, Κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο θέλω να κερδίσω πάντα είτε είναι ένα παιχνίδι είτε μία προπόνηση. Στην ομάδα του Περάματος με βοηθάει πολύ ο τρόπος παιχνιδιού και οι συμπαίκτες μου. Αν κάποιοι όμως θεωρούν ότι ένας παίκτης έπαιξε καλά επειδή έβαλε πολλούς πόντους, δεν είναι πάντα έτσι. Μπορεί κάποιος παίκτης να είναι ο καλύτερος και να μην έχει βάλει πόντο».



Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!
Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Τίτλος αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη
ΠΑΟΚ: Τίτλος αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved