«Μία ομάδα… μία παρέα… μία πόλη… ΧΑΛΚΙΔΑ»

«Μία ομάδα… μία παρέα… μία πόλη… ΧΑΛΚΙΔΑ»

Ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε για τη συγχώνευση του Γυμναστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλκίδας και της ΑΓΕΧ,εξέδωσε η Χαλκίδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει…

«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ. Πραγματικά δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος ο τίτλος της ανακοίνωσης μας καθώς με αμοιβαίες υποχωρήσεις και αφήνοντας πίσω εγωισμούς και εμπάθειες Γυμναστικός και ΑΓΕΧ γίνονται ένα.

Μετά από συζητήσεις που σκοπό είχαν μόνο το καλό του μπάσκετ και τη Χαλκίδα, οι άνθρωποι που κράταγαν στα χέρια τους τις τύχες των δύο συλλόγων αποφάσισαν να συνεργαστούν σε όλα τα επίπεδα και να κατεβάσουν ένα ισχυρό σύνολο, το οποίο θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας ανδρών αλλά να ισχυροποιηθούν και τα τμήματα των υποδομών μέσα από αυτή τη συνεργασία.

Οι παραπάνω εξελίξεις όμως αφήνουν εκτός της ομάδας της Χαλκίδας τον άνθρωπο που ανέβασε για πρώτη φορά στην ιστορία της την ομάδα του Γυμναστικού στη Β' Εθνική κατηγορία ανδρών. Ο Λευτέρης Καλογήρου, ο όποιος παίρνοντας όλα τα ρίσκα και τις ευθύνες την περασμένη περίοδο, αναλαμβάνοντας μία ομάδα τρεις ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, την οδήγησε στην άνοδο ισοβαθμώντας στην πρώτη θέση με το Ίλιον. Η ομάδα του Γυμναστικού, οι παίχτες, η διοίκηση και ο κόσμος της Χαλκίδας που στάθηκε δίπλα τους την περασμένη χρονιά, θέλουν να τον ευχαριστήσουν και να του ευχηθούν ότι καλύτερο για το μέλλον. Η περσινή επιτυχία της ομάδας οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στον συγκεκριμένο προπονητή και οι άνθρωποι της Χαλκίδας το γνωρίζουν πολύ καλά. Λευτέρη σε ευχαριστούμε για τις στιγμές που περάσαμε.

Οι προπονήσεις προετοιμασίας της ομάδας μας θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 27 Αυγούστου με νέο προπονητή τον Γιώργο Βελισσαράκο, ο οποίος έχοντας μείνει πιστός στη δημιουργία νέων παιχτών και δουλεύοντας τα πιο πολλά χρόνια στις ομάδες τις περιφέρειας μας και σαν ομοσπονδιακός προπονητής στα τμήματα υποδομών των εθνικών μας ομάδων, θα αναλάβει το δύσκολο έργο να καθοδηγήσει την ενιαία πλέον και μετά από πολλά χρόνια ομάδα της Χαλκίδας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Η παλιά φρουρά του Θανάση Κατσούλα, Θανάση Πούλου, Αλέξη Πανταζή, Νίκου Βελισσαράκου, το νέο αίμα που έχει έρθει στην ομάδα, Δημήτρης Παπαδημητρίου από ΑΕΚ, Νίκος Περρωτής από Αίολο Τρικάλων, Ντένης Ντέντα από Διαγόρα Ρόδου, Κανελλος Γαρμπής από Φιλαθλητικό, μαζί με τα πολλά υποσχόμενα παιδιά εφήβους και των δύο ομάδων και κάποιους παίχτες με τους οποίους απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να οριστικοποιήσουν την παραμονή ή τον ερχομό τους στην ομάδα μας θα είναι τα εργαλεία στα χέρια του προπονητή στη «νέα» ομάδα της πόλης μας.

Το νέο διοικητικό σχήμα θα εκλεγεί και θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Έτσι λοιπόν το σλόγκαν και σύνθημα της περασμένης χρονιάς έρχεται να γίνει πραγματικότητα και ευχόμαστε ο κόσμος της Χαλκίδας να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια μας.

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ . . . .ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ. . . . .ΜΙΑ ΠΟΛΗ. . . . .ΧΑΛΚΙΔΑ ! ! !».



Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved