Βούλγαρης: «Καινούρια πρόκληση ο Ιωνικός Νικαίας»

Βούλγαρης: «Καινούρια πρόκληση ο Ιωνικός Νικαίας»

Την καινούρια πρόκληση, που έψαχνε στην καριέρα του, πρόσφερε ο νεοφώτιστος στη Γ’ Εθνική Ιωνικός Νικαίας στο Νίκο Βούλγαρη.

Ο 33χρονος γκαρντ θα επιστρέψει στο τέταρτο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας ύστερα από εννέα χρόνια και σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξαν οι άνθρωποι της ομάδας, όπως εξήγησε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των Νικαιωτών. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη μεταγραφή του στον Ιωνικό Νικαίας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της ομάδας του Ιωνικού. Είναι ένα ιστορικό σωματείο και ό,τι και να πω είναι λίγο για το τι έχει προσφέρει στο ελληνικό μπάσκετ. Μετά την άνοδο με την Ελευσίνα στην Α1 έψαχνα μια καινούρια πρόκληση και νομίζω ότι ο Ιωνικός μου προσφέρει αυτό ακριβώς που έψαχνα. Είναι μια ομάδα που θέλει να επιστρέψει και μακάρι να βοηθήσω κι εγώ όσο μπορώ στο τέλος της χρονιάς να έχουμε πετύχει κάτι πολύ καλό».

Για τις συνθήκες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: «Έχω να παίξω περίπου εννέα χρόνια στη Γ’ Εθνική. Δεν ήταν τόσο καλό το επίπεδο τότε. Τα τελευταία χρόνια που παρακολουθώ κατεβαίνουν συνεχώς παίκτες από υψηλότερες κατηγορίες και παίζουν, οπότε το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό. Θεωρώ ότι ο όμιλος που είμαστε είναι αρκετά δύσκολος και με ομάδες που έχουν φτιάξει τα ρόστερ τους αρκετά δυνατά, οπότε θα είναι καλό το πρωτάθλημα».

Για το τι τον κέντρισε, για να μεταγραφεί στον Ιωνικό Νικαίας: «Οι άνθρωποι. Η διοικητική επιτροπή, ο κόουτς που έχω ακούσει τα καλύτερα, ο Κώστας Αλεξανδρίδης έπαιξε μεγάλο ρόλο και γενικά παρατήρησα ότι ήταν πολύ οικογενειακό το κλίμα, οπότε αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Δεν είμαι τόσο επαγγελματίας, όσο είναι στις πιο υψηλές κατηγορίες».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο του Ιωνικού Νικαίας: «Να είναι κοντά στην ομάδα, να τη στηρίζει. Αν είναι κοντά ο κόσμος μπορεί να υπάρξουν παιχνίδια που μπορείς να τα κερδίσεις μόνον από αυτόν. Ήμουν 12 χρόνια στο Παγκράτι και ήταν κι αυτή μια ομάδα με αρκετό κόσμο. Ο κόσμος είναι σημαντικό στοιχείο. Βεβαίως, η όλη υποστήριξή του να είναι σε λογικό πλαίσιό, χωρίς να ξεφεύγουμε και να είναι πάντα κοντά στην ομάδα. Εγώ αυτό που θέλω να πω στους φιλάθλους της ομάδας είναι ότι θα δώσω ότ,ι μπορώ για να τους κάνουμε χαρούμενους κάθε Κυριακή που θα παίζουμε με την ομάδα».



Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved