Μιχαλάς: «Χωρίς καμία φρέσκια ιδέα το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ»

Μιχαλάς: «Χωρίς καμία φρέσκια ιδέα το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ»

Δεν κατέστη δυνατό να ακουστούν οι προτάσεις του Άκη Μιχαλά στη γενική συνέλευση της ΕΣΚΑΝΑ, χθες βράδυ (06/06).

Ο γενικός αρχηγός του Ίκαρου Καλλιθέας προσπάθησε να καταθέσει τις απόψεις του, αλλά όπως καταγγέλλουν δεν τον άφησαν. Στην επιστολή του κάνει λόγο για άδικη επίθεση που δέχεται η ομάδα από την ΕΣΚΑΝΑ, με ανυπόστατες και ψευδείς κατηγορίες. Παράλληλα, αναλύεται μικρό μέρος της μελέτης για διαφημιστική κεντρικοποίηση της ένωσης, που εκπόνησε ο σύλλογος της Καλλιθέας, με προσδοκώμενα έσοδα που θα καλύπτουν μεγάλο μέρος των λειτουργικών εξόδων των ομάδων.

Η επιστολή: «Είμαι ο Άκης Μιχαλάς από τον Ίκαρο Καλλιθέας. Όλοι αποτελούμε μέλη της μεγαλύτερης, από πλευράς επιτυχιών, ένωσης της Ελλάδας. Τέσσερις ομάδες στην Α1, όταν η ΕΣΚΑ έχει τρεις, έξι ομάδες Γυναικών στην Α1 όταν η ΕΣΚΑ έχει δύο, και με τεράστιες επιτυχίες κυρίως από Ίκαρο - Πανιώνιο - Εσπερίδες στις υποδομές. Δυστυχώς, αυτήν την τεράστια επιτυχία, που οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην εργασία και την αγάπη κάποιων ανθρώπων και ομάδων για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, έρχεται η ένωση να την απαξιώσει με ενέργειες που δεν συνάδουν με το θεσμικό της χαρακτήρα. Ο Ίκαρος κατηγορήθηκε για νεοπλουτισμό και δέχεται μια άδικη επίθεση από συγκεκριμένα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ. Κύριοι, οι κατηγορίες είναι ανυπόστατες και ψευδείς. Δεν αρμόζουν τέτοιου είδους κατηγορίες σε ένα σύλλογο που ο πρόεδρός του…

-Συμμετέχει σε όλες τις εκδηλώσεις της ΕΣΚΑΝΑ.
-Παρακολουθεί ανελλιπώς αγώνες από Α2 μέχρι 4η Κατηγορία της ένωσης, καθώς και όλα τα παιδικά και εφηβικά πρωταθλήματα.
-Συνομιλεί με σεβασμό και αξιοπρέπεια με τον ανώνυμο παράγοντα κάθε ομάδας, όλους αυτούς τους εργάτες του αθλητισμού, που η προσφορά τους είναι ανεκτίμητη.

Γιατί και ο πρόεδρός μας είναι ένας εργάτης του μπάσκετ. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η ένωση βρίσκεται στη χειρότερη οικονομική κατάσταση από κάθε άλλη ένωση στη χώρα. Η οικονομική διαχείρισή της υποδηλώνει ένα διοικητικό συμβούλιο χωρίς καμία φρέσκια ιδέα. Κύριοι, επιβάλλεται να κάνουμε βαθιά ανανέωση στο Δ.Σ. Τολμήστε το!

Το 2011-2012 το Δ.Σ., με μια πρωτοφανή απόφασή του για πρώτη φορά στην ιστορία των ενώσεων, αμφισβητεί την εγκύκλιο μεταγραφών της ΕΟΚ. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι όλες οι ενώσεις, ακόμα και της Α1, πρέπει να συντάσσονται με τις διατάξεις μεταγραφών της υπέρτατης αρχής, γεγονός που αναφέρεται και στο καταστατικό της ένωσης. Το Δ.Σ. εξέδωσε λοιπόν προκήρυξη που στην ουσία αμφισβήτησε βασικές διατάξεις της εγκυκλίου μεταγραφών, δημιουργώντας ασυμβίβαστο, στηριζόμενοι στο τυπικό της διαδικασίας ελέγχου των προκηρύξεων της ομοσπονδίας, και αγνοώντας έγγραφο της ΕΟΚ, το οποίο αναφέρει ότι η προκήρυξη είναι αντισυνταγματική. Το αποτέλεσμα αυτής της πρωτοφανούς άδικης εγκυκλίου ήταν η αποβολή του Ίκαρου από τη Β’ ΕΣΚΑΝΑ. Για εμάς η προκήρυξη ήταν φωτογραφική.

Αγαπητοί φίλοι, συμπορευτές τόσα χρόνια σε αυτόν τον μοναδικό δρόμο του αθλητισμού, ήρθε η ώρα για μια βαθιά ανανέωση και τομή στα πεπραγμένα της ένωσης. Ο Ίκαρος έχει εκπονήσει πλήρη μελέτη για διαφημιστική κεντρικοποίηση της ένωσης, με προσδοκώμενα έσοδα που θα καλύπτουν μεγάλο μέρος των λειτουργικών εξόδων των ομάδων. Έχει επίσης πλήρες σχέδιο, με πολλές καινοτόμες ιδέες, για την αναβάθμιση των λειτουργιών της ένωσης. Βασικό ρόλο θα έχει η οργάνωση και η εκτέλεση ιδεών, που στόχο θα έχουν τη δυναμική της εφαρμογής σε όλους του δήμους. Θα δημιουργήσουμε όργανο διαφημιστικής προβολής από όλες τις ομάδες. Ήδη έχουμε κάνει διερεύνηση με τέσσερις δήμους, την περιφέρεια και τρεις διαφημιστικές εταιρείες. Επίσης, ο Ίκαρος, για τη σωτηρία της ένωσης και την επιβίωση των ομάδων της, θα παρέχει τη δυνατότητα διαφημιστικών προγραμμάτων σε όλες τις ομάδες της ένωσης στην Α1 με ουσιαστικό όφελος για κάθε ομάδα που το εφαρμόζει. Π.χ. η Δάφνη Αγίου Δημητρίου, μια ομάδα της ένωσης, έχει γνωριμίες στην Cosmote. Η συγκεκριμένη ομάδα, με τον εκπρόσωπό της και τον υπεύθυνο διαφήμισης του Ίκαρου, θα κάνουν πρόταση στην Cosmote για διαφημιστικό πρόγραμμα στην Α1, τα έσοδα του οποίου θα αποδοθούν στη Δάφνη.

Επίσης, ο Ίκαρος θα διαθέσει οποιοδήποτε αριθμό διαρκείας ζητηθεί στις ομάδες της ΕΣΚΑΝΑ, αξίας 50 ευρώ το ένα, με σκοπό να κρατήσουν οι ομάδες όλα τα έσοδα από την πώλησή τους. Θα παρέμβει, δε, και στις τρεις άλλες ομάδες ΚΑΕ, Πανιώνιο, Ολυμπιακό και Ελευσίνα, να υιοθετήσουν αντίστοιχο πρόγραμμα για την σωτηρία των ομάδων. Το οικονομικό πρόγραμμα που ο Ίκαρος έχει εκπονήσει θα το καταθέσει ούτως ή άλλως στην ΕΣΚΑΝΑ μετά τις εκλογές. Όμως, αυτό προϋποθέτει την εκλογή των δύο μελών του Ίκαρου προκειμένου να το εφαρμόσουν. Αγαπητοί φίλοι, δώστε δύο από τις ψήφους σας στον Άκη Μιχαλά και Γιώργο Δρίβα».

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Ατρόμητος-Κέρκυρα 1-0: Σεφτέ με Ουάρντα
Ατρόμητος-Κέρκυρα 1-0: Σεφτέ με Ουάρντα
Πλατανιάς-Απόλλων Σμύρνης 1-0: Πρώτο βήμα με Πατράλη
Πλατανιάς-Απόλλων Σμύρνης 1-0: Πρώτο βήμα με Πατράλη
Στην Προύσα ο Άρης
Στην Προύσα ο Άρης
Το χρυσό κουρέλι που στα μαλλιά της φόραγε η Νεφέλη…
Το χρυσό κουρέλι που στα μαλλιά της φόραγε η Νεφέλη…
Είδηση - «βόμβα»: Αλλάζουν τα όρια ταχύτητας στις Εθνικές Οδούς!
Είδηση - «βόμβα»: Αλλάζουν τα όρια ταχύτητας στις Εθνικές Οδούς!
Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες: Οι οδηγίες του GPS προκάλεσαν το πολύνεκρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη;
Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες: Οι οδηγίες του GPS προκάλεσαν το πολύνεκρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη;
Σεισμός Μεξικό: Δεκάδες νεκροί και εγκλωβισμένοι σε φλεγόμενα κτήρια (pics+vid)
Σεισμός Μεξικό: Δεκάδες νεκροί και εγκλωβισμένοι σε φλεγόμενα κτήρια (pics+vid)
Ανείπωτη τραγωδία: Νεκροί τρεις νέοι σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Ανείπωτη τραγωδία: Νεκροί τρεις νέοι σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης