Το «ευχαριστώ» της Πράσινης Γωνιάς Τρικάλων

Το «ευχαριστώ» της Πράσινης Γωνιάς Τρικάλων

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους χορηγούς της, αλλά κι όλους όσοι την υποστήριξαν φέτος με οποιονδήποτε τρόπο, εξέδωσε η Πράσινη Γωνιά.

Οι διοικούντες τους Τρικαλινούς εξέφρασαν δημόσια τις ευχαριστίες τους σε όσους στήριξαν τόσο το γυναικείο τμήμα όσο και εκείνο των Νεανίδων κι εξέφρασαν την ελπίδα τους η υποστήριξή τους να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Η ανακοίνωση: «Η γυναικεία ομάδα και η ομάδα των Νεανίδων του Α.Ο. Πράσινη Γωνιά Τρικάλων, εκτιμώντας ιδιαιτέρως την προσφορά των χορηγών της στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε και αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή του στην ολοκλήρωση του αθλητικού μας έργου για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, θεωρεί υποχρέωση να τους ευχαριστήσει θερμά δημοσίως για την πολύτιμη βοήθειά τους στη δύσκολη πορεία. Η προσφορά σας φανερώνει αγάπη και ενδιαφέρον προς τα γυναικεία τμήματα του Α.Ο. Πράσινη Γωνιά Τρικάλων και αποτελεί τιμή μας, διότι ενισχύθηκε η προσπάθειά μας ώστε να αντεπεξέλθουμε στις λειτουργικές απαιτήσεις της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης. Η ικανοποίηση των φετινών μας προσδοκιών, με σημείο αναφοράς την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νεανίδων της ΕΣΚΑΘ και τη συμμετοχή μας στα προκριματικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, πραγματοποιήθηκαν χάρη σε ανθρώπους που αγκάλιασαν την προσπάθειά μας που ξεκινήσαμε προ τριετίας, δίνοντάς μας τη δύναμη και τη δυνατότητα να συνεχίζουμε την προσπάθεια.

Συγκεκριμένα, θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους κυρίους Αθανάσιο και Ευθύμιο Φαλτάκα, που η επιχείρησή τους «Φαλτάκας Α.Ε. Μάρμαρα - Γρανίτες» αποτέλεσε το μέγα χορηγό μας, το ταβερνείο «Τα 3 Δέντρα», που αποτέλεσε σημαντικός αρωγός ώστε να συμμετάσχουμε στα Προκριματικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων, το Εστιατόριο «Goody's» Τρικάλων που μας τροφοδότησε σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες μας, το γραφείο γενικού τουρισμού «ΥΠΕΡ Tours» που μας εξυπηρέτησε άψογα για τις μετακινήσεις μας στους εκτός έδρας αγώνες μας.

Επίσης, θερμές ευχαριστίες οφείλουμε να εκφράσουμε και στους: ταβέρνα «Κατώγι», ξενοδοχείο «Αετών Μέλαθρων», παιδικά/εφηβικά παπούτσια «Kinderland», music bar «Public», cafe Bar «Barrouge», fast food «ΦΑΝ», coffee/wine bar «ET-TOI», νεανικό καφενείο «4 Play», cafe «Top Espresso», paper house «Φώτης Κάλφας», έπιπλο «Τζέγκας», cafe bar «Gala», στιλβωτικές εργασίες «Η βαφή», italian coffee «Diverso», ταβερνείον «Μεζεδοκαμώματα». Με την ελπίδα ότι και στο μέλλον η παρουσία σας και η υποστήριξή σας θα είναι συνεχής, με οποιονδήποτε τρόπο, σας ευχαριστούμε και πάλι που μας δώσατε τη δυνατότητα να φέρουμε εις πέρας τη δύσκολη, μα συνάμα ενδιαφέρουσα, αγωνιστική χρονιά 2011-2012».



«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved