Καπερώνης: «Δεν είναι τελικός το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό»

Καπερώνης: «Δεν είναι τελικός το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό»

Δεν έχει διαφορά το αυριανό (31/03) ντέρμπι κορυφής του Απόλλωνα κόντρα στον Πανελευσινιακό σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Ο Παναγιώτης Καπερώνης, μιλώντας στο Σπορ FM Πάτρας 96.3, εξήγησε πως πρόκειται απλώς για έναν αγώνα, στο οποίο βέβαια θα ήθελαν να κερδίσουν, ώστε να «κλειδώσουν» την επάνοδό τους στη μεγάλη κατηγορία. Αναλυτικά τα όσα είπε…

-Παναγιώτη, να φανταστούμε η προετοιμασία που γίνεται εν όψει του Πανελευσινιακού είναι σε πιο δυνατούς ρυθμούς από ποτέ;
«Δεν είναι διαφορετική από τα προηγούμενα παιχνίδια. Προετοιμαζόμαστε για έναν αντίπαλο πολύ δύσκολο, όπως λέει η βαθμολογική θέση του, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Εντάξει, είναι ένα ντέρμπι, αλλά ως εκεί».

-Πολλοί θεωρούν πως ο Απόλλωνας έχει πολλαπλό στόχο, κρατώντας αήττητη την έδρα του, εξασφαλίζει μαθηματικά την άνοδο και «πιάνοντας» τον Πανελευσινιακό στην κορυφή.
«Το πρώτο κίνητρο είναι ότι πρέπει να εξασφαλίσουμε όσο πιο νωρίς την άνοδο. Φυσικά, συνεπάγεται και το αήττητο της Περιβόλας. Τώρα, εάν έρθει και το πρωτάθλημα στο τέλος θα είναι ακόμα καλύτερα».

-Δεν υπάρχει αυτό το άγχος, πως ο Απόλλωνας θέλει να τελειώσει μια και καλή με το θέμα της ανόδου;
«Ο προπονητής μας προσπαθεί να μας το βγάλει αυτό από το μυαλό και να το δούμε σαν να είναι ένα ματς σαν όλα τα άλλα. Έτσι θα το αντιμετωπίσουμε κι όχι σαν τελικό πρωταθλήματος. Είναι ένα συμβατό παιχνίδι, στην πορεία προς την άνοδο. Βεβαίως, εάν στην πορεία έρθει και το πρωτάθλημα, είναι κάτι που θα μας ευχαριστήσει, αλίμονο».

-Θεωρείς ότι θα είναι ρεβάνς και για την ήττα στην Ελευσίνα;
«Παίξαμε πολύ καλό παιχνίδι στην Ελευσίνα και το χάσαμε στις λεπτομέρειες. Δεν μπορώ να το πω ρεβάνς, αλλά θέλουμε ακόμα μία νίκη για το στόχο μας. Αν κερδίσουμε, ανεβαίνουμε και στην πρώτη θέση».

-Σίγουρα, έχετε αναλύσει με το Νίκο Βετούλα την Ελευσίνα και τους παίκτες που πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή. Η άμυνα είναι το όπλο σας για αυτό το παιχνίδι;
«Κατ’ αρχάς η Ελευσίνα είναι ομάδα που βασίζεται στην περιφέρειά της, έχει 3-4 παίκτες περιφερειακούς που είναι μεγάλη απειλή για εμάς, οπότε όπως λέει και ο κόουτς από την άμυνα ξεκινάμε, από εκεί παίρνουμε ενέργεια για να μπορέσουμε να παίξουμε καλύτερα στην επίθεση. Σίγουρα, θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα ατού της Ελευσίνας, που είναι η περιφέρειά της».

-Ποιο είναι το δικό σου κάλεσμα προς τους φιλάθλους;
«Υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο για αυτό το παιχνίδι. Φυσικά και θέλω να έρθει ο κόσμος το Σάββατο (31/03), πόσο μάλλον όταν χρειαζόμαστε τη νίκη και βαθμολογικά και ουσιαστικά, καθώς παίζουν οι δύο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Σίγουρα, θα έχει κόσμο και ειδικά αν έρθουν και από την Ελευσίνα, πάντα σε κόσμιο πλαίσιο».

-Τώρα, που σχεδόν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για την άνοδο, υπάρχει στο μυαλό των παικτών και το ενδεχόμενο να δείξουν καλή παρουσία, ώστε να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά;
«Πιστεύω πως είναι πολύ λάθος να μπει κάποιος μπει σε αυτή τη διαδικασία. Δεν έχει τελειώσει ακόμα το πρωτάθλημα, δεν έχουμε ανέβει. Αλλά και να είχε τελειώσει, δεν είναι σωστό. Αυτή τη στιγμή προέχει να τελειώσει το πρωτάθλημα να ανέβουμε και μετά ο καθένας να διαλέξει την πορεία του και να γίνουν οι επιλογές του προπονητή, του προέδρου. Αυτό το θέμα δεν είναι της παρούσης και δεν ισχύει κάτι τέτοιο σε κανέναν στην ομάδα».

-Ο Απόλλωνας έχει αρχίσει και τις επισκέψεις στα σχολεία…
«Είναι ένας καλός τρόπος να προσελκύσεις τα παιδιά στο γήπεδο, όχι μόνο για το Σάββατο (31/03). Σκοπός του είναι να τους προσελκύσεις για τις ακαδημίες. Ο Απόλλωνας σιγά σιγά οργανώνεται και στις υποδομές του και είναι πολύ καλό αυτό».



Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: «Τελικός» επιβίωσης στο ΣΕΦ - Η ώρα και το κανάλι
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: «Τελικός» επιβίωσης στο ΣΕΦ - Η ώρα και το κανάλι
Δυνατά παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Δυνατά παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved