Κανένα πρόβλημα ο Αίολος

Κανένα πρόβλημα ο Αίολος

Απερίσπαστος την πορεία του προς την άνοδο στην Α2 συνεχίζει ο Αίολος Τρικάλων, που δεν αντιμετωπίζει ούτε οικονομικά ούτε διοικητικά προβλήματα.

Οι διοικούντες το σύλλογο εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία αναφέρουν πως η πορεία πρωταθλητισμού του συγκροτήματος του Γιάννη Τζήμα στο φετινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής στηρίζεται σε όλους όσοι αποτελούν την ομάδα, από τους ίδιους τους παίκτες μέχρι τους χορηγούς, και διευκρινίζουν πως η θητεία της διοίκησης θα ολοκληρωθεί του χρόνου, αλλά και πως δεν έχουν κανένα άλυτο οικονομικό πρόβλημα, όπως γράφτηκε σε μερίδα του Τύπου.

Η ανακοίνωση, που υπογράφεται από τον πρόεδρο Νίκο Χλωρό, έχει ως εξής: «Ο Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων Αίολος, η ομάδα μπάσκετ της πόλης που εκπροσωπεί το Νομό Τρικάλων στη Β' Εθνική Κατηγορία, ύστερα από μια πολύ καλή πορεία αγωνιστική βρίσκεται πολύ κοντά στην άνοδο στην παραπάνω κατηγορία (Α2). Οι άνθρωποι οι οποίοι διοικούν την ομάδα αυτή κατά τη φετινή χρονιά είναι στρατιώτες στο σκοπό που προαναφέραμε και έχει ειπωθεί πολλές φορές. Έτσι, λοιπόν, ο πρόεδρος της ομάδας είναι δάσκαλος, οι δύο αντιπρόεδροι είναι πολιτικά πρόσωπα και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι επιχειρηματίες της πόλης. Η πολύ καλή πορεία της ομάδας μέχρι τώρα οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι διοίκηση, προπονητικό τιμ, αθλητές, φίλαθλοι και κυρίως χορηγοί της ομάδας είναι όλοι μαζί μια οικογένεια. Και αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον, γιατί θέλουμε πραγματικά η πόλη των Τρικάλων να εκπροσωπείται και να ακούγεται ψηλά και στον αθλητισμό.

Το σημαντικότερο πράγμα είναι όταν διοικείς μια ομάδα να παραβλέπεις προσωπικές διαφορές, προσωπικά συμφέροντα, πολιτικές αντιπαλότητες και να προσπαθείς για το καλύτερο όσον αφορά τον στόχο και την πορεία που έχεις χαράξει. Στο πλαίσιο, λοιπόν, όλων των παραπάνω, οι χορηγίες ή η βοήθεια κάθε επιχειρηματία και κάθε απλού φιλάθλου είναι σημαντικότατη για εμάς. Κατηγορηματικά, λοιπόν, δηλώνουμε ότι

1. Η οικονομική χορηγία επιχειρήσεων προς την ομάδα μας είναι σημαντική και είναι επιτυχία της διοίκησης για αυτό και τους ευχαριστούμε (δεκάδες μικρούς και μεγάλους χορηγούς).
2. Με τέτοιες ενέργειες επιτυγχάνεται η επιβίωση και η καλή πορεία της ομάδας.
3. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με την πάροδο του χρόνου θα βρεθούν και άλλοι επιχειρηματίες της πόλης οι οποίοι θα ενισχύσουν αυτήν την προσπάθεια.
4. Το διοικητικό συμβούλιο παραμένει ενωμένο, εννεαμελές, συγκεκριμένο και το ίδιο θα συνεχίσει το έργο του και για την επόμενη χρονιά.

Τέλος, κατηγορηματικά δηλώνουμε ότι μέσα στη γενικότερη οικονομική κρίση η διοίκηση προσπαθεί και έχει καταφέρει ως τώρα σε μεγάλο βαθμό να ανταποκριθεί στις πραγματικά μεγάλες ανάγκες του συλλόγου. Το σίγουρο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει ο σύλλογος άλυτα οικονομικά προβλήματα όπως διαδόθηκαν στον τοπικό ηλεκτρονικό Τύπο».



Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!
Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Τίτλος αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη
ΠΑΟΚ: Τίτλος αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved