Κατιάκος: «Δεν θα έχουμε αλλά προβλήματα»

Κατιάκος: «Δεν θα έχουμε αλλά προβλήματα»

Η έλλειψη υγείας, αλλά και τύχης, ήταν η αιτία των άσχημων αποτελεσμάτων του ΟΦΗ, που τον έθεσαν εκτός στόχων.

Οι Κρητικοί ξεκίνησαν με υψηλές φιλοδοξίες στο φετινό πρωτάθλημα της Α2, αλλά βρέθηκαν να κυνηγούν την παραμονή! Πλέον, έχουν επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών κι ελπίζουν σε καλύτερη συνέχεια, όπως άλλωστε ανέφερε και ο Δημήτρης Κατιάκος στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ: «Θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να το πετύχουμε». Αναλυτικά τα όσα είπε…

-Δημήτρη, πετύχατε κόντρα στο Παγκράτι την τρίτη διαδοχική νίκη σας στο πρωτάθλημα. Πόσο σημαντικό ήταν αυτό για την ομάδα και την ψυχολογία σας;
«Επειδή είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα, οι συγκεκριμένες νίκες που πετύχαμε ήταν πολύ σημαντικές. Είχαμε μπει σε μια φάση που κινδυνεύαμε και θέλαμε κάποιες νίκες που θα μας έφερναν και πάλι κοντά στην παραμονή. Το θέμα, όμως, είναι να έχουμε και συνέχεια σε μια σειρά αγώνων τους οποίους πρέπει να κερδίσουμε».

-Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με το Λαγκάδα. Τι περιμένεις και ποιο πιστεύεις ότι είναι το… μυστικό για τη νίκη;
«Είναι ομάδα που θέλει πολύ τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Εμείς έχουμε φτιάξει την ψυχολογία μας και τώρα είμαστε πολύ πιο χαλαροί. Θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε, κόντρα σε μια ομάδα που είναι πολύ δυνατή στην έδρα της. Τρέχουν πολύ καλά στον αιφνιδιασμό κι εμείς θα πρέπει να τους σταματήσουμε. Παράλληλα, είναι σημαντικό να περιορίσουμε τον Ηλιάδη, που είναι από τους κορυφαίους στην κατηγορία».

-Πλέον, ποιοι είναι οι στόχοι που έχετε θέσει και θέλετε να πετύχετε;
«Στην αρχή της χρονιάς είχαμε θέσει κάποιους στόχους, αλλά στη συνέχεια αναγκαστήκαμε να τους αλλάξουμε. Κάποια άσχημα αποτελέσματα και κάποιες ατυχίες μάς ανάγκασαν να κοιτάξουμε την παραμονή μας. Πιστεύω πως πλέον, στα επόμενα παιχνίδια, μπορούμε να την εξασφαλίσουμε την παραμονή και από εκεί και πέρα να προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να το πετύχουμε».

-Τι σας επηρέασε τόσο πολύ και αναγκαστήκατε να αλλάξετε τους στόχους σας;
«Στην αρχή ήμασταν 12 παίκτες που όλοι θα έπρεπε να παίζουμε βασικοί. Στην πορεία, όμως, κάποια παιδιά λόγω τραυματισμών έμειναν εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσουμε και κάποια παιχνίδια στις λεπτομέρειες και μείναμε πίσω στη βαθμολογία».

-Τώρα, πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
«Αρκετά. Το σημαντικό είναι ότι εάν συνεχίσουμε στο ρυθμό που έχουμε τώρα δεν θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα. Είμαστε καλά, έχουμε βρει την ψυχολογία μας και πιστεύω ότι δεν θα έχουμε αλλά προβλήματα».

-Πόσο δύσκολο για εσάς ήταν να επανέλθετε από τις δύσκολες αυτές καταστάσεις;
«Ήταν αρκετά δύσκολο. Είχαμε την αλλαγή του προπονητή, αλλά το θέμα ήταν ότι χρειαζόταν να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Χρειαζόταν υπομονή, καθώς δεν είχαμε άλλη επιλογή».

-Θα ήθελες στο τέλος να κάνεις μια ευχή;
«Να έχουμε πρώτα από όλα υγεία και λίγο τύχη στη συνέχεια, γιατί αυτά ήταν δύο στοιχεία που μας έλειψαν αρκετά. Επίσης, ελπίζω οι φίλαθλοι να ξαναβρεθούν στο πλευρό μας, γιατί μας έχουν λείψει στα εντός έδρας παιχνίδια».



Αλόνσο: «Όλοι θέλουν να νικήσουν τη Λεβερκούζεν»
Αλόνσο: «Όλοι θέλουν να νικήσουν τη Λεβερκούζεν»
Στοχεύουν... Παρίσι και ευρωπαϊκά μετάλλια οι τοξοβόλοι μας
Στοχεύουν... Παρίσι και ευρωπαϊκά μετάλλια οι τοξοβόλοι μας
Ολυμπιακός: Χωρίς Λαρεντζάκη η προετοιμασία για το Game 5 με την Μπαρτσελόνα
Ολυμπιακός: Χωρίς Λαρεντζάκη η προετοιμασία για το Game 5 με την Μπαρτσελόνα
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Η ενημέρωση του Κάτας για Μπόλντγουιν, Σόρκιν και Ντι Μπαρτολομέο
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Η ενημέρωση του Κάτας για Μπόλντγουιν, Σόρκιν και Ντι Μπαρτολομέο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved