«Δύσκολη η συνέχεια»

«Δύσκολη η συνέχεια»

Ο προπονητής του Περάματος, Ντίνος Καλαμπάκος δήλωσε ικανοποιήμενος από την ως τώρα πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Β εθνικής.

Το  Πέραμα μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας  και είναι ο «πρωταθλητής χειμώνα», αλλά αυτό σύμφωνα με τον προπονητή του Ντίνο Καλαμπάκο δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.
«Πρόκειται για έναν τίτλο χωρίς ουσία. Βέβαια, είναι ικανοποιητικό για την προσπάθεια που γίνεται. Τα πράγματα ήταν από την αρχή του καλοκαιριού πάρα πολύ δύσκολα, καθώς η ομάδα χτίστηκε την τελευταία στιγμή, με πολλά προβλήματα» είπε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ και συνέχισε:
«Αρχικά, η άνοδος δεν ήταν αυτοσκοπός μας, καθώς θέλαμε να φτιάξουμε κάτι φτηνό και έξυπνο μπας και μπορέσουμε και είμαστε στις 3-4 πρώτες θέσεις».  

Ο τεχνικός του Περάματος δήλωσε ικανοποιήμενος από την ως τώρα πορεία της ομάδας του «Δεν θα μπορούσα να μην είμαι ικανοποιημένος από τα όσα έχουμε καταφέρει μέχρι αυτή τη στιγμή. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως κάναμε κάποιες άσχημες και απροσδόκητες ήττες, αλλά όλα αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα και είναι φυσιολογικό να συμβαίνουν» μιλώντας για την συνέχεια υπογράμμισε:

«Από εδώ και πέρα τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Απ' ό,τι έχει δείξει μέχρι τώρα το πρωτάθλημα, θέλει μεγάλη προσπάθεια και προσήλωση για να μπορέσουμε να καταφέρουμε το στόχο μας. Ο ΟΦΗ, η Κηφισιά, εμείς (σ.σ. Πέραμα), η ΜΕΝΤ και η Αναγέννηση Φλόγα, είμαστε οι ομάδες που μπορούμε να κοιτάζουμε περισσότερο προς την άνοδο».  

Τέλος μιλώντας γενικά για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ο Ντίνος Καλαμπάκος τόνισε: «Νομίζω ότι οι πέντε ομάδες που προανέφερα ότι έχουν ξεχωρίσει, δικαιολογούν την ποιότητα της Β' Εθνικής. Πρόκειται για ένα σκληρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με δυνατές έδρες, πολλά ταξίδια και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός για να εκπληρώσεις τους στόχους σου.  
Είναι πάνω - κάτω όπως το περίμενα, με μοναδική το γεγονός πως ο Αίολος Τρικάλων δεν είναι στις πρώτες θέσεις και έχει κάνει επτά ήττες με τη συμπλήρωση του πρώτου γύρου. Είναι μία εξαιρετική ομάδα, με πολύ καλό προπονητή και αξιόλογους παίκτες, με αποτέλεσμα να μου κάνει εντύπωση η βαθμολογική της θέση».

 



Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια – Συνθήματα από παίκτες και Αταμάν!
Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια – Συνθήματα από παίκτες και Αταμάν!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ναν
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ναν
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
Δεν είναι δικαίωση, είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Δεν είναι δικαίωση, είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved