Μέτος: «Κοιτάμε πάντα ψηλά»

Μέτος: «Κοιτάμε πάντα ψηλά»

Το Κύπελλο της ΕΣΚΑΝΑ είναι ο άμεσος στόχος του Μανδραϊκού, σύμφωνα με το νέο τεχνικό του, Μιχάλη Μέτο.

Οι διοικούντες το σύλλογο προχώρησαν στην απομάκρυνση του Γιάννη Γρίβα από την τεχνική ηγεσία, ύστερα από κάποιες ανέλπιστες ήττες στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ Ανδρών. Ο επί τέσσερα χρόνια συνεργάτης του ανέλαβε τα «ηνία» του πάγκου και, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, μίλησε για το νέο πόστο του στην ομάδα, τους αγωνιστικούς αλλά και βαθμολογικούς στόχους του, αλλά και τις αλλαγές που προτίθεται να κάνει στον τρόπο που αγωνίζεται ο Μανδραϊκός. Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για την «αναβάθμισή» του σε πρώτο τεχνικό: «Για εμένα είναι μεγάλη αλλαγή. Είναι πολύ θετικό ότι γνωρίζω το ρόστερ από μέσα, ενώ γνωρίζω την ομάδα και τους ανθρώπους της πολύ καλά. Με τα μισά παιδιά είναι η δεύτερη χρονιά που συνεργαζόμαστε, οπότε με ξέρουν και τους ξέρω. Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Από εκεί και πέρα, το θέμα του πρώτου προπονητή ήταν υπόθεση της διοίκησης και ευχαριστώ πάρα πολύ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την τιμητική ευκαιρία να μείνω ως πρώτος προπονητή. Θα κάνω ό,τι μπορώ να εκπληρώσω τους στόχους. Πρέπει να τονίσω ότι είμαι πολύ τυχερός γιατί στην ομάδα έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και ευελπιστούμε να αλλάξουμε την ψυχολογία των παιδιών για να έχουμε καλύτερη συνέχεια».

Για τη νέα φιλοσοφία που θέλει να περάσει στην ομάδα: «Η αλλαγή που θέλω να γίνει και φάνηκε κόντρα στο Παλαιό Φάληρο είναι να γίνουμε πιο γρήγοροι στην επίθεση και να παίξουμε πιο ελεύθερα. Η αμυντική λειτουργία μας είναι ήδη πολύ καλή, οπότε εάν τη διατηρήσουμε και βάλουμε αυτά τα στοιχεία επιθετικά τότε νομίζω θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα».

Για τους στόχους του: «Βαθμολογικά έχουμε μείνει πίσω για την άνοδο στη Γ' Εθνική. Ο Εθνικός απέχει δύο νίκες, ενώ μας έχει στην ισοβαθμία. Το ίδιο ισχύει και με το Φάρο. Εμείς πάμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Από εκεί και πέρα, άμεσος στόχος είναι και το Κύπελλο της ΕΣΚΑΝΑ. Είναι τιμή μας να διεκδικήσουμε το θεσμό αυτό. Την επόμενη εβδομάδα είναι το Φάιναλ Φορ και στον ημιτελικό αντιμετωπίζουμε τον Μίλωνα».

Για τους παίκτες του Μανδραϊκού: «Πιστεύω πάρα πολύ στα παιδιά. Είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις. Έχουμε ένα κράμα παιδιών με μεγάλη εμπειρία που γνωρίζουν τις απαιτήσεις τις κατηγορίας και αυτοί πλαισιώνονται από τρεις πολύ καλούς μικρούς που για εμένα είναι από τους καλύτερους στην Α' ΕΣΚΑΝΑ. Ο συνδυασμός αυτός μας δίνει τη δυνατότητα να κοιτάμε πάντα ψηλά, άσχετα από κάποια άτυχα αποτελέσματα».



2023-24: Η σεζόν του ποδοσφαιρικού BRexit από την Ευρώπη
2023-24: Η σεζόν του ποδοσφαιρικού BRexit από την Ευρώπη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Στέφανο Τσιτσιπά και Super League
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Στέφανο Τσιτσιπά και Super League
«Γλέντι, τρέλα, κούπα!»: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
«Γλέντι, τρέλα, κούπα!»: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
NBA: «Αγριεμένοι» οι Πρωταθλητές Νάγκετς, μείωσαν οι Πέισερς - Αποτελέσματα και highlights
NBA: «Αγριεμένοι» οι Πρωταθλητές Νάγκετς, μείωσαν οι Πέισερς - Αποτελέσματα και highlights
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved