Η απάντηση της Δελή…

Η απάντηση της Δελή…

Η Κατερίνα Δελή με αφορμή τα όσα είπε πρόσφατα ο πρόεδρος της ΦΕΑ κ. Λιόσης δεν δίστασε να δώσει τις δικιές της απαντήσεις…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ελληνίδας παίκτριας…

«Το θράσος, η υποκρισία και η αναίδεια έχουν βοηθήσει πολλούς τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας να αναδειχθούν, να γίνουν γνωστοί, να ασκήσουν εξουσία. Όταν όμως πέφτουν οι μάσκες, αποκαλύπτονται οι θλιβερές συνέπειες. Γενικότερα στην Ελλάδα μας και στα κοινωνικά υποσύνολά της.

Η ιστορία γράφεται με γεγονότα, πράξεις, προσφορά και όχι λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις. Η 20ετής προσφορά μου στον ελληνικό αθλητισμό και στο ελληνικό γυναικείο μπάσκετ έχοντας φορέσει 157 φορές την τιμημένη γαλανόλευκη φανέλα της εθνικής ομάδας, συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς αγώνες και εκπροσωπήσει τα ελληνικά χρώματα αγωνιζόμενη με ην φανέλα διαφόρων ομάδων σε πάμπολλους αγώνες σε όλη την Ευρώπη και έχοντας κατακτήσει 10 πρωταθλήματα, αποτελούν γεγονότα αναμφισβήτητα.

Αυτή είναι η δική μου ιστορία στο χώρο, που μου δίνει το δικαίωμα και κυρίως καθιστά υποχρέωσή μου, ως αρχηγός της ΦΕΑ, να αποκαταστήσω την αλήθεια και να υπερασπίσω την τιμή και αξιοπρέπεια τόσο τη δική μου, όσο και των συμπαικτριών μου.

Ναι, είναι αλήθεια ότι η οικονομική κρίση που κλυδωνίζει την Ελλάδα έχει πλήξει και τον αθλητισμό. Οι παίκτριες της ΦΕΑ δεν το παραβλέψαμε ποτέ. Γι’αυτό αγωνιζόμασταν κάτω από αντίξοες συνθήκες ακόμα και με προβλήματα επιβίωσης.

Υπάρχει όμως και η άλλη αλήθεια που ξεχνάτε ή κάνετε ότι ξεχνάτε κύριε Λιόση. Οι αθλήτριες είναι άνθρωποι και όχι τηλεκατευθυνόμενα ρομποτάκια. Έχουν ανάγκη να φάνε, να έχουν στέγη, να μετακινούνται για να προπονηθούν και να αγωνιστούν. Πόσο αντέχει ένας άνθρωπος να «τρέφεται με υποσχέσεις;» Πείτε μας κύριε Λιόση, αυτή τη φορά ειλικρινά πόσο θα αντέχατε εσείς; 3 μήνες; 4, 5, 6, 7, 8;

Ναι είναι αλήθεια ότι αρχές Φεβρουαρίου 2012 εισπράξαμε επιταγή, που μας είχατε δώσει τον Νοέμβριο 2011 και αφορούσε εξόφληση οδοιπορικών Οκτωβρίου 2011.

Γνωρίζετε, όμως, πολύ καλά δεν αναφέρομαι μόνο στην τρέχουσα σεζόν, αλλά και στην περσινή, για την οποία χρωστάτε οδοιπορικά 5 και σε κάποιες 6 μηνών και βέβαια τα πριμ που δεν έχετε καταβάλλει. Πέρσι, αν και απλήρωτες πρωταγωνιστήσαμε, όπως έπρεπε και μας ζητήσατε για να βρείτε χορηγούς. Ανακηρύξαμε δευτεραθλήτρια Ελλάδας τιμώντας τη φανέλα της, χορηγούς, όμως ούτε είδαμε, ούτε απαντήσαμε. Μετά από τόσους μήνες και αέναες, ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, ζητήσαμε μέρος των δεδουλευμένων και ΜΕΤΑΧΡΟΝΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ επιταγές, ως εγγύηση ότι θα πάρουμε τα υπόλοιπα μέχρι το τέλος της σεζόν. Από πότε αυτό λέγεται προπληρωμή; για να ενημερώσουμε και τον κύριο Μπαμπινιώτη.

Σωστά ζητάτε κύριε Λιόση γυναίκες που να σέβονται και να εκτιμάνε. Το απόλυτα σωστό θα ήταν να ζητάτε… και άντρες.

Υπάρχει άραγε παίκτρια, που έβαζε κατ’ επανάληψη το χέρι στην τσέπη ΤΗΣ για να δώσει ό, τι είχε και να πληρώσει δικές σας υποχρεώσεις και να βοηθήσει οικονομικά ασθενέστερες συμπαίκτριές της, την ώρα που εσείς δηλώνατε αδυναμία; Και αν υπάρχει πώς τη λένε και γιατί το έκανε; Μήπως τη λένε Κατερίνα Δελή και το έκανε γιατί σέβεται και τιμά; Ειλικρινά λυπάμαι πολύ, που αναγκάζομαι να δημοσιοποιήσω τέτοια γεγονότα. Δεν είχα τέτοια πρόθεση αλλά η «μύτη του Πινόκιο» έχει τόσο πολύ μεγαλώσει, που μπορεί να τραυματίσει, πληγώσει, εξωθήσει στα άκρα και τον πιο αξιοπρεπή, καλόβουλο άνθρωπο.

Ναι είναι αλήθεια ότι συναθλήτριές μας σε άλλες ομάδες αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Όμως οι διοικήσεις τους συναισθάνθηκαν την αγωνία, το πρόβλημα και με διάφορους τρόπους προσπάθησαν τουλάχιστον να το μειώσουν.

Όποιος θέλει αξιώματα και καρέκλες κύριε Λιόση, πρέπει και να ΜΠΟΡΕΙ. Και αν δεν μπορεί, πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του με ανθρωπιά και αξιοπρέπεια. Και σίγουρα δεν δικαιούται να λέει στους…. Απλήρωτους υφισταμένους του «δεν θα δουλέψετε πουθενά».Σκεφθείτε, σε αυτές τις τόσο δύσκολες εποχές, να το έλεγαν σε εσάς ή σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο….

Εμείς αγαπάμε τη ΦΕΑ και το μπάσκετ. Το έχουμε αποδείξει με ΠΡΑΞΕΙΣ. Θέλουμε να παίζουμε. Θέλουμε όμως και να ζήσουμε».



NBA: Οι Σπερς και οι Πέισερς θα παίξουν δύο αγώνες στο Παρίσι το 2025
NBA: Οι Σπερς και οι Πέισερς θα παίξουν δύο αγώνες στο Παρίσι το 2025
Ολυμπιακός: Έστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ και ζητά πειθαρχική δίωξη για Αλμέιδα
Ολυμπιακός: Έστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ και ζητά πειθαρχική δίωξη για Αλμέιδα
Πώς λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ τη Μεγάλη Εβδομάδα
Πώς λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ τη Μεγάλη Εβδομάδα
Euroleague: Με 1.000 οπαδούς η Μακάμπι στο Game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Με 1.000 οπαδούς η Μακάμπι στο Game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved