Γεωργοπαπαδάκος: «Όνειρα ακόμα και για 4άδα»

Γεωργοπαπαδάκος: «Όνειρα ακόμα και για 4άδα»

Η 5η θέση που κατέχει μέχρι στιγμής ο Εργοτέλης στο 2ο Όμιλο Νότου της Γ' Εθνικής του επιτρέπει να κάνει όνειρα για ακόμα καλύτερο πλασάρισμα στη συνέχεια.

Ο Νίκος Γεωργοπαπαδάκος, μιλώντας στον Athletic Radio 104.2, παραδέχθηκε πως θέλουν τη νίκη στη σημερινή (22/01) εντός έδρας αναμέτρησή τους με το Ψυχικό, προκειμένου να στοχεύσουν ακόμα ψηλότερα στο μέλλον. Εξάλλου, ο βασικός στόχος τους που ήταν η παραμονή έχει ήδη επιτευχθεί, οπότε χωρίς άγχος πλέον, και με τη στήριξη του κόσμου τους, μπορούν να μπουν ακόμα και στην 4άδα. Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για την έως τώρα πορεία του Εργοτέλη: «Είμαστε στην 5η θέση. Έχουμε δείξει μέχρι τώρα καλό πρόσωπο. Είμαστε καλύτεροι από πέρυσι. Μετά τις τέσσερις εκτός έδρας ήττες, απέναντι πάντως σε καλές ομάδες, θέλαμε ένα «διπλό». Τα καταφέραμε, επιτέλους, κόντρα στον Έσπερο. Παλεύουμε κάθε ματς και όπου βγει».

Για την πρώτη εκτός έδρας νίκη του Εργοτέλη, στη Λαμία κόντρα στον Έσπερο: «Το ματς ήταν ευκολότερο από ό,τι περιμέναμε. Ήμασταν πολύ καλύτεροι και πήραμε άνετη νίκη. Θα μας βοηθήσει και στη συνέχεια και ψυχολογικά, γιατί είχαμε μόνο ήττες εκτός Ηρακλείου. Την ψάχναμε αυτή τη νίκη από πέρυσι ακόμα. Μπήκαμε αποφασιστικά από την αρχή. Στα εκτός έδρας ματς μέχρι τώρα είχαμε προβλήματα με τις μετακινήσεις, αλλά και τη διαιτησία και χάναμε στις λεπτομέρειες».

Για το παιχνίδι με το Ψυχικό, αλλά και το στόχο του Εργοτέλη στο φετινό πρωτάθλημα: «Στόχος μας είναι η εύκολη παραμονή. Φαίνεται ότι τον έχουμε πετύχει ήδη. Είμαστε στην 5η θέση και αν νικήσουμε το πολύ δυνατό Ψυχικό, που είναι στη 2η θέση, κάνουμε όνειρα ακόμα και για τετράδα. Μετά θα στοχεύουμε ψηλότερα. Θέλουμε την τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Μας έχει βοηθήσει πολύ ο προπονητής μας, κ. Μακράκης, ενώ έχουμε και καλό ρόστερ. Το φετινό πρωτάθλημα είναι δύσκολο και ο όμιλό μας δυσκολότερος από τον άλλον του Νότου. Ο Αετός είναι η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε φέτος».

Για το μέλλον του: «Είμαι δύο χρόνια στον Εργοτέλη και περνάω καλά. Θέλω να φτάσουμε όσο γίνεται ψηλότερα φέτος και θα τα καταφέρουμε. Χαίρομαι που βρίσκομαι στον Εργοτέλη και θέλω να μείνω. Είναι νωρίς ακόμα να πούμε κάτι. Θα δούμε».

Για τους φιλάθλους: «Έχουμε πολλούς παίκτες από το Ηράκλειο και όταν παίζουν στο Λίντο είναι καλύτεροι. Νιώθουν πιο σίγουροι. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε και τον πιο μικρό μέσο όρο ηλικίας στην κατηγορία. Είναι «όπλο» μας η έδρα. Σε πολλά ματς ο κόσμος μας γεμίζει το Λίντο, ειδικά οι οργανωμένοι της ομάδας μάς βοηθούν πολύ, και τους περιμένουμε σε κάθε ματς. Εμείς κάνουμε προσπάθειες να έρθει ο κόσμος να μας δει».

Για τον Ηρόδοτο, που είναι στην τελευταία θέση της κατηγορίας: «Ο Ηρόδοτος έχει χαμηλό μπάτζετ και μάχεται σε κάθε ματς. Δεν θα έλεγα ότι τον αδικεί η τελευταία θέση ή κάτι τέτοιο, όμως αντικειμενικά τα παιδιά παλεύουν σε κάθε ματς. Είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο και οικονομικά τακτοποιημένο και έχει ένα πολύ δύσκολο έργο. Έχει μείνει, πάντως, πίσω».



Παναθηναϊκός: «Στο στόχαστρο ο Αντώνης Παπαδόπουλος της Ντόρτμουντ»
Παναθηναϊκός: «Στο στόχαστρο ο Αντώνης Παπαδόπουλος της Ντόρτμουντ»
«Στροφή» στους Έλληνες από τις μεγάλες ομάδες της Super League!
«Στροφή» στους Έλληνες από τις μεγάλες ομάδες της Super League!
ΝΒΑ: Πρόστιμο 25.000 δολαρίων στον Ράσελ
ΝΒΑ: Πρόστιμο 25.000 δολαρίων στον Ράσελ
Ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
Ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved