Φαλέκας: «Δύο νίκες έως τις γιορτές»

Φαλέκας: «Δύο νίκες έως τις γιορτές»

Το αήττητο έως τις γιορτές θέλει η ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει κατά σειρά ΑΕΚ Άργους και Λαύριο, σύμφωνα με τον Αλέξη Φαλέκα.

Ο 35άχρονος πλέι μέικερ μίλησε στην εφημερίδα «Κιτρινόμαυρη Ώρα των εργαζομένων» για την έως τώρα πορεία της «Ένωσης», τους συμπαίκτες του, αλλά και τον προσεχή αγώνα στο Άργος. «Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε κανέναν», ανέφερε χαρακτηριστικά για την αναμέτρηση με την ουραγό της κατάταξης και συνονόματη ΑΕΚ Άργους και πρόσθεσε πως στόχος τους στα επόμενα δύο παιχνίδια τους είναι η νίκη. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά: «Μπήκαμε δυνατά στο ματς, γεγονός που μας έδωσε την ευκαιρία να πάρουμε μια διαφορά και να την κρατήσουμε μέχρι τέλους, με εξαίρεση ένα σημείο του ματς, που μας πλησίασαν εφαρμόζοντας άμυνα ζώνης».

Για το «κλειδί» της άνετης νίκης: «Το «κλειδί» της νίκης ήταν η άμυνα. Πρέπει να μας γίνει οδηγός για τη συνέχεια, τόσο ο τρόπος με τον οποίο παίξαμε στην άμυνα όσο και γενικότερα. Στην έδρα μας, με τον κόσμο στο πλευρό μας, θα πρέπει να καθαρίζουμε εύκολα τέτοια παιχνίδια».

Για το συμπαίκτη του, Πέτρο Νοέα: «Ο Πέτρος είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Είναι παιδί με μπασκετικά προσόντα, που παίζει καλή άμυνα, μαζεύει ριμπάουντ και γενικότερα μπορεί να μας βοηθήσει αρκετά. Είναι σημαντικό το ότι επανήλθε με αυτόν τον τρόπο έπειτα από είκοσι ημέρες απουσίας. Τόσο για την ομάδα όσο και για τη δική του ψυχολογία».

Για τους νεαρούς Τζόλο, Μαγκώνη, Φωτητζόγλου και Κοκκινόπουλο: «Και οι μικροί παίζουν το ρόλο τους στην ομάδα με πρώτο και καλύτερο τον Τζόλο, ο οποίος δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά δουλεύουν σκληρά στην προπόνηση και είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή όταν και όποτε τους ζητηθεί».

Για τη συνέχεια: «Έχω ξαναπεί πως όσο περνάει ο καιρός τόσο θα βελτιωνόμαστε. Είναι και λογικό, καθώς είμαστε ομάδα που δημιουργήθηκε καθυστερημένα».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ Άργους: «Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε κανέναν. Θα πρέπει και αυτού του Άργους να το αντιμετωπίσουμε ως ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Θέλουμε έως τις γιορτές να κάνουμε δύο νίκες. Μία στο Άργος και μία στο γήπεδό μας με το Λαύριο. Παρεμπιπτόντως, είμαι βέβαιος πως κόντρα στο Λαύριο θα έχουμε περισσότερο κόσμο δίπλα μας».



Τέλος η Εθνική Βραζιλίας για τη Μάρτα
Τέλος η Εθνική Βραζιλίας για τη Μάρτα
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι «κρατά» τον Γκιουλέρ
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι «κρατά» τον Γκιουλέρ
Ολυμπιακοί Αγώνες: 6.000 άτομα για την ασφάλεια της άφιξης Ολυμπιακής Φλόγας
Ολυμπιακοί Αγώνες: 6.000 άτομα για την ασφάλεια της άφιξης Ολυμπιακής Φλόγας
Τίτλος για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου!
Τίτλος για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved