Μπαϊρακτάρης: «Με απομάκρυναν…»

Μπαϊρακτάρης: «Με απομάκρυναν…»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο Στάθης Μπαϊρακτάρης ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην «Ώρα των σπορ»…

Ο ισχυρός άνδρας δήλωσε πικραμένος από την συμπεριφορά προς στο πρόσωπο του, ενώ αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους δεν εμπλακεί τελικά στα διοικητικά δρώμενα της ΑΕΚ τόνισε: «Με απομάκρυναν οι διορισμένοι και ο Καραμανλής. Δεν με άφησαν. Και έξυπνος είμαι και μάγκας. Η ΑΕΚ θα έπαιζε τώρα στην Α1».

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος με παρέμβαση του στην τηλεοπτική εκπομπή της «Original 21» ρώτησε τον Σπύρο Παπαϊωάννου «τι γίνεται με τις πέντε χιλιάδες που υποσχέθηκε ο Μπαϊρακτάρης για την Ερασιτεχνική ΑΕΚ».

Ο Μπαϊρακτάρης από την πλευρά του είχε τονίσει: «Ναι, διάβασα σχετικά στον Τύπο για τα όσα είπε ο Χατζηχρήστος. Καταρχήν θέλω να πως στον κύριο Σπύρο Παπαϊωάννου ότι δεν εξαφανίστηκα όπως είπε. Ποτέ δεν εξαφανίστηκα. Εγώ είμαι πάντα εδώ. Όποιος θέλει με βρίσκει. Ούτε στο κινητό μου με πήραν ούτε στο γραφείο. Στο γραφείο και να μην απάντησα εγώ υπάρχουν υπάλληλοι. Κανείς δεν μου είπε τίποτα».

Για τη δωρεά προς την Ερασιτεχνική;
«Εγώ όταν υπόσχομαι κάτι το κάνω. Όμως πρέπει να δείξουν και οι άλλοι ότι σε θέλουν. Είχαν υποσχεθεί και ο Δημήτρης Χατζηχρήστος και ο Σπύρος Παπαϊωάννου ότι θα έρθουν να με επισκεφθούν για τα χρόνια πολλά στα εγκαίνια του καταστήματος μου. Ο Καραμανλής που ήταν παρών στα εγκαίνια επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Χατζηχρήστο και εκείνος του είπε ότι έχει εγκλωβιστεί στο δρόμο. Ότι βρέχει και δεν μπορεί να έλθει. Όταν απλώσεις το χέρι πρέπει να αποδειχθεί ότι ο άλλος είναι φίλος σου. Κάθε άνθρωπος ζει για μια αξιοπρέπεια».

Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος δεν εκπροσωπεί στην παρούσα φάση την Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Η δωρεά σας αφορά στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ.
«Ναι, αλλά με τον Χατζηχρήστο συνεννοήθηκα. Σ’ εκείνον υποσχέθηκα τη δωρεά για την Ερασιτεχνική. Τα χρήματα τα έχω. Σας είπα. Πρέπει να αποδείξει κάποιος ότι είναι φίλος σου. Αυτό δεν έγινε».

Είναι προφανές ότι είστε πικραμένος με τους ανθρώπους της ΑΕΚ.
«Ο καθένας όπως αισθάνεται. Δεν πειράζει. Με πήραν τηλέφωνο κάποιοι. Με πήρε και ο κύριος Γεωργαντζόγλου την επόμενη για τα χρόνια πολλά. Να’ ναι καλά. Ο κύριος Παπαϊωάννου που είχε υποσχεθεί ότι θα έλθει, δεν ήλθε. Είναι γεγονός και τους ευχαριστώ ότι με τίμησαν με την παρουσία τους μόνο ο Καραμανλής, ο Κορωνιός και ο Νικολαΐδης. Αλλά γενικότερα με την ΑΕΚ έχω πίκρα».

Ο Νίκος Γεωργαντζόγλου δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα ότι καλό είναι ο κόσμος της ΑΕΚ να μην ελπίζει σε λύσεις τύπου «Μπαϊρακτάρη». Εσείς τι λέτε;
«Έχω να του πω όπως τα έκαναν ας τα λουστούν. Υπάρχουν λύσεις και ΛΥΣΕΙΣ . Τι ήθελε ο κύριος Γεωργαντζόγλου; Να κάνει εκείνος τις επιλογές και να πληρώσω εγώ; Εγώ ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή. Όταν κάθεσαι σε μια καρέκλα έχει και κοινωνικές υποχρεώσεις. Ο κύριος Γεωργαντζόγλου, όπως όλοι, έδειξαν ότι δεν με ήθελαν».

Στην ίδια συνέντευξη ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ είπε, ότι άφησε ανοικτό το θέμα Κορωνιού στη συνάντηση που είχατε στον Πειραιά, παρουσία του Κώστα Οικονομική.
«Δεν ισχύει αυτό. Ουδέποτε αποδέχθηκε τον Κορωνιό. Ο κύριος Γεωργαντζόγλου είπε να κρατήσουμε τον Οικονομάκη μέχρι τέλος και να πάρουμε τον Κορωνιό μετά στην Α1. Όλα αυτά είναι αστεία πράγματα. Τέλος πάντων, εγώ ήθελα τον Κορωνιό και επιμένω. Τον θεωρώ ηθικό στοιχείο. Δούλεψε αμισθί για την ΑΕΚ. Έχει ιστορία στην ΑΕΚ ως αθλητής. Έχει και συμβόλαιο. Για όλα αυτά όφειλα να τον τιμήσω».

Βάλατε και όρους για να μείνει ο Μάκης Νικολαΐδης;
«Τι πάει να πει όροι; Κανένας όρος. Έπεισα τον Μάκη Νικολαΐδη, που επίσης τιμώ, να επιστρέψει. Δεν ήθελε, δεν μπορούσε ο Μάκης να αποδεχθεί τον παρόντα προπονητή, τον Οικονομάκη έπειτα απ'όσα είχαν γίνει. Ρωτήστε τον Μάκη για όλη την αλήθεια. Ο κύριος Οικονομάκης είχε κάνει λάθος. Δεν είναι δυνατό να θέλει δίλημμα Νικολαΐδη ή Ντικούδη. Πόσω μάλλον όταν ο Ντικούδης έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ. Λες θέλω και τους δύο. Δεν τους βάζεις στη ζυγαριά. Η δεν μιλάς καθόλου. Ας παρέπεμπε το θέμα στη διοίκηση».

Θέμα Οικονομάκη δεν υπήρξε ποτέ για εσάς;
«Ποτέ. Κοιτάξτε να δείτε. Τιμώ και τους δύο προπονητές. Δεν δέχτηκα όμως να μου συγκρίνουν το Κορωνιό με τον Οικονομάκη. Δεν δέχθηκα όσα μου πρότειναν για να αλλάξω γνώμη και να συνεργαστώ. Στο τραπέζι στον Πειραιά ο Γεωργαντζόγλου εμφανίστηκε με τον Οικονομάκη και σκέφτηκα αρχικά να φύγω, μου πρότεινε να γίνω αντιπρόεδρος. Του είπα, δεν θέλω. Μου αντιπρότεινε να παραιτηθεί κάποια στιγμή και να γίνω πρόεδρος. Του είπα, δεν θέλω να γίνω τίποτα. Δεν ήταν η καρέκλα το ζητούμενο για εμένα. Αν ήταν δεν θα έλεγα στον Καραμανλή να μείνει πρόεδρος. Δεν ήθελαν λοιπόν τον Κορωνιό, δικαίωμα τους. Σας είπα, ας τα λουστούν...».

Για να είμαστε ειλικρινείς δεν ευθύνεται η παρούσα διοίκηση για το πρόβλημα στην ΕΕΑ και τη μη έκδοση πιστοποιητικού. Είναι προφανές ότι οι διοικούντες την προσωρινή διοίκηση αιφνιδιάστηκαν με την εκκρεμότητα μη ρυθμισμένων χρεών. Αυτό σημαίνει ότι και σεις να αναλαμβάνατε ενδεχομένως να είχατε αιφνιδιαστεί από εκείνους που στηρίξατε τον Καραμανλή και την πλευρά Φιλίππου.
«Είναι γεγονός ότι θα αισθανόμουν άσχημα. Όπως αισθάνομαι άσχημα ως Ενωσίτης. Αν ήμουν εγώ στα πράγματα θα τα... έχωνα λοιπόν σε εκείνους που έπρεπε. Κατόπιν όμως θα καθάριζα την ΑΕΚ. Και δεν θα άφηνα την ομάδα. Θα μιλούσα με τους πιστωτές».

Αγωνιάτε για τις εξελίξεις εν όψει της νέας συνεδρίασης της ΕΕΑ;
«Αγωνιώ, αλλά τι να κάνω; Δεν με άφησαν. Και έξυπνος είμαι και μάγκας. Η ΑΕΚ θα έπαιζε τώρα στην Α1. Θα ξεπερνούσα τους σκοπέλους. Ξέρω τις σας λέω. Δεν θέλω να πω περισσότερα».

Είχατε κλείσει παίκτες πριν από την εμφάνιση της προσωρινής διοίκησης;
«Ο Κορωνιός είχε μιλήσει με παίκτες. Είχε κάνει δουλειά. Δεν μπορούσα να το αγνοήσω αυτό. Πέρα από την προσφορά του είχε ήδη αρχίσει να χτίζει ομάδα».

Έχετε τελειώσει οριστικά από την ΑΕΚ;
«Τελείωσα. Δεν έφταιγα εγώ. Τι να κάνω; Αφού δεν με ήθελαν. Ο τρόπος τους με απομάκρυνε. Η επιμονή τους σε κάποια πράγματα με απομάκρυνε. Πρώτα με απομάκρυνε ο τρόπος των διορισμένων και μετά ο τρόπος του Καραμανλή. Και επειδή πολύς θόρυβος γίνεται για το δώρο προς την Ερασιτεχνική, επαναλαμβάνω ότι δεν αξίζει να ασχολούμαι με τέτοιους ανθρώπους».

Με τον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μπάμπη Καραμανλή τι γίνεται; Μετά το επεισόδιο, έγιναν προσπάθειες από τον κύριο Λαμπρόπουλο ή από άλλον προκειμένου για επανασύνδεση ή η ρήξη είναι οριστική;
«Το ξέκοψα με τη μία. Θα με αποζητήσουν αλλά θα είναι αργά».

Με το ιδιωτικό συμφωνητικό τι θα γίνει;
«Θα το ακυρώσω. Θα μιλήσω με τους δικηγόρους μου εντός των επομένων ημερών. Δεν θέλω πλέον καμία ανάμειξη με την ΑΕΚ».

Αν κληθείτε κάποτε στο μέλλον;
«Αν κληθώ θα δούμε. Το κακό είναι ότι οδηγούν την ομάδα στη διάλυση. Αν κληθώ ξανά θα συζητήσω με μια προϋπόθεση: Αυτή τη φορά θα τρέξω την ΑΕΚ μόνος μου. Θα κάνω κουμάντο εγώ. Θα πάρω τον προπονητή που θέλω εγώ. Κι αν ξεκινήσει από την τρίτη Εθνική εγώ σε τρία χρόνια θα την πάω Α1. Βεβαίως απεύχομαι αυτό το σενάριο. Μακάρι η ΑΕΚ να πάρει πιστοποιητικό την Δευτέρα και να τελειώνει. Αλλά η ΑΕΚ έπρεπε να παίζει στην Α1. Τώρα ας μαζέψουν εκείνοι που τα έκαναν τα κομμάτια τους».

Σκληρό αυτό που είπατε.
«Γιατί ψέμα είναι; Σας είπα και προηγουμένως. Εγώ έφταιξα; Εγώ θα έβρισκα λύσεις ακόμη και με τα προβλήματα. Έχω τον τρόπο μου. Αυτή τη στιγμή διοικούν άλλοι».

Μετανιώσατε που μπήκατε στη διαδικασία να εμπλακείτε με την ΑΕΚ;
«Όχι, δεν μετάνιωσα. Εννοείται πως δεν μετάνιωσα. Πικρία νιώθω από ανθρώπους. Το δράμα της ΑΕΚ με πόναγε και με πονάει».

Πώς ακριβώς προέκυψε το ενδιαφέρον για την ΚΑΕ ΑΕΚ;
«Διάβαζα όσα γράφονταν και τρελαινόμουνα. Έλεγα δεν πάει άλλο. Είδα και τον λογαριασμό σωτηρίας και είπα κάτι πρέπει να άνω. Δεν άντεχα να βλέπω την πρώην Βασίλισσα σαν ζητιάνα έξω από το σούπερ μάρκετ. Μέτρησα τα κουκιά και είπα να κάνω το επόμενο βήμα. Πήρα στα γραφεία της Ερασιτεχνικής. Μίλησε με την κυρία Ελπίδα (σ.σ. Στεβή) και μου έδωσε το τηλέφωνο του προέδρου της Ερασιτεχνικής του κ.Μιχαήλ. Του είπα με λένε Μπαϊρακτάρη, θέλω το τηλέφωνο του κυρίου Καραμανλή. Μου το έδωσε, Μιλήσαμε...».

Συναντηθήκατε άμεσα με τον κύριο Καραμανλή; Διότι επικρατεί η εντύπωση ότι έκαναν συνάντηση μαζί σας, αφού προέκυψε η κίνηση σωτηρίας των διαφόρων τάσεων της ΑΕΚ;
«Όχι... όχι. Κατευθείαν έγινε το ραντεβού. Την επόμενη ημέρα που πήρα τον Καραμανλή συναντηθήκαμε. Μετά από δύο-τρεις μέρες συναντηθήκαμε ξανά στην Κυψέλη μαζί με τον δικηγόρο μου και με παρόντα τον κύριο Λαμπρόπουλο και υπεγράφη το συμφωνητικό».

Θα επιμείνουμε λίγο. Πέρασε ποτέ από το μυαλό σας ότι μπορεί να σας χρησιμοποίησαν για κάποιο λόγο;
«Είναι αλήθεια ότι το σκέφτηκα ένα απόγευμα. Σκέφτηκαν μήπως ο λάκκος έχει φάβα. Και λέω μέσα μου: Προχωράω, για την ΑΕΚ. Αντέχω...»

Η γνώμη σας για την πράξη του Νίκου Χατζή;
«Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει διότι όλοι θέλουμε η ΑΕΚ να πάρει πιστοποιητικό. Το παιδί δικαιούται τα δεδουλευμένα. Δεν χωρά αμφιβολία. Ό,τι έχει κερδίσει όμως το έχει κερδίσει από την ΑΕΚ. Πρέπει να βουτήξει τη γλώσσα του στο μυαλό του. Αν ήμουν εγώ θα του έλεγα κάνε υπομονή. Πρέπει να πάρει τα χρήματα του, αλλά όχι έτσι. Όχι στην πιο δύσκολη φάση της ιστορίας της ΑΕΚ. Δεν θέλω να σταθώ στους πιθανούς αδέξιους χειρισμούς της άλλης πλευράς. Θέλω να πω όμως ότι η ΑΕΚ χρωστάει στον Χατζή αλλά και ο Χατζής στην ΑΕΚ. Αν ήμουν εγώ στα πράγματα θα το αντιμετώπιζα με κατανόηση. Δεν θα τον αδικούσα. Θα του μιλούσα στη γλώσσα μας, στα... καλαματιανά. Δεν πρέπει να βαράς πάντα τη μπουνιά στο μαχαίρι».

Αυτό το καλοκαίρι σημαδεύτηκε όμως από τις κόντρες στο εσωτερικό της ΑΕΚ, που μόνο καλό δεν έκαναν.
«Γι’ αυτό και είπα ότι και στο θέμα Χατζή κάτι δεν έγινε σωστά. Το σημαντικός στη ζωή είναι το όχημα που μεταφέρεις στον άλλο τα θέλω σου. Αν οδηγήσεις καλό όχημα θα περάσουν τα θέλω σου. Αν όχι, πας στον γκρεμό».

Μαύρη πέτρα πια στην ΑΕΚ;
«Έχω αποστασιοποιηθεί. Τελείωσε. Άλλοι το επέλεξαν. Εύχομαι πάντως όλα να πάνε καλά με το πιστοποιητικό τη Δευτέρα».

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Champions League: Αυτόν τον όμιλο επιλέξατε για τον Ολυμπιακό
Champions League: Αυτόν τον όμιλο επιλέξατε για τον Ολυμπιακό
Το «όχι» για τον Ζέκα και οι φήμες για απόσυρση!
Το «όχι» για τον Ζέκα και οι φήμες για απόσυρση!
Αγόρασε την Χιρόνα ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι
Αγόρασε την Χιρόνα ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι
Alice Cooper: Όλοι μας κάποια στιγμή θα γνωρίσουμε τον Ιησού Χριστό!
Alice Cooper: Όλοι μας κάποια στιγμή θα γνωρίσουμε τον Ιησού Χριστό!
Βάσεις 2017: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα - Δείτε αναλυτικά τις βάσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ
Βάσεις 2017: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα - Δείτε αναλυτικά τις βάσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ
Εδώ θα δείτε τις Βάσεις 2017
Εδώ θα δείτε τις Βάσεις 2017
Ζωή Λάσκαρη: Το τελευταίο χειροκρότημα στην αγαπημένο ηθοποιό
Ζωή Λάσκαρη: Το τελευταίο χειροκρότημα στην αγαπημένο ηθοποιό
117 Υποτροφίες Σπουδών στις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας από το IEK ΑΛΦΑ & το Mediterranean College
117 Υποτροφίες Σπουδών στις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας από το IEK ΑΛΦΑ & το Mediterranean College

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Περισσότερα
Σαρωτικός ο Πανιώνιος, «ροπαλιά» του Ηρακλή
Σαρωτικός ο Πανιώνιος, «ροπαλιά» του Ηρακλή
Διαβάστε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία μετά το τέλος της…
Σαρωτικός ο Πανιώνιος, «ροπαλιά» του Ηρακλή
Δοκιμασία στην έδρα του Δούκα για Πανιώνιο
Δοκιμασία στην έδρα του Δούκα για Πανιώνιο
Με την διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα (28/1) το…
Δοκιμασία στην έδρα του Δούκα για Πανιώνιο
Για να διατηρήσει το αήττητο ο Πανιώνιος
Για να διατηρήσει το αήττητο ο Πανιώνιος
Με την διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα (21/1) το…
Για να διατηρήσει το αήττητο ο Πανιώνιος
Μπάσκετ: Αναβλήθηκε το Φάρος-Ηράκλειο
Μπάσκετ: Αναβλήθηκε το Φάρος-Ηράκλειο
Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Φάρο και τον Ηράκλειο στο πλαίσιο…
Μπάσκετ: Αναβλήθηκε το Φάρος-Ηράκλειο
Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων ο Ηρακλής
Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων ο Ηρακλής
Ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών επιβλήθηκε από την ΕΟΚ…
Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων ο Ηρακλής
Δοκιμάζεται στην Λάρισα ο Πανιώνιος
Δοκιμάζεται στην Λάρισα ο Πανιώνιος
Δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία επιφυλάσσει η 7η αγωνιστική της Α2…
Δοκιμάζεται στην Λάρισα ο Πανιώνιος
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης