Κλίβελαντ Καβαλίερς: Ο παρεξηγημένος Τζέι Αρ Σμιθ

Κλίβελαντ Καβαλίερς: Ο παρεξηγημένος Τζέι Αρ Σμιθ

Στο πλευρό του Τζέι Αρ Σμιθ στάθηκε ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος διανύει φάση… playoffs με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Αμφότεροι δείχνουν προπονητικό πάθος τις τελευταίες ημέρες με έξτρα δουλειά σε ατομικό επίπεδο, όπως επιβεβαίωσε ο πρώην φόργουορντ των Μαϊάμι Χιτ δηλώνοντας: «Τα δίνει όλα καθημερινά, για να βοηθήσει την ομάδα μας. Η άμυνά του είναι υψηλού επιπέδου και είναι σπουδαίος συμπαίκτης». Όσον αφορά τη συνέχεια της τρέχουσας postseason, οι «καβς» δοκιμάζονται αύριο (26/04, 20:00) στο «TD Garden» των Μπόστον Σέλτικς χωρίς τον Άντερσον Βαρεχάο (αχίλλειος τένοντας). Θυμίζουμε πως είναι μπροστά με 3-0 στην προημιτελική σειρά της Ανατολής.

Αλλαγές στους Σέλτικς
Από την άλλη, ο Τζάρεντ Σάλιντζερ απουσίασε από τη σημερινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στην ωμοπλάτη, αλλά ο Μπραντ Στίβενς είπε ότι θα παίξει κανονικά στο αυριανό ματς. Επίσης, ο κόουτς των «κελτών» σκοπεύει να προωθήσει τον Τζέι Κρόντερ στη βασική πεντάδα, σύμφωνα με τον 24άχρονο φόργουορντ, ενώ ο Έιβερι Μπράντλεϊ αποκάλυψε πως θα υπάρξουν και άλλες προσαρμογές στο αρχικό σχήμα. Εξάλλου, ο Κρόντερ και ο Γιόνας Γιερέμπκο ξεκίνησαν το δεύτερο 24λεπτο του τρίτου αγώνα με τους «καβς» αντί των βασικών Μάρκους Σμαρτ και Μπράντον Μπας.

Και φάουλ στον Κάρι
Απόψε (26/04, 03:00) έχουν ευκαιρία για sweep οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, που δοκιμάζονται στο «Smoothie King Center» των Νιου Ορλίνς Πέλικανς χωρίς τον Τζέιμς Μάικλ Μακ Αντού (ίωση). Αντίθετα, ο Ντέιβιντ Λι (μέση) τέθηκε στη διάθεση του Στιβ Κερ, ενώ το NBA αναγνώρισε πως έγινε φάουλ στο τρίποντο του Στεφ Κάρι, με το οποίο γεννήθηκε ανάγκη για παράταση στο τρίτο ματς των δύο συλλόγων.

Τρίποντα θέλει ο Ντέιβις
Στα των «πελεκάνων», ο Τζρου Χόλιντεϊ (πόδι) θα συνεχίσει ως αναπληρωματικός του Μόντι Ουίλιαμς, ενώ ο Άντονι Ντέιβις ξεκίνησε την κατάστρωση των καλοκαιρινών πλάνων του αναφέροντας πως σκοπεύει να προσθέσει σουτ τριών πόντων στο «οπλοστάσιό» του. Τέλος, ο Φούκουαν Εντουίν υπέγραψε συμβόλαιο με τους Λάρα Γουάρος της Βενεζουέλας, αλλά δεσμεύτηκε με τους Πέλικανς για παρουσία σε ένα από τα φετινά Summer Leagues.



Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved