Μαϊάμι Χιτ: Αναθεωρεί ο Ντουέιν Ουέιντ

Μαϊάμι Χιτ: Αναθεωρεί ο Ντουέιν Ουέιντ

Δεν είναι βέβαιο πως ο Ντουέιν Ουέιντ θα ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιό του με τους Μαϊάμι Χιτ.

Πριν από λίγες ημέρες είπε πως θα ενεργοποιήσει όρο, που του διασφαλίζει δεκαέξι εκατομμύρια δολάρια για το 2015-16, αλλά στην προκειμένη εξήγησε ότι θα πάρει οριστική απόφαση, όταν νιώσει έτοιμος! Μόλις χθες διέρρευσε πως μελετά το ενδεχόμενο απόσυρσης από την ενεργό δράση, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα συνεχίσει για τουλάχιστον μία ακόμα σεζόν στους εκπρόσωπους της Φλόριντα. Από την πλευρά του, ο Γκόραν Ντράγκιτς επανέλαβε ότι σκοπεύει να συνεχίσει στους Χιτ, αν και δεν σκοπεύει να ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιό του, ενώ προς αντίστοιχη απόφαση οδεύει ο Λουόλ Ντενγκ, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα αρχηγού σε φιλικό ομάδας επίλεκτων της Αφρικής.

Όπως ανακοινώθηκε από το NBA, την 1η Αυγούστου, στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής, το σύνολο του φόργουορντ του συλλόγου του Μαϊάμι θα αντιμετωπίσει εκπρόσωπους παικτών από τον υπόλοιπο κόσμο, που θα έχουν αρχηγό τον Κρις Πολ των Λος Άντζελες Κλίπερς. Το παρών στο ματς θα δώσει και ο κόουτς των Σαν Αντόνιο Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς, ο οποίος για την ώρα είναι επικεντρωμένος στη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs με τους Κλίπερς, που θα συνεχιστεί απόψε (23/04, 05:30) στο «Staples Center». Θυμίζουμε πως αμφότερες οι ομάδες θα παραταχθούν χωρίς απουσίες, ενώ σήμερα τα «σπιρούνια» επανέφεραν τον Κάιλ Άντερσον στο βασικό ρόστερ ύστερα από υποβιβασμό στους Όστιν Σπερς της D-League.

Προς εγχείρηση ο Κόνλεϊ
Πάντως, οι Κλίπερς είναι μπροστά με 1-0, όπως οι Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη στην προημιτελική σειρά της Δύσης με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, που απόψε (23/04, 03:00) δοκιμάζονται για δεύτερη φορά στο «FedEx Forum» χωρίς τους Ουέσλι Μάθιους (αχίλλειος τένοντας) και Ντορέλ Ράιτ (χέρι). Εν τέλει κρίθηκε ανέτοιμος και ο Άαρον Αφλάλο (ώμος), ενώ περιθωριοποιήθηκε επίσης ο Κρις Κέιμαν εξαιτίας τραυματισμού στον αριστερό αστράγαλο κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης του Τέρι Στοτς. Όσον αφορά τις «αρκούδες», ο Τόνι Άλεν (οπίσθιος μηριαίος) θα συνεχίσει κανονικά, όπως ο Μάικ Κόνλεϊ (πόδι), ο οποίος φαίνεται πως θα χρειαστεί εγχείρηση στον καρπό με το πέρας της τρέχουσας postseason!

Στη Νέα Ορλεάνη οι Ουόριορς
Με τη σειρά τους, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα επιδιώξουν 3-0 κόντρα στους Νιου Ορλίνς Πέλικανς μέσω αυριανού αγώνα (24/04, 04:30) στο «Smoothie King Center», αλλά εξαιρετικά αμφίβολος κρίθηκε ο Ντέιβιντ Λι (μέση), ο οποίος πιθανότατα θα παραμείνει στον κατάλογο των τραυματιών του Στιβ Κερ. Ακόμα, ο Ντρέιμοντ Γκριν κατέγραψε περιορισμένη παρουσία στη σημερινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στους αστραγάλους, που δεν δημιουργούν κίνδυνο για την παρουσία του στο τρίτο ματς της σειράς των δύο συλλόγων.

Κουρασμένος ο Ντέιβις
Από την άλλη, ο Μόντι Ουίλιαμς είπε πως η ομάδα του πρέπει να κάνει περισσότερα φάουλ στον Άντριου Μπόγκουτ και χαρακτήρισε τον Τζρου Χόλιντεϊ (πόδι) αμφίβολο για το αυριανό ματς, παρά πλήρη παρουσία του στη σημερινή προπόνηση. Πάντως, ο Ταϊρίκ Έβανς (γόνατο) θα συνεχίσει κανονικά μαζί με τον Άντονι Ντέιβις, ο οποίος ομολόγησε ότι αντιμετώπισε κόπωση προς το τέλος της 45λεπτης παρουσίας του στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς και ξεχώρισε στο Top 10 των θεαματικότερων νικητήριων καλαθιών της regular season του 2014-15.

Μαϊάμι Χιτ: Αναθεωρεί ο Ντουέιν Ουέιντ



Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved