NBA: Αγοράζει τους Χοκς ο Γκραντ Χιλ

NBA: Αγοράζει τους Χοκς ο Γκραντ Χιλ

Σύντομα θα ολοκληρωθεί η πώληση των Ατλάντα Χοκς και ο Γκραντ Χιλ θα είναι ανάμεσα στους νέους ιδιοκτήτες.

Πριν από μερικές εβδομάδες διέρρευσε πως το γκρουπ με τον παλαίμαχο NBAer αποσύρθηκε από την «κούρσα» για τις μετοχές του Μπρους Λίβενσον, αλλά αποκαλύφθηκε από βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες πως το σύνολο επιχειρηματιών με ηγέτη τον Άντονι Ρέσλερ, το οποίο περιέχει τον Χιλ, θα αγοράσει τα «γεράκια»! Φαίνεται πως η συμφωνία των ενδιαφερομένων πλευρών είναι ανάμεσα στα 800 και στα 850 εκατομμύρια δολάρια, αν άλλες εκτιμήσεις ξεκινούν από τα 730 και καταλήγουν στο ένα δισεκατομμύριο. Εκτιμήθηκε επίσης πως η νέα διοίκηση θέλει να κρατήσει τον κόουτς Μάικ Μπουντενχόλζερ, ο οποίος ανέλαβε και καθήκοντα προσωρινού GM μετά το σκάνδαλο με τις ρατσιστικές τοποθετήσεις γύρω από τον Λίβενσον και τον GM, Ντάνι Φέρι.

Όπως και να έχει, οι Χοκς υποδέχονται απόψε (23/04, 02:00) τους Μπρούκλιν Νετς στο «Philips Arena» όντας μπροστά με 1-0 στην προημιτελική σειρά της Ανατολής. Θυμίζουμε πως ο Μπουντενχόλζερ δεν υπολογίζει τον Τάμπο Σεφολόσα (πόδι), αλλά ο Αλ Χόρφορντ (δάκτυλο χεριού) θα συνεχίσει κανονικά, ενώ ο Πολ Μίλσαπ (ώμος) θα δώσει το παρών χωρίς προστατευτικό για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. Από την άλλη θα απουσιάσει ο Σεργκέι Καράσεφ (γόνατο), αλλά ο Μίρσα Τελέτοβιτς (ίωση) θα τεθεί στη διάθεση του Λάιονελ Χόλινς, ο οποίος θα ξεκινήσει το ματς με τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς στη βασική πεντάδα αντί του Μαρκέλ Μπράουν προτιμώντας τον Άλαν Άντερσον σε αναπληρωματικό ρόλο.

Μεταφερόμενο πλεονέκτημα για Μπουλς
Αύριο (24/04, 03:00) οι Σικάγο Μπουλς θα αντιμετωπίσουν τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο «BMO Harris Bradley Center», το οποίο θεωρεί δεύτερη έδρα των «ταύρων» ο Μάικ Ντανλίβι Τζούνιορ, πρώην φόργουορντ των εκπρόσωπων του Ουισκόνσιν και νυν των Μπουλς. Εξάλλου, οι φίλοι του συλλόγου της «πόλης των ανέμων» κυριαρχούν στο κλειστό του Μιλγουόκι σε κάθε επίσκεψη της αγαπημένης ομάδας τους, που στην προκειμένη προηγείται με 2-0 στη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs του NBA. Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως η διοίκηση των Μπακς συνεχίζει την προσπάθειά της για εξασφάλιση οικονομικών πόρων για την κατασκευή νέου κλειστού στο Μιλγουόκι έχοντας εξασφαλίσει περίπου το μισό απαιτούμενο ποσό.

Στα των τραυματιών, οι Τζαμπάρι Πάρκερ (γόνατο) και Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι) είναι δεδομένα στα πιτς, ενώ ανακοινώθηκε πως ο Τζάρεντ Ντάντλεϊ (γόνατο/μέση) θα παίξει με ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι. Από την πλευρά τους, οι Μπουλς απέκλεισαν ήδη τον Νίκολα Μίροτιτς (τετρακέφαλος), ο οποίος αναμένεται να χάσει επίσης τον σαββατιάτικο αγώνα των δύο συλλόγων (26/04, 00:30). Ακόμα, ο Κερκ Χάινριχ (γόνατο) δηλώθηκε αμφίβολος, αλλά ο Τομ Θίμποντο προανήγγειλε επιστροφή του μετά την πλήρη παρουσία του στις σημερινές ομαδικές ασκήσεις. Μέσα σε όλα, ο Πάου Γκασόλ πήρε το «Magic Johnson Award», το οποίο απονείμετε ετησίως στον NBAer, που συνεργάζεται αποτελεσματικότερα με εκπρόσωπους των Μέσων σε συνδυασμό με θετικές παρουσίες στο παρκέ.

Λατρεία του Μπλατ
Όντας μπροστά με 2-0, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς δοκιμάζονται αύριο (24/04, 02:00) στο αφιλόξενο «TD Garden» των Μπόστον Σέλτικς χωρίς τον Άντερσον Βαρεχάο (αχίλλειος τένοντας), ενώ με πρόσφατες δηλώσεις τους οι Λεμπρόν Τζέιμς και Κάιρι Έρβινγκ αναγνώρισαν με θετικότατα λόγια τη συνεισφορά του Ντέιβιντ Μπλατ στη φετινή πορεία της ομάδας τους. Με τη σειρά του, ο Κέβιν Λοβ εμφανίστηκε σε βίντεο του NBA στο YouTube. Στα των «C’s», ο Μπραντ Στίβενς αποκάλυψε πως ο Γιόνας Γιερέμπκο αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη γάμπα σχολιάζοντας τη μείωση του χρόνου συμμετοχής του 28άχρονου φόργουορντ στο χθεσινό παιχνίδι, αλλά έχει όλα τα μέλη του δυναμικού στη διάθεσή του για το αυριανό.

NBA: Αγοράζει τους Χοκς ο Γκραντ Χιλ



Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved