Ιντιάνα Πέισερς: Πλάνα γύρω από τον Πολ Τζορτζ

Ιντιάνα Πέισερς: Πλάνα γύρω από τον Πολ Τζορτζ

Χρειάστηκε μαγνητική τομογραφία στην αριστερή γάμπα ο Πολ Τζορτζ των Ιντιάνα Πέισερς, αλλά δεν προέκυψε σοβαρό πρόβλημα.

Άρα, ο «PG-13» θα είναι στο 100% από το ξεκίνημα της προετοιμασίας του Φρανκ Βόγκελ για τη regular season του 2015-16. Από εκεί και πέρα, ο προπονητής των εκπρόσωπων της Ιντιανάπολις και ο πρόεδρος, Λάρι Μπερντ, ανέλυσαν τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν του NBA εστιάζοντας στην ανάγκη για ταχύτερες επιθέσεις με παίκτες, που διαθέτουν τις απαραίτητες αγωνιστικές αρετές. Πάντως, ο Μπερντ προανήγγειλε παραμονή του Λουίς Σκόλα, αν και ο 34άχρονος Αργεντινός θα γίνει unrestricted free agent την 1η Ιουλίου, ενώ εξέφρασε αβεβαιότητα για τους Ρόι Χίμπερτ και Ντέιβιντ Ουέστ, οι οποίοι διατηρούν δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης του συμβολαίου τους αντί 15,5 και 12,6 εκατομμυρίων δολαρίων, αντίστοιχα.

Αβέβαιος για το μέλλον των δύο έμπειρων NBAers φάνηκε και ο Βόγκελ, ενώ αμφότεροι ξεκαθάρισαν πως θα περιοριστεί ο ρόλος του Χίμπερτ σε περίπτωση επέκτασης της πορείας του στους Πέισερς! Ακόμα, ο πρόεδρος του συλλόγου της Ιντιάνα ανέφερε ότι ελπίζει σε παραμονή του Ρόντνι Στάκι, ο οποίος θα εξελιχθεί σε unrestricted free agent, ενώ άφησε να εννοηθεί πως δεν θα συνεχίσει στους Πέισερς ο πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ, Σι Τζέι Ουότσον, που θα γίνει επίσης unrestricted free agent. Σημειώνουμε πως εγγυημένο συμβόλαιο για το 2015-16 διατηρούν οι Τζορτζ, Τζορτζ Χιλ, Ίαν Μαϊνμί, Σι Τζέι Μάιλς, Σόλομον Χιλ και Ντάμιαν Ρούντεζ.

Προβληματισμός για Στίβενσον
Ο πρώην γκαρντ/φόργουορντ της ομάδας της Ιντιανάπολις, Λανς Στίβενσον, υπέγραψε πέρσι τριετές συμβόλαιο με τους Σάρλοτ Χόρνετς, αλλά ο GM, Ριτς Τσο, παραδέχθηκε πως η πορεία του 24άχρονου Αμερικανού στη regular season του 2014-15 δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας του Μάικλ Τζόρνταν. Μάλιστα, ο ίδιος ο Στίβενσον αναγνώρισε ότι ήταν κάκιστος, αλλά υποσχέθηκε πως στην τρέχουσα offseason θα προσπαθήσει να επανακτήσει αγωνιστική αυτοπεποίθηση.

Μαζεύονται στους Χιτ
Στα των Μαϊάμι Χιτ, ο Ντουέιν Ουέιντ ξεκαθάρισε πως δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα στα αποδυτήρια μέσα στην περασμένη regular season, ενώ επιβεβαίωσε πως σκοπεύει να ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιό του για το 2015-16. Αντίθετα, οι Λουόλ Ντενγκ και Γκόραν Ντράγκιτς αναμένεται να αγνοήσουν αντίστοιχο όρο στο συμβόλαιό τους, ενώ διαπιστώνεται πως αμφότεροι σκοπεύουν να εξετάσουν προσφορές οποιασδήποτε ομάδας ως unrestricted free agents, αν και ο Σλοβένος πλέι-μέικερ επανέλαβε ότι προτεραιότητά του είναι η παραμονή στον σύλλογο της Φλόριντα.

Εγγυημένο συμβόλαιο έχει ο Κρις Μπος (ίωση), ο οποίος ανέφερε ότι από τον Ιούνιο θα ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις, για να επανέλθει στο 100% πριν από την έναρξη της preseason. Ακόμα, ο Έρικ Σποέλστρα προανήγγειλε προσπάθεια για δημιουργία ταχύτερης ομάδας και πρόσθεσε ότι θα προταθεί ξεχωριστό προπονητικό πρόγραμμα για τον Χασάν Ουάιτσαϊντ, από τον οποίο περιμένει πλήρη προσήλωση στα πλάνα των Χιτ. Μέσα σε όλα, ο Τζέιμς Ένις είπε ότι θέλει να επικεντρωθεί στη γυμναστική και στην κατοχή της μπάλας μέσα στο καλοκαίρι.

Όνειρα… λοταρίας
Με τη σειρά του, ο πρόεδρος και κόουτς των Μινεσότα Τίμπεργουλφς, Φλιπ Σόντερς, ξεκαθάρισε ότι θα αγνοήσει ανάγκες του ρόστερ επιλέγοντας τον καλύτερο παίκτη στο φετινό ντραφτ, ενώ ο GM των Λος Άντζελες Λέικερς, Μιτς Κούτπσακ, επανέλαβε πως υπάρχει προοπτική για άμεση ενδυνάμωση του ρόστερ. Θυμίζουμε πως αμφότερες οι ομάδες θα διεκδικήσουν ψηλή θέση στο φετινό ντραφτ μέσω της λοταρίας της 19ης Μαΐου.

Εγχείρηση για Αμπντούλ-Τζαμπάρ
Ο παλαίμαχος σέντερ των «λιμνάνθρωπων», Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, χρειάστηκε εγχείρηση στην καρδιά ανήμερα των 68ων γενεθλίων του, αλλά αναμένεται πλήρη ανάρρωσή του. Τέλος, ο πρώην φόργουορντ των Λέικερς, Ντέβιν Έμπανκς, συνέχισε την… παγκόσμια περιοδεία του υπογράφοντας συμβόλαιο με τους Γουάμα Μπρούχος του Πουέρτο Ρίκο.



Φώτης Ιωαννίδης: Ένας «γίγαντας» για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»
Φώτης Ιωαννίδης: Ένας «γίγαντας» για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»
NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved