Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς: Απέφυγε σοβαρό τραυματισμό ο Μπατούμ

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς: Απέφυγε σοβαρό τραυματισμό ο Μπατούμ

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Νικολά Μπατούμ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς έπειτα από τραυματισμό στο δεξί γόνατο.

Χτύπησε στον χθεσινό αγώνα με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ενώ αποκλείστηκε από τον αυριανό (16/04, 03:00) με τους Ντάλας Μάβερικς στο «American Airlines Center», αλλά σημερινή μαγνητική τομογραφία δεν αποκάλυψε σοβαρό πρόβλημα. Άρα αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Τέρι Στοτς για τον πρώτο γύρο των φετινών playoffs του NBA, στον οποίο οι εκπρόσωποι του Όρεγκον θα αντιμετωπίσουν τον πέμπτο της Δύσης ως κάτοχοι της τέταρτης θέσης της περιφέρειας, ενώ στο αυριανό ματς οι Αλόνζο Γκι και Άλεν Κραμπ αναμένεται να χωρέσουν στη βασική πεντάδα.

Εξάλλου θα απουσιάσει επίσης ο Σι Τζέι Μακ Κόλουμ (αστράγαλος), αν και δήλωσε πως θέλει να δώσει το παρών μετά τον χθεσινό τραυματισμό του, ενώ προς αποκλεισμό οδεύει επίσης ο Κρις Κέιμαν, ο οποίος υπέστη υποτροπή στη μέση κατά τη διάρκεια του χθεσινού παιχνιδιού. Στα πιτς είναι επίσης οι Ουέσλι Μάθιους (αχίλλειος τένοντας), Άαρον Αφλάλο (ώμος) και Ντορέλ Ράιτ (χέρι), αλλά ο Λα Μάρκους Όλντριτζ (πόδι) θα γυρίσει στα παρκέ έπειτα από δύο διαδοχικούς παραγκωνισμούς.

Δεν σκέφτεται αποχώρηση ο Νοβίτσκι
Δεδομένα στην έβδομη θέση της δυτικής περιφέρειας είναι οι Ντάλας Μάβερικς, που θα αντιμετωπίσουν τον κάτοχο της δεύτερης θέσης με μειονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο της postseason, οπότε φυσιολογικά ο Ντιρκ Νοβίτσκι ξεκαθάρισε πως το ενδεχόμενο απόσυρσης από την ενεργό δράση δεν περνά από το μυαλό του. Τόνισε επίσης πως νιώθει εξαιρετικά. Στα των τραυματιών, οι Τεξανοί απέκλεισαν ήδη τους Τσάντλερ Πάρσονς (γόνατο) και Ντέβιν Χάρις (δάκτυλο ποδιού) από τον αυριανό αγώνα, αλλά αμφότεροι αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Ρικ Καρλάιλ για τα playoffs, ενώ ο κόουτς των «μαβς» ίσως παραχωρήσει νέα ρεπό σε παίκτες του στο αυριανό ματς, για να τους ξεκουράσει ενόψει της postseason.

Χωρίς ρεπό οι Ουόριορς
Σε άλλο αυριανό παιχνίδι (16/04, 05:30) δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα υποδεχτούν τους Ντένβερ Νάγκετς στο «ORACLE Arena». Μάλιστα, ο Στιβ Κερ ανέφερε ότι θα χρησιμοποιήσει όλους τους βασικούς, αν και οι «πολεμιστές» έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση της συνολικής κατάταξης του NBA για τη regular season του 2014-15. Τέλος, οι «σβόλοι» θα ολοκληρώσουν τη χρονιά, αλλά οι Τζαμίρ Νέλσον (ισχίο) και Ντάρελ Άρθουρ (γάμπα) μάλλον θα παραμείνουν στον κατάλογο των τραυματιών του Μέλβιν Χαντ.



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved