NBA: Πρώτος στην πωλήσεις φανελών ο Λεμπρόν

NBA: Πρώτος στην πωλήσεις φανελών ο Λεμπρόν

Η φανέλα του Λεμπρόν Τζέιμς των Κλίβελαντ Καβαλίερς με το #23 κατέλαβε την πρώτη θέση στις πωλήσεις μέσα στη regular season του 2014-15.

Ανακοινώθηκε επίσης πως η φανέλα του Στεφ Κάρι των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς πήρε τη δεύτερη θέση, ενώ ακολούθησαν εκείνες του Κόμπι Μπράιαντ των Λος Άντζελες Λέικερς, του Κέβιν Ντουράντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και του Ντέρικ Ρόουζ των Σικάγο Μπουλς, που τερμάτισαν πρώτοι στην κατάταξη για πωλήσεις φανελών ομάδων. Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι «καβς» θα υποδεχτούν αύριο (16/04, 03:00) τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «Quicken Loans Arena» γνωρίζοντας πως θα ξεκινήσουν τα φετινά playoffs του NBA ως δεύτεροι της Ανατολής, ενώ οι «μάγοι» είναι δεδομένα στην πέμπτη θέση, οπότε οι μεν θα αντιμετωπίσουν την έβδομη ομάδα με πλεονέκτημα έδρας και οι δε την τέταρτη με μειονέκτημα στον πρώτο γύρο της postseason.

Από εκεί και πέρα, ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν υπολογίζει τον Άντερσον Βαρεχάο (αχίλλειος τένοντας), ενώ στο αυριανό παιχνίδι ίσως ξεκουράσει παίκτες με ρεπό ενόψει των playoffs. Για τους «μάγους» προηγείται σημερινό ματς (15/04, 03:00) στο «Bankers Life Fieldhouse» των Ιντιάνα Πέισερς, που διεκδικούν ακόμα «εισιτήριο» για την postseason. Θα μείνει έξω ο Νενέ (ώμος/αστράγαλος) επιτρέποντας επιστροφή του Ντρου Γκούντεν στη βασική πεντάδα, ενώ ο Γκάρετ Τεμπλ (οπίσθιος μηριαίος) θα χάσει αμφότερα τα ματς και είναι αμφίβολος για τον πρώτο γύρο της postseason. Αντίθετα, ο Τζον Ουόλ (αστράγαλος) και τα υπόλοιπα διαθέσιμα μέλη του ρόστερ του Ράντι Ουίτμαν θα παίξουν στον αποψινό αγώνα, κάτι που μάλλον σημαίνει ότι θα κριθούν απαραίτητα περισσότερα ρεπό στον αυριανό.

Έξω ο Ουότσον
Οι εκπρόσωποι της Ιντιανάπολις θα φιλοξενήσουν σήμερα τους Ουίζαρντς και αύριο (16/04, 04:30) θα βρεθούν στο «FedEx Forum» των Μέμφις Γκρίζλις χωρίς τον Κρις Κόπλαντ (ώμος/κοιλιακούς), ενώ στο περιθώριο θα μείνει επίσης ο πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ, Σι Τζέι Ουότσον (αγκώνας), ο οποίος δεν φανέρωσε πρόοδο ύστερα από τέσσερις διαδοχικούς αποκλεισμούς. Επίσης, ο Ντόναλντ Σλόαν δηλώθηκε αμφίβολος για το σημερινό παιχνίδι με αφορμή ενοχλήσεις στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού ποδιού, αλλά θα τεθεί στη διάθεση του Φρανκ Βόγκελ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο Πολ Τζορτζ (πόδι) θα συνεχίσει με χρονικό περιορισμό δεκαπέντε λεπτών.

Αμφίβολοι οι Κόνλεϊ και Γκασόλ
Με τη σειρά της, η ομάδα των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη μπορεί να τερματίσει από τη δεύτερη μέχρι την έκτη θέση της Δύσης! Στα των τραυματιών, ο Μάικ Κόνλεϊ (πόδι) είναι αμφίβολος για το αυριανό ματς έπειτα από τρεις συνεχόμενους παραγκωνισμούς, ενώ αβέβαιη είναι επίσης η παρουσία του Μαρκ Γκασόλ (αστράγαλος), αν και έδωσε το παρών στο χθεσινό παιχνίδι με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Παράλληλα αποκλείστηκε και από το αυριανό ματς ο Τόνι Άλεν (οπίσθιος μηριαίος), ο οποίος είναι στο περιθώριο από τις 27 Μαρτίου.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved