NBA: Δάσκαλος στα… στριπτιτζάδικα ο Άλεν Άιβερσον

NBA: Δάσκαλος στα… στριπτιτζάδικα ο Άλεν Άιβερσον

Τη συνεισφορά του Άλεν Άιβερσον στην… εξωαγωνιστική καριέρα του σημείωσε ο Ματ Μπαρνς των Λος Άντζελες Κλίπερς.

Θυμήθηκε το πέρασμά του από τους Φιλαδέλφεια 76ερς τονίζοντας πως ο παλαίμαχος NBAer του γαλούχησε στα στριπτιτζάδικα! Στην ίδια συνέντευξη, στο Sports Illustrated, αναφέρθηκε και στους Λος Άντζελες Λέικερς, επίσης πρώην ομάδα του, τονίζοντας ότι η συμπεριφορά των ανθρώπων της διοίκησης αποτρέπει συμφωνία σημαντικών free agents με τους «λιμνάνθρωπους», όχι η παρουσία του Κόμπι Μπράιαντ, του οποίου τη γενικότερη στάση υπεραμύνθηκε. Όσον αφορά τη συνέχεια της regular season του 2014-15, οι υγιέστατοι Κλίπερς θα υποδεχτούν αύριο (12/04, 05:00) τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη στο «Staples Center».

Στο περιθώριο ο Κόνλεϊ
Για τις «αρκούδες» προηγείται αποψινό ματς (11/04, 04:00) με τους Γιούτα Τζαζ στο «EnergySolutions Arena», αλλά ο Μάικ Κόνλεϊ κρίθηκε ανέτοιμος εξαιτίας τραυματισμού στο δεξί πόδι, που επέτρεψε επιστροφή του Μπένο Ούντριχ στο αρχικό σχήμα του Ντέιβ Γέργκερ και αναβάθμιση του ρόλου του Καλάθη. Αποκλείστηκε επίσης ο Τόνι Άλεν (οπίσθιος μηριαίος), ο οποίος μάλλον θα χάσει και τον αυριανό αγώνα συμπληρώνοντας σερί επτά παραγκωνισμών.

Συντήρηση στους Τζαζ
Στα των «μορμόνων», ο Κουίν Σνάιντερ θα συνεχίσει να μοιράζει χρόνο συμμετοχής σε αναπληρωματικούς, γεγονός που δεν ενοχλεί τον Γκόρντον Χέιγουορντ, αν και η παρουσία του στα τελευταία παιχνίδια είναι περιορισμένη με αφορμή τους «πειραματισμούς» του προπονητή του. Από την πλευρά του, ο Τρέι Μπερκ (μέση) δήλωσε πως νιώθει καλύτερα μετά την επιστροφή στη δράση μέσω του προχθεσινού αγώνα με τους Σακραμέντο Κινγκς, αλλά αποκλείστηκε από τον σημερινό, ενώ στο περιθώριο παρέμεινε ο Άλεκ Μπαρκς (ώμος).

Στα πιτς ο Αφλάλο
Αύριο (12/04, 05:00), οι Τζαζ θα βρεθούν στο «Moda Center» των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, που δεν υπολογίζουν τους Ουέσλι Μάθιους (αχίλλειος τένοντας) και Ντορέλ Ράιτ (χέρι), ενώ στο χθεσινό ματς με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς απώλεσαν και τον Άαρον Αφλάλο λόγω τραυματισμού στον δεξιό ώμο. Σήμερα ακολούθησαν τα απαραίτητα ιατρικά τεστ, που πρόκριναν αποθεραπεία μίας με δύο εβδομάδων για τον 29άχρονο γκαρντ/φόργουορντ και διόγκωση των «πονοκεφάλων» του Τέρι Στοτς ενόψει των φετινών playoffs του NBA.



Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved