Ντάλας Μάβερικς: Νέες «αιχμές» ο Κιούμπαν, «50άρα» ο Νοβίτσκι

Ντάλας Μάβερικς: Νέες «αιχμές» ο Κιούμπαν, «50άρα» ο Νοβίτσκι

Στο αργό μπάσκετ του κολεγιακού πρωταθλήματος του NCAA αναφέρθηκε ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν.

Ανέφερε πως δεν χαίρεται τα παιχνίδια τονίζοντας πως ο ρυθμός ζημιώνει τους παίκτες πριν από την έναρξη καριέρας στο NBA. Από την πλευρά του, ο Ντιρκ Νοβίτσκι επικεντρώθηκε στη regular season του 2014-15 θέτοντας ως στόχο τις πενήντα νίκες, που σημαίνει πως θέλει τρία θετικά αποτελέσματα στα τελευταία τέσσερα ματς πριν από τα φετινά playoffs του «μαγικού» κόσμου. Πάντως, ο Ρικ Καρλάιλ ανέφερε ότι σκοπεύει να ξεκουράσει παίκτες στα τελευταία παιχνίδια ξεκινώντας από το αποψινό (11/04, 04:00) με τους Ντένβερ Νάγκετς στο «Pepsi Center», αφού παραχώρησε ρεπό στον Ραζόν Ρόντο.

Άρα, στο αρχικό σχήμα του θα προστεθεί ο Χοσέ Μπαρέα, ενώ ως βασικός θα συνεχίσει ο Ρίτσαρντ Τζέφερσον αντικαθιστώντας τον Τσάντλερ Πάρσονς (γόνατο), ο οποίος αναμένεται να παίξει μέσα στη σειρά τριών εκτός έδρας αναμετρήσεων, που ξεκινά σήμερα. Με τη σειρά τους, οι «σβόλοι» απέκλεισαν τον Ντάρελ Άρθουρ (γάμπα) από έβδομο διαδοχικό ματς και τον Τζαμίρ Νέλσον (ισχίο) από δεύτερο. Επίσης διέρρευσε πως ο νεοαποκτηθέντας Σάβλικ Ράντολφ θα αποδεσμευτεί μέσω του καταλόγου των waivers, για να προστεθεί στο ρόστερ του Μέλβιν Χαντ ο Τζαμάλ Φράνκλιν, ο οποίος αγωνίζεται στους Λος Άντζελες Ντιφέντερς της D-League.

Πρόβλημα με Μπάτλερ
Από το χθεσινό παιχνίδι των Σικάγο Μπουλς με τους Μαϊάμι Χιτ αποκλείστηκε ο Τζίμι Μπάτλερ λόγω… ξαφνικού τραυματισμού στην αριστερή γάμπα, που τον καθιστά αμφίβολο για το αυριανό (12/04, 03:00) με τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «United Center». Τη θέση του στο αρχικό σχήμα του Τομ Θίμποντο κατέλαβε ο Τόνι Σνελ, ενώ ο Κάμερον Μπέρστοου χώρεσε στην ενεργή 13άδα. Ακόμα, οι Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο) και Κερκ Χάινριχ (γόνατο) έπαιξαν για δεύτερη φορά σε 24 ώρες, οπότε αναμένεται να δώσουν το παρών και στον αυριανό αγώνα.

Έξω ο Νοέλ
Στα των «σίξερς», ο Νέρλενς Νοέλ (αστράγαλος) αποκλείστηκε ήδη από το αυριανό ματς εξαιτίας τραυματισμού, που αποκόμισε από το προχθεσινό με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς και εξ αρχής προκάλεσε την ανησυχία του Μπρετ Μπράουν ενόψει των τελευταίων φετινών αγώνων της ομάδας του. Ξεκαθαρίστηκε παράλληλα πως ο Λουκ Ρίτσαρντ Μπα Α Μούτε θα πάρει ρεπό στο αυριανό παιχνίδι, ενώ δεδομένα στα πιτς είναι οι Τόνι Ρότεν (γόνατο), Αϊσάια Κανάν (αστράγαλος) και Τζοέλ Έμπιντ (πόδι). Υπό τα διαμορφωμένα δεδομένα, ο Τόμας Ρόμπινσον αναμένεται να χωρέσει στη βασική πεντάδα του Μπράουν, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο του 24άχρονου πάουερ φόργουορντ.



ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved