Νιου Ορλίνς Πέλικανς: Έτοιμος ο Τζρου Χόλιντεϊ!

Νιου Ορλίνς Πέλικανς: Έτοιμος ο Τζρου Χόλιντεϊ!

Ξαφνικά, ο Τζρου Χόλιντεϊ των Νιου Ορλίνς Πέλικανς απέσπασε έγκριση για αγωνιστική παρουσία έπειτα από τραυματισμό στο δεξί πόδι.

Είναι στο περιθώριο από τις 12 Ιανουαρίου, ενώ πριν από λίγες ημέρες διέρρευσε πως δύσκολα θα ξαναπαίξει φέτος, αλλά θα δώσει το παρών στο αποψινό ματς (11/04, 03:00) με τους Φίνιξ Σανς στο «Smoothie King Center». Θα περιοριστεί μεν σε αναπληρωματικό ρόλο και σε παρουσία δεκαπέντε λεπτών, αλλά θα τεθεί στη διάθεση του Μόντι Ουίλιαμς και θα βοηθήσει στην προσπάθεια της ομάδας της Νέας Ορλεάνης για πρόκριση στα φετινά playoffs του NBA. Αντίθετα, οι «ήλιοι» δεν διατηρούν πλέον ελπίδες για θέση στην postseason, γεγονός που δεν ευνοεί επιστροφή του Άλεξ Λεν (μύτη) μέσα στην τρέχουσα σεζόν, ενώ τα υπόλοιπα φετινά παιχνίδια αναμένεται να χάσει και ο Μπράντον Νάιτ (αστράγαλος).

Ελλιπέστατοι Κινγκς
Σε άλλο σημερινό παιχνίδι (11/04, 03:00), οι Σακραμέντο Κινγκς θα βρεθούν στο «Chesapeake Energy Arena» των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ χωρίς τον Ντε Μάρκους Κάζινς (πόδι), ο οποίος περιμένει πλέον αποτελέσματα νεότερων ιατρικών τεστ, που έγιναν σήμερα στο Λος Άντζελες. Στο περιθώριο θα μείνει και ο Ρούντι Γκέι (κεφάλι), αν και δηλώθηκε προσωρινά αμφίβολος, ενώ δεδομένα στα πιτς είναι οι Ντάρεν Κόλισον (ισχίο) και Έρικ Μόρλαντ (ώμος). Αντίθετα, ο Νικ Στάουσκας (μέση) σημείωσε την απαραίτητη πρόοδο, για να τεθεί στη διάθεση του Τζορτζ Καρλ.

Μέσα ο Κόλισον
Με τη σειρά τους, οι «βροντές», που διεκδικούν θέση στα playoffs μέσω «κούρσας» με τους Πέλικανς, θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών του Κέβιν Ντουράντ (πόδι). Στον κατάλογο των τραυματιών του Σκοτ Μπρουκς θα παραμείνει επίσης ο Σερζ Ιμπάκα (γόνατο), ο οποίος εκτέλεσε σουτ στο τελικό ζέσταμα πριν από τον σημερινό αγώνα. Εντούτοις, ο Νικ Κόλισον (αστράγαλος) θα παίξει σήμερα για πρώτη φορά από τις 20 Μαρτίου, ενώ ο Αντρέ Ρόμπερσον (αστράγαλος), ο οποίος γύρισε πρόσφατα στα παρκέ, θα επιστρέψει στη βασική πεντάδα αντικαθιστώντας τον Κάιλ Σίνγκλερ. Τέλος, ο Ντίον Ουέιτερς θα συνεχίσει κανονικά αντιμετωπίζοντας ενοχλήσεις στο γόνατο, όπως αποκάλυψε ο Μπρουκς.



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved