Σακραμέντο Κινγκς: Μέσα ο Γκέι, έξω ο Κάζινς

Σακραμέντο Κινγκς: Μέσα ο Γκέι, έξω ο Κάζινς

Λόγω ενοχλήσεων στο δεξί πόδι, ο Ντε Μάρκους Κάζινς αποκλείστηκε από τον αποψινό αγώνα των Σακραμέντο Κινγκς.

Δεν θα παίξει σήμερα (08/04, 05:00) με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Sleep Train Arena», ενώ κρίθηκε εξαιρετικά αμφίβολος για το αυριανό ματς (09/04, 04:00) με τους Γιούτα Τζαζ στο «EnergySolutions Arena», άρα ο Ρέτζι Έβανς θα χωρέσει στη βασική πεντάδα του Τζορτζ Καρλ και ο Σιμ Μπούλαρ μάλλον θα πραγματοποιήσει ντεμπούτο στο NBA. Στο περιθώριο θα μείνουν επίσης οι Ντάρεν Κόλισον (ισχίο) και Έρικ Μόρλαντ (ώμος), αλλά ο Ρούντι Γκέι (κεφάλι) απέσπασε έγκριση για επιστροφή στη δράση έπειτα από τρεις διαδοχικούς παραγκωνισμούς και πήρε θέση στο αρχικό σχήμα αντί του τιμωρημένου Καρλ Λάντρι, ενώ κανονικά θα συνεχίσει ο Νικ Στάουσκας (μέση), όπως αναμενόταν.

Έξω και ο Γκαρνέτ
Από την άλλη επισημοποιήθηκε νέος αποκλεισμός του Κέβιν Γκαρνέτ (γόνατο), ο οποίος ίσως επιστρέψει στη δράση μέσω του αυριανού ματς (09/04, 05:00) με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στο «Moda Center». Σε κάθε περίπτωση, οι Νικ Πέκοβιτς (αστράγαλος), Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος), Σαμπάζ Μουχάμαντ (δάκτυλο χεριού), Άντονι Μπένετ (αστράγαλος), Γκόρτζι Ντιένγκ (κεφάλι) και Γκάρι Νιλ (αστράγαλος) θα χάσουν αμφότερους τους αγώνες, ενώ ο Κέβιν Μάρτιν (οπίσθιος μηριαίος) θα συνεχίσει κανονικά ως μέλος της βασικής πεντάδας του Φλιπ Σόντερς. Μέσα σε όλα αποκτήθηκε με δεκαήμερο συμβόλαιο ο Αρίνζεϊ Ονουάκου από τους Κάντον Τσαρτζ της D-League, αφού το NBA επέτρεψε παρουσία δέκατου έκτου παίκτη στο ρόστερ με αφορμή τους πολλαπλούς τραυματισμούς.

Επιστροφές στους Μπλέιζερς
Όσον αφορά τους εκπρόσωπους του Όρεγκον, οι Λα Μάρκους Όλντριτζ (δάκτυλο χεριού), Νικολά Μπατούμ (μέση) και Κρις Κέιμαν (ώμος) θα γυρίσουν στα παρκέ μετά τον αποκλεισμό τους από τον χθεσινό αγώνα με τους Μπρούκλιν Νετς, αλλά οι Ουέσλι Μάθιους (αχίλλειος τένοντας) και Ντορέλ Ράιτ (χέρι) θα παραμείνουν στο περιθώριο. Τέλος, οι Τζαζ θα συνεχίσουν χωρίς τον Άλεκ Μπαρκς (μέση), ο οποίος δεν θα ξαναπαίξει στη regular season του 2014-15, αλλά ο Τρέι Μπερκ (μέση) θα επιστρέψει στη δράση ύστερα από δύο συναπτούς παραγκωνισμούς, αφού προπονήθηκε σήμερα χωρίς περιορισμούς.



Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved