NBA: Όκαφορ ή Τάουνς για Νικς

NBA: Όκαφορ ή Τάουνς για Νικς

Τον Τζαλίλ Όκαφορ ή τον Καρλ Τάουνς θα αποκτήσουν οι Νιου Γιορκ Νικς μέσω του φετινού ντραφτ του NBA.

Δεν ανέφερε τα συγκεκριμένα ονόματα ο πρόεδρος των Νεοϋορκέζων, Φιλ Τζάκσον, αλλά άφησε να εννοηθεί με δηλώσεις του πως έχει ξεχωρίσει τους δύο συγκεκριμένους παίκτες τονίζοντας πως η μέτρια πορεία στη regular season του 2014-15 μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική με την προσθήκη ενός εκ των δύο παραπάνω υποσχόμενων παικτών. Επίσης ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ανταλλάξει την πρώτη επιλογή του στο φετινό ντραφτ, αν και άλλες ομάδες του NBA έχουν καταθέσει προσφορές, όπως επιβεβαίωσε και ο GM, Στιβ Μιλς, ο οποίος πρόσθεσε ότι μιλά καθημερινά με τον Καρμέλο Άντονι για μεταγραφικούς στόχους της ομάδας της Νέας Υόρκης.

Με τη σειρά του, ο Ντέρεκ Φίσερ εκθείασε τον Κλίαντονι Έρλι κάνοντας λόγο για σημαντική πρόοδο του 23άχρονου φόργουορντ σε πείσμα συνεχόμενων τραυματισμών. Όσον αφορά τη συνέχεια της φετινής σεζόν, οι Νικς δοκιμάζονται σήμερα (04/04, 02:00) στο «Verizon Center» των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς χωρίς τους Άντονι (γόνατο), Χοσέ Καλντερόν (αχίλλειος τένοντας) και Αλεξέι Σβεντ (πλευρά), ενώ προς νέο παραγκωνισμό οδεύει επίσης οι Τράβις Ουέρ (μέση), αλλά ο Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ (καρπός) κρίθηκε ετοιμοπόλεμος.

Μοιράζουν ρεπό στους Ουίζαρντς
Από την άλλη θα απουσιάσει ο Γκάρετ Τεμπλ (οπίσθιος μηριαίος), ο οποίος ισχυρίστηκε πως θα παίξει σε τουλάχιστον ένα ματς μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Στην προκειμένη αποκλείστηκε και ο Πολ Πιρς, ο οποίος πήρε δεύτερο συνεχόμενο ρεπό, ενώ ρεπό απέσπασε και ο Νενέ επιτρέποντας στον Ντρου Γκούντεν να χωρέσει στη βασική πεντάδα του Ράντι Ουίτμαν.

«Βλέπει» playoffs ο Λόουρι
Όπως ο «Truth», ο Κάιλ Λόουρι (μέση) των Τορόντο Ράπτορς ξεκουράζεται ενόψει των φετινών playoffs του NBA, ενώ σήμερα ο ίδιος και ο Ντουέιν Κέισι ξεκαθάρισαν πως θα γυρίσει στα παρκέ πριν από την έναρξη της postseason. Διαπιστώνεται πως δεν τον υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι (04/04, 02:30) με τους Μπρούκλιν Νετς στο «Barclays Center», ούτε για το αυριανό (05/04, 02:30) με τους Μπόστον Σέλτικς στο «Air Canada Centre». Από τους Νετς θα μείνουν έξω οι Μίρσα Τελέτοβιτς (ίωση) και Σεργκέι Καράσεφ (γόνατο).

Ανατροπή με Σάλιντζερ
Οι «κέλτες» θα υποδεχτούν απόψε (04/04, 02:30) τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο «TD Garden», πριν από το αυριανό ματς με τον μοναδικό καναδικό σύλλογο του «μαγικού» κόσμου. Μάλιστα ανακοίνωσαν πως ο Τζάρεντ Σάλιντζερ (πόδι) είναι πλέον στο 100% και στη διάθεση του Μπραντ Στίβενς, αν και τον απέκλεισαν από την υπόλοιπη σεζόν πριν από δύο μήνες! Πάντως, ο GM, Ντάνι Έιντζ, πως η παραμικρή υποτροπή θα προκαλέσει νέα περιθωριοποίηση του 23άχρονου πάουερ φόργουορντ. Στα των «ελαφιών», ο Τζέισον Κιντ δεν υπολογίζει τους Τζαμπάρι Πάρκερ (γόνατο) και Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι).

Προπονήθηκαν Σρούντερ και Σκοτ
Αύριο (05/04, 02:30), οι Νετς θα βρεθούν στο «Philips Arena» των Ατλάντα Χοκς, που απέκλεισαν τον Ντένις Σρούντερ (δάκτυλο ποδιού) από δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι παρά την πλήρη παρουσία του Γερμανού γκαρντ στη σημερινή προπόνηση του Μάικ Μπουντενχόλζερ. Το παρών στις ομαδικές ασκήσεις έδωσε και ο Μάικ Σκοτ (δάκτυλο ποδιού), ο οποίος αναμένεται πλέον να γυρίσει στα παρκέ από μέρα σε μέρα. Μέσα σε όλα, ο Όστιν Ντέι υπέγραψε διετές συμβόλαιο με μηδαμινές εγγυήσεις για την επόμενη σεζόν ύστερα από δύο δεκαήμερα.

Μέσα ο Μακ Ντέρμοτ, έξω ο Χάινριχ
Από νωρίς, ο Τομ Θίμποντο ξεκαθάρισε πως ο Κερκ Χάινριχ (γόνατο) δεν θα παίξει στο σημερινό ματς (04/04, 03:00) των Σικάγο Μπουλς με τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «United Center». Στο περιθώριο θα μείνει και ο Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο), αλλά ο Νταγκ Μακ Ντέρμοτ (μέση) θα γυρίσει στα παρκέ έπειτα από τέσσερις διαδοχικούς παραγκωνισμούς. Από τα «πιστόνια», ο Μπράντον Τζένινγκς (αχίλλειος τένοντας) είναι δεδομένα στα πιτς, ενώ περιθωριοποιήθηκαν επίσης οι Γκρεγκ Μονρό (γόνατο) και Σπένσερ Ντινγουίντι (αστράγαλος), όπως αναμενόταν. Πέρα από τους τραυματισμούς, ο Αντρέ Ντράμοντ μίλησε για την… τιμωρία σε περίπτωση άστοχης βολής στο παρακάτω βίντεο του NBA στο YouTube.

Αύριο (05/04, 02:30), η ομάδα του Σταν Βαν Γκάντι θα αντιμετωπίσει τους Μαϊάμι Χιτ στο «AmericanAirlines Arena». Αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον σύλλογο της Φλόριντα επιβεβαιώθηκε πως ο Ντουέιν Ουέιντ (γόνατο) απέφυγε σοβαρό τραυματισμό στο χθεσινό ματς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, αλλά παραμένει αμφίβολος για το αυριανό, όπως ο Ουντόνις Χάσλεμ (ίωση). Ακόμα, ο Χασάν Ουάιτσαϊντ (χέρι) ανέφερε πως αισθάνεται καλύτερα τονίζοντας πως δεν είναι στο 100%, αλλά θα συνεχίσει ως μέλος της βασικής πεντάδας. Αντίθετα, οι Κρις Μπος (ίωση), Τζος Μακ Ρόμπερτς (γόνατο) και Σαμπάζ Ναπίερ (ισχίο) θα παραμείνουν στον κατάλογο των απόντων.

Επιστρέφει ο Λοβ
Μεθαύριο (05/04, 22:30) θα ξαναπαίξουν οι «καβς» υποδεχόμενοι τους Μπουλς στο «Quicken Loans Arena» χωρίς τον Άντερσον Βαρεχάο (αχίλλειος τένοντας), αλλά ο Κέβιν Λοβ (μέση) μάλλον θα γυρίσει στα παρκέ μετά τον χθεσινό παραγκωνισμό του. Απόψε (04/04, 02:00), οι Ιντιάνα Πέισερς θα υποδεχτούν τους Σάρλοτ Χόρνετς στο «Bankers Life Fieldhouse» χωρίς τον Πολ Τζορτζ (πόδι), αλλά οι Ρόντνι Στάκι (καρπός) και Σι Τζέι Μάιλς (αστράγαλος) θα τεθούν στη διάθεση του Φρανκ Βόγκελ. Από τις «σφήκες» θα απουσιάσουν οι Κόντι Ζέλερ (ώμος) και Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ (αστράγαλος), οι οποίοι αποκλείστηκαν ήδη και από τον αυριανό αγώνα (05/04, 02:00) με τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «Time Warner Cable Arena».

Ακόμα, ο Κέμπα Ουόλκερ τόνισε ότι οι ευθύνες για τη μέτρια φετινή πορεία ανήκουν στους παίκτες, όχι στον Στιβ Κλίφορντ, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ο Λανς Στίβενσον δύσκολα θα επανενταχθεί στο rotation του. Στα των «σίξερς», οι Τόνι Ρότεν (γόνατο) και Τζοέλ Έμπιντ (πόδι) θα μείνουν έξω μαζί τον Αϊσάια Κανάν (αστράγαλος), ενώ αμφίβολοι είναι οι Λουκ Ρίτσαρντ Μπα Α Μούτε και Τζέισον Ρίτσαρντσον, οι οποίοι μάλλον θα πάρουν ρεπό στο αυριανό παιχνίδι ή το μεθαυριανό (06/04, 02:30) με τους Νικς στο «Madison Square Garden». Τέλος, ο Μααλίκ Ουέινς άφησε τους Ντέλαγουερ 87ερς, θυγατρική ομάδα των 76ερς στην D-League, για να ολοκληρώσει τη σεζόν στο πρωτάθλημα του Πουέρτο Ρίκο.



Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved