NBA: Στα playoffs για 18η συνεχόμενη χρονιά οι Σπερς (videos)

NBA: Στα playoffs για 18η συνεχόμενη χρονιά οι Σπερς (videos)

Θέση στη φετινή postseason του NBA εξασφάλισαν οι Σαν Αντόνιο Σπερς με 103-91 επί των Ορλάντο Μάτζικ.

Θα πάρουν μέρος στα playoffs για δέκατη όγδοη διαδοχική σεζόν, ενώ στην προκειμένη, στο «Amway Center», ξεχώρισαν οι αναπληρωματικοί με 69 πόντους. Ως σύνολο δημιούργησαν διαφορά 25 πόντων από το πρώτο ημίχρονο επιτρέποντας στον Γκρεγκ Πόποβιτς να ξεκουράσει τους βασικούς, ενώ ο πρώην φόργουορντ/σέντερ του Ικάρου Καλλιθέας, Άρον Μπέινς, πέτυχε ρεκόρ καριέρας στο NBA με 18 πόντους. Από την άλλη διακρίθηκε ο Βικ Ολαντίπο με 24 πόντους, ενώ οι Εβάν Φουρνιέ (ισχίο) και Ντέβιν Μαρμπλ (μάτι) έμειναν έξω μαζί με τον Τσάνινγκ Φράι, ο οποίος δεν χώρεσε στο rotation του Τζέιμς Μπορέγκο.

Νέο τριπλ-νταμπλ για Τέρνερ!
Μισή επιτυχία μακριά από την οκτάδα της Ανατολής παρέμειναν οι Μπόστον Σέλτικς με 100-87 επί των Ιντιάνα Πέισερς στο «TD Garden», ενώ ο Έβαν Τέρνερ με 13 πόντους, 12 ασίστ και 11 ριμπάουντ σημείωσε τριπλ-νταμπλ για τρίτη φορά σε σαράντα μέρες. Ακόμα, ο Τάιλερ Ζέλερ πέτυχε 19 πόντους (8/9 δίπ.), ενώ στους 19 έφτασε και ο Κέλι Όλινικ, ο οποίος αγωνίστηκε με έντονο πρήξιμο στο αριστερό μάτι, αν και δηλώθηκε εξαιρετικά αμφίβολος. Πράγματι έμεινε έξω ο Τζάρεντ Σάλιντζερ (πόδι), όπως ο Πολ Τζορτζ (πόδι) του συλλόγου της Ιντιανάπολις, που έμεινε δυόμιση επιτυχίες μακριά από τους Μπρούκλιν Νετς παρά 21 πόντους του Τζορτζ Χιλ.

Επιβίωσαν οι Νετς
Εξάλλου, οι Νεοϋορκέζοι διατήρησαν την όγδοη θέση της Ανατολής συμπληρώνοντας σερί πέντε νικών στη regular season του 2014-15 με 100-98 στο ντέρμπι με τους Νιου Γιορκ Νικς στο «Madison Square Garden». Ξεχώρισε ο Ντερόν Ουίλιαμς με 26 πόντους και ο Μπρουκ Λόπεζ συνδύασε τα 27α γενέθλιά του με 18, ενώ οι Μίρσα Τελέτοβιτς (ίωση) και Σεργκέι Καράσεφ (γόνατο) έμειναν έξω. Απόντος των Καρμέλο Άντονι (γόνατο), Χοσέ Καλντερόν (αχίλλειος τένοντας), Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ (καρπός), Αλεξέι Σβεντ (πλευρά) και Τράβις Ουέρ (μέση), ο Αντρέα Μπαρνιάνι έφτασε στους 22 πόντους, αλλά δεν ήταν αρκετός για την ομάδα του Ντέρεκ Φίσερ.

Στο ρελαντί οι Ουίζαρντς
Στο τέλος έδωσαν… ανθρώπινες διαστάσεις στο σκορ οι Φιλαδέλφεια 76ερς, που ηττήθηκαν με 106-93 στο «Verizon Center» από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Επίσης απώλεσαν τον Αϊσάια Κανάν (18 πόντ., 22:07) με αφορμή τραυματισμό στον αριστερό αστράγαλο προς το τέλος της αναμέτρησης, ενώ εξ αρχής περιθωριοποιήθηκαν οι Τζοέλ Έμπιντ (πόδι) και Τόνι Ρότεν (γόνατο). Από τους «μάγους» απουσίασαν οι Πολ Πιρς (ρεπό) και Γκάρετ Τεμπλ (οπίσθιος μηριαίος), αλλά ο Ντε Χουάν Μπλερ (0 πόντ., 1:24) γύρισε στα παρκέ μαζί με τον Κρις Χάμφρις (6 πόντ., 14:32). Συνολικά ξεχώρισαν ο Μάρτσιν Γκορτάτ με 23 πόντους και ο Μπράντλι Μπιλ με 20, ενώ ο Ις Σμιθ «έγραψε» 23 για τους «σίξερς».

Εύκολη νίκη και για Χόρνετς
Χωρίς τους Μπράντον Τζένινγκς (αχίλλειος τένοντας), Γκρεγκ Μονρό (γόνατο) και Σπένσερ Ντινγουίντι (αστράγαλος) στη σύνθεσή τους, οι Ντιτρόιτ Πίστονς παραδόθηκαν αμαχητί στους Σάρλοτ Χόρνετς, που σημείωσαν 102-78 στο «Time Warner Cable Arena» παραμένοντας δύο επιτυχίες μακριά από τη ζώνη πρόκρισης στα playoffs. Στους 18 πόντους έφτασε ο Μάρβιν Ουίλιαμς και πέντε ακόμα παίκτες του Στιβ Κλίφορντ ξεπέρασαν τους ένδεκα, όσους είχε ο Αλ Τζέφερσον, ο οποίος ήταν φανερά μακριά από το 100%. Θυμίζουμε πως οι Κόντι Ζέλερ (ώμος) και Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ (αστράγαλος) περιθωριοποιήθηκαν, ενώ εκτός rotation έμεινε ο Λανς Στίβενσον.

Δείτε εδώ τις βαθμολογίες και το υπόλοιπο πρόγραμμα του NBA.

NBA: Στα playoffs για 18η συνεχόμενη χρονιά οι Σπερς (videos)



Europa Conference League LIVE: ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Europa Conference League LIVE: ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Barcelona Open – Άντεξε στην πίεση του Μπαένα
Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Barcelona Open – Άντεξε στην πίεση του Μπαένα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved