Σακραμέντο Κινγκς: Στο κολέγιό του ο Κρις Μάλιν

Σακραμέντο Κινγκς: Στο κολέγιό του ο Κρις Μάλιν

Προπονητική καριέρα θα ξεκινήσει ο 51άχρονος παλαίμαχος NBAer, Κρις Μάλιν, αφήνοντας διοικητικό πόστο στους Σακραμέντο Κινγκς.

Επιβεβαιώθηκε πως θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Σεντ Τζονς, του οποίου τη φανέλα φόρεσε από το 1981 μέχρι το 1985 στο κολεγιακό πρωτάθλημα του NCAA. Από την πλευρά του, ο Τζορτζ Καρλ θα παραμείνει κόουτς των «βασιλιάδων», που δοκιμάζονται απόψε (31/03, 03:00) στο «FedEx Forum» των Μέμφις Γκρίζλις χωρίς τον Ντε Μάρκους Κάζινς, ο οποίος απέσπασε ρεπό. Ρεπό θα πάρει και ο Ρούντι Γκέι, αφού ο έμπειρος προπονητής θέλει να δοκιμάσει αρχικό σχήμα με τους Ρέτζι Έβανς και Τζέισον Τόμπσον μπροστά από τον Όμρι Κάσπι, τον οποίο θα υποβιβάσει σε αναπληρωματικό ρόλο, ενώ δεν υπολογίζει τους Ντάρεν Κόλισον (ισχίο) και Έρικ Μόρλαντ (ώμος).

Έξω ο Τόνι Άλεν
Αναφορικά με την ομάδα των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη, ο Τόνι Άλεν (οπίσθιος μηριαίος) έχασε τελικά το χθεσινό παιχνίδι με τους Σαν Αντόνιο Σπερς επιτρέποντας προαγωγή του Βινς Κάρτερ στη βασική πεντάδα του Ντέιβ Γέργκερ. Μάλιστα, ο 33άχρονος γκαρντ/φόργουορντ αποκλείστηκε επ' αόριστον, κάτι που προφανώς σημαίνει πως θα χάσει και το αποψινό παιχνίδι.

Στα πιτς και ο Ντιένγκ
Σε άλλο σημερινό ματς (31/03, 03:00), οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς υποδέχονται τους Γιούτα Τζαζ στο «EnergySolutions Arena» χωρίς τον Γκόρτζι Ντιένγκ, ο οποίος υπέστη τραυματισμό το πρόσωπο στον χθεσινό αγώνα με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς και το κενό του καλύφθηκε από τον Τζάστιν Χάμιλτον. Εξ αρχής περιθωριοποιήθηκαν εκ νέου οι Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος), Κέβιν Μάρτιν (οπίσθιος μηριαίος), Κέβιν Γκαρνέτ (γόνατο), Νικ Πέκοβιτς (αστράγαλος) και Γκάρι Νιλ (αστράγαλος), οι οποίοι θα χάσουν και το αποψινό παιχνίδι, όπως ο Σαμπάζ Μουχάμαντ (δάκτυλο χεριού), που δεν θα ξαναπαίξει φέτος. Στην προκειμένη, ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού αποκλείστηκε επίσης από την υπόλοιπη σεζόν.

Ακόμα, ο Σιν Κιλπάτρικ έμεινε ελεύθερος μετά το πέρας του πρώτου δεκαήμερου συμβολαίου του. Εξάλλου, ο Ρόμπι Χάμελ (χέρι) τέθηκε στη διάθεση του Φλιπ Σόντερς για τον χθεσινό αγώνα έπειτα από μακρά αποχή, όπως ο Άντονι Μπένετ (αστράγαλος), ο οποίος υπέστη και ήπια υποτροπή, που αποκάλυψε και παράλληλα υποβίβασε ο κόουτς και πρόεδρος των «λύκων». Στα των «μορμόνων», ο Άλεκ Μπαρκς (ώμος) είναι δεδομένα εκτός, ενώ από δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι θα απουσιάσει ο Ντέρικ Φέιβορς (μέση), αφού παραμένει μακριά από το 100%, όπως επιβεβαίωσε από νωρίς ο Κουίν Σνάιντερ.

Περιμένει έγκριση ο Τζορτζ
Αύριο (01/04, 02:30), οι Ιντιάνα Πέισερς θα δοκιμαστούν στο «Barclays Center» των Μπρούκλιν Νετς χωρίς τον Πολ Τζορτζ (πόδι), ο οποίος δεν έχει αποσπάσει έγκριση από το ιατρικό τιμ για αγωνιστική επανεμφάνιση, αν και ο Ρόι Χίμπερτ ανέφερε ότι ο συμπαίκτης του είναι στο 100% στις τελευταίες προπονήσεις του Φρανκ Βόγκελ. Στο χθεσινό παιχνίδι με τους Ντάλας Μάβερικς, πάντως, ο 28άχρονος σέντερ αποχώρησε προσωρινά με πληγή στο πρόσωπο, ενώ ο Ντέιβιντ Ουέστ (ίωση) γύρισε πράγματι στα παρκέ μαζί με τον Ρόντι Στάκι (γάμπα), ο οποίος δηλώθηκε αμφίβολος για το αυριανό ματς με αφορμή ενοχλήσεις στον δεξιό καρπό!

Στο περιθώριο ο «D-Will»
Από την άλλη, ο Ντερόν Ουίλιαμς (ίωση) πήρε μέρος στο χθεσινό παιχνίδι με τους Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά έχασε τη σημερινή προπόνηση του Λάιονελ Χόλινς, καθώς παρέμεινε μακριά από το 100%. Με τη σειρά του, ο Θαντ Γιανγκ (γόνατο) αρκέστηκε σε σουτ, οπότε οδεύει προς τουλάχιστον έναν ακόμα παραγκωνισμό, ενώ δεδομένα στα πιτς είναι οι Σεργκέι Καράσεφ (γόνατο) και Μίρσα Τελέτοβιτς (ίωση). Μέσα σε όλα διέρρευσε πως οι Ντένβερ Νάγκετς σκοπεύουν να προσεγγίσουν τον Μπρουκ Λόπεζ το καλοκαίρι, αν γίνει unrestricted free agent αγνοώντας δυνατότητα μονομερής ανανέωσης του συμβολαίου του αντί 16,7 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά ο Χόλινς τόνισε πως θα προτιμούσε παραμονή του 26άχρονου σέντερ στο ρόστερ του.

Πάνε Σολτ Λέικ Σίτι οι Νάγκετς
Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι «σβόλοι» δοκιμάζονται μεθαύριο (02/03, 04:00) στο «EnergySolutions Arena» των Τζαζ, αλλά ο Μέλβιν Χαντ ενδεχομένως στερηθεί εκ νέου των υπηρεσιών του Ντάρελ Άρθουρ (γάμπα), ο οποίος αποτελεί το μοναδικό μέλος του καταλόγου των τραυματιών. Πάντως, ο Ντανίλο Γκαλινάρι αναμένεται να γυρίσει στα παρκέ μετά το ρεπό στο προχθεσινό ματς με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Απόλυση στους Νικς
Επίσης μεθαύριο (02/03, 02:30), οι Νιου Γιορκ Νικς θα υποδεχτούν τους Νετς στο «Madison Square Garden» χωρίς τους Χοσέ Καλντερόν (αχίλλειος τένοντας), Καρμέλο Άντονι (γόνατο) και Αλεξέι Σβεντ (πλευρά), αλλά οι Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ (καρπός) και Τράβις Ουέρ (μέση) ίσως τεθούν στη διάθεση του Ντέρεκ Φίσερ. Όπως και να έχει, ο Ρίκι Λέντο απέσπασε δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο. Τέλος, ο Κέβιν Ουίτεντ απολύθηκε από τους Ουέστσεστερ Νικς, θυγατρική ομάδα των Νικς στην D-League, όπου αγωνίζεται ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος στο εξής θα έχει κόουτς των παλαίμαχο NBAer, Κρεγκ Χότζες.



Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved