Χιούστον Ρόκετς: Τέλος η χρονιά για Πατ Μπέβερλι

Χιούστον Ρόκετς: Τέλος η χρονιά για Πατ Μπέβερλι

Ο κόουτς των Χιούστον Ρόκετς, Κέβιν Μακ Χέιλ, επιβεβαίωσε πως ο Πατ Μπέβερλι δεν θα ξαναπαίξει φέτος.

Επισημοποιήθηκε πλέον η απόφαση για εγχείρηση στον αριστερό καρπό, που θα αποκλείσει τον πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού από την υπόλοιπη σεζόν. Εξάλλου η Houston Chronicle έγραψε πως κρίθηκε απαραίτητη η χειρουργική επέμβαση και ο κόουτς των Τεξανών ομολόγησε πως στο εξής θα πορευτεί χωρίς τον βασικό πλέι-μέικερ του. Άρα, οι Τζέισον Τέρι και Πάμπλο Πριτζιόνι θα συνεχίσουν με αναβαθμισμένο ρόλο, ενώ σημαντικότερες αγωνιστικές αρμοδιότητες θα αναλάβει και ο Νικ Τζόνσον. Πάντως, ο GM, Ντάριλ Μόρεϊ, ανέφερε πως οι «ρουκέτες» μπορούν να κερδίσουν οποιαδήποτε ομάδα του NBA τονίζοντας πως οι Τέρενς Τζόουνς (πλευρά) και Ντονάτας Μοτιεγιούνας (μέση) θα γυρίσουν στα παρκέ μέσα στη regular season του 2014-15.

Αμφότεροι, όμως, θα χάσουν και το αποψινό ματς (31/03, 02:30) με τους Τορόντο Ράπτορς στο «Air Canada Centre», ενώ στο περιθώριο θα μείνει και ο Ντουάιτ Χάουαρντ (γόνατο) επειδή είναι ανέτοιμος για δύο παιχνίδια εντός 24 ωρών μετά την παρουσία του στο χθεσινό με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Άρα, ο πρώην φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού, Τζόι Ντόρσεϊ, θα επανενταχθεί στη βασική πεντάδα, ενώ χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Κλιντ Καπελά. Στα πιτς είναι επίσης ο Κώστας Παπανικολάου (αστράγαλος), ενώ από τους «πτερόσαυρους» στο περιθώριο θα παραμείνει μονάχα ο Κάιλ Λόουρι (μέση), ο οποίος δεν είναι κοντά στο 100%, όπως ξεκαθάρισε ο Ντουέιν Κέισι.

Ρεπό για Ντάντλεϊ
Σε άλλο σημερινό ματς (31/03, 02:30), οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο δοκιμάζονται στο «Philips Arena» των Ατλάντα Χοκς χωρίς τους Τζαμπάρι Πάρκερ (γόνατο) και Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι), ενώ αποκλείστηκε και ο Τζάρεντ Ντάντλεϊ, ο οποίος πήρε ρεπό με αφορμή πρόσφατους τραυματισμούς. Πάντως, ο 29άχρονος γκαρντ/φόργουορντ έγραψε στο Twitter πως θα παίξει κανονικά στον μεθαυριανό αγώνα (02/03, 03:00) με τους Σικάγο Μπουλς στο «BMO Harris Bradley Center», ενώ πρόσθεσε πως θα ήθελε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τα «ελάφια» το καλοκαίρι, όταν γίνει unrestricted free agent. Σημειώνουμε επίσης πως ο Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς θα δώσει το παρών στο αποψινό παιχνίδι, αν και παρευρέθηκε σήμερα στην κηδεία του παππού του.

Επιστροφές στους Χοκς
Μονάχα ο Μάικ Σκοτ (δάκτυλο ποδιού) θα απουσιάσει από τα «γεράκια», αφού ο Τζεφ Τιγκ (αστράγαλος) θα γυρίσει στα παρκέ έπειτα από δύο συνεχόμενους παραγκωνισμούς μαζί με τους Αλ Χόρφορντ, Κάιλ Κόρβερ, Ντε Μαρ Κάρολ και Πολ Μίλσαπ, οι οποίοι δεν έπαιξαν στο προχθεσινό ματς με τους Σάρλοτ Χόρνετς. Δεν αποκλείεται, όμως, να μοιράσει ρεπό ο Μάικ Μπουντενχόλζερ στον αυριανό αγώνα (01/04, 02:30) με τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «Palace».

Πλήρη προπόνηση για Ρόουζ
Στα των «ταύρων», ο Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο) προπονήθηκε σήμερα χωρίς περιορισμούς για πρώτη φορά μετά τη νεότερη εγχείρηση, αλλά δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση με τους Μπακς. Προπονήθηκε επίσης ο Νταγκ Μακ Ντέρμοτ (μέση), ο οποίος μάλλον θα τεθεί στη διάθεση του Τομ Θίμποντο για το μεθαυριανό ματς. Αντίθετα, οι Πάου Γκασόλ, Κερκ Χάινριχ, Μάικ Ντανλίβι Τζούνιορ και Άαρον Μπρουκς πήραν ρεπό, αλλά αναμένεται να παίξουν στον αγώνα με τον σύλλογο του Ουισκόνσιν.

Έμεινε έξω ο Μονρό
Όσον αφορά τα «πιστόνια», ο Γκρεγκ Μονρό έχασε και το χθεσινό παιχνίδι με τους Μαϊάμι Χιτ, ενώ λογικά θα περιθωριοποιηθεί και από το αυριανό με τα «γεράκια», αφού το πιθανότερο είναι πως δεν θα ξαναπαίξει φέτος. Όπως και να έχει, ο Μπράντον Τζένινγκς (αχίλλειος τένοντας) δεν υπολογίζεται από τον Σταν Βαν Γκάντι για τα τελευταία φετινά ματς.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved