Μέμφις Γκρίζλις: Μακριά το καλοκαίρι για Μαρκ Γκασόλ

Μέμφις Γκρίζλις: Μακριά το καλοκαίρι για Μαρκ Γκασόλ

Σε λίγους μήνες θα… πέσουν εκατομμύρια στα πόδια του, αλλά ο Μαρκ Γκασόλ παραμένει συγκεντρωμένος στους Μέμφις Γκρίζλις.

«Δεν ξέρω πώς θα κινηθώ το καλοκαίρι, αλλά δεν μπορώ να αλλάξω το παρελθόν» ανέφερε αφήνοντας να εννοηθεί πως σκοπεύει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τις «αρκούδες», όταν γίνει unrestricted free agent, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώσει την πρόθεσή του. Από την πλευρά του, ο Τόνι Άλεν, επίσης συμπαίκτης των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη, υποστήριξε πως αξίζει θέση στην καλύτερη αμυντική πεντάδα της regular season του 2014-15. Αναφορικά με τη συνέχεια της τρέχουσας σεζόν, αύριο (26/03, 02:00) υπάρχει ματς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο «FedEx Forum», ενώ ο Κόρτνεϊ Λι (χέρι) παραμένει αμφίβολος ύστερα από δύο διαδοχικούς παραγκωνισμούς και ο Ρας Σμιθ υποβιβάστηκε στους Αϊόβα Ένερτζι της D-League.

Ρουτίνα για Λοβ
Από την άλλη θα απουσιάσει μονάχα ο Άντερσον Βαρεχάο (αχίλλειος τένοντας). Άλλωστε, ο Κέβιν Λοβ και τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ είναι στη διάθεση του Ντέιβιντ Μπλατ, ενώ ο 26άχρονος φόργουορντ/σέντερ των «καβς» πρωταγωνιστεί στο παρακάτω βίντεο του NBA στο YouTube. Θυμίζουμε πως μέσω χθεσινής συνέντευξης ο Λοβ επανέλαβε πως σκοπεύει να ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιό του για το 2015-16, ενώ αντίστοιχη πρόθεση αποκάλυψε σήμερα ο Τζαμίρ Νέλσον των Ντένβερ Νάγκετς, χωρίς ωστόσο να την οριστικοποιήσει. Επίσης, ο 33άχρονος πλέι-μέικερ είπε ότι δεν είναι σοβαρός πρόσφατος τραυματισμός στο ισχίο, ενώ ανέφερε ότι η καρδιά του ανήκει στους Ορλάντο Μάτζικ, όπου ήταν από το 2004 μέχρι το 2014.

Αύριο (26/03, 03:00), οι «σβόλοι» θα φιλοξενήσουν τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «Pepsi Center», ενώ ο Ράντι Φόι (ίωση) θα τεθεί στη διάθεση του Μέλβιν Χαντ μετά τον αποκλεισμό του από τον προχθεσινό αγώνα με τους Μάτζικ, αφού πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση. Για τους «σίξερς» προηγείται αποψινό ματς (25/03, 04:00) στο «Sleep Train Arena» των Σακραμέντο Κινγκς, αλλά ο Τόνι Ρότεν (γόνατο) θα χάσει αμφότερα τα παιχνίδια, όπως ο Τζοέλ Έμπιντ (πόδι), ο οποίος μείωσε το βάρος του και ανέβηκε σε προπονητικό επίπεδο, όπως ανέφερε σήμερα ο Μπρετ Μπράουν. Απόψε θα απουσιάσει επίσης ο Τζέισον Ρίτσαρντσον, ο οποίος πήρε ρεπό, που επιτρέπει παρουσία του Ρόμπερτ Κόβινγκτον στη βασική πεντάδα.

Το… τσίρκο του Κάζινς
Στα των «βασιλιάδων», ο Ντε Μάρκους Κάζινς ανέφερε ότι η φετινή χρονιά ήταν τσίρκο σχολιάζοντας τις διαδοχικές αλλαγές προπονητών. Από την πλευρά του, ο Όμρι Κάσπι είπε ότι λατρεύει τους Κινγκς εκφράζοντας ελπίδα για παραμονή στο δυναμικό τους, αν και στην επόμενη offseason θα γίνει unrestricted free agent. Όσον αφορά τους τραυματίες, οι Ντάρεν Κόλισον (ισχίο) και Έρικ Μόρλαντ (ώμος) θα χάσουν το αποψινό ματς και το αυριανό (26/03, 04:00) με τους Φίνιξ Σανς στο «US Airways Center», καθώς δεν υπολογίζονται από τον Τζορτζ Καρλ για την υπόλοιπη σεζόν.

Πρόοδος για Νάιτ
Στο αυριανό παιχνίδι ενδεχομένως δώσει το παρών ο Μπράντον Νάιτ (αστράγαλος), ο οποίος δηλώθηκε αμφίβολος μετά την πλήρη παρουσία του στη σημερινή προπόνηση του Τζεφ Χόρνασεκ, που ανέφερε πως σκοπεύει να συνεχίσει με τους Έρικ Μπλέντσο, Πι Τζέι Τάκερ, Μάρκους Μόρις, Μαρκίεφ Μόρις και Άλεξ Λεν στη βασική πεντάδα. Τέλος αναφέρουμε πως ο Μάρκους Θόρντον (δάκτυλο ποδιού) αποκλείστηκε από τις σημερινές ομαδικές ασκήσεις, αλλά κρίθηκε επίσης αμφίβολος ύστερα από τέσσερις συναπτούς παραγκωνισμούς.



Αρπάχτηκαν Σαλάχ-Κλοπ στη νέα γκέλα της Λίβερπουλ
Αρπάχτηκαν Σαλάχ-Κλοπ στη νέα γκέλα της Λίβερπουλ
Super League 2: Τριάρα στην ΑΕΚ Β’ η ΑΕΛ - Πήρε βαθμό στη Ρόδο ο Παναθηναϊκός Β’
Super League 2: Τριάρα στην ΑΕΚ Β’ η ΑΕΛ - Πήρε βαθμό στη Ρόδο ο Παναθηναϊκός Β’
Elite League: Στο Final 4 ο Ηρακλής ολοκληρώνονται τη μεγάλη ανατροπή
Elite League: Στο Final 4 ο Ηρακλής ολοκληρώνονται τη μεγάλη ανατροπή
Στέφανος Ντούσκος: Πρόκριση στον τελικό του σκιφ στο Ευρωπαϊκό του Ζέγκεντ - Η ώρα και το κανάλι
Στέφανος Ντούσκος: Πρόκριση στον τελικό του σκιφ στο Ευρωπαϊκό του Ζέγκεντ - Η ώρα και το κανάλι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved