Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς: Δεν ψάχνει δικαιολογίες ο Λίλαρντ

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς: Δεν ψάχνει δικαιολογίες ο Λίλαρντ

Ενόψει των playoffs οξύνονται τα νεύρα σε αρκετές ομάδες του NBA, κάτι που ισχύει και στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Ύστερα από τέσσερις διαδοχικές ήττες δοκιμάζονται απόψε (25/03, 04:30) στο «ORACLE Arena» των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς χωρίς τους Λα Μάρκους Όλντριτζ (δάκτυλο χεριού), Ουέσλι Μάθιους (αχίλλειος τένοντας), Νικολά Μπατούμ (μέση) και Κρις Κέιμαν (ώμος), οπότε ο Ντάμιαν Λίλαρντ καλείται να αναλάβει σημαντικές αρμοδιότητες στο ματς με τους πρωτοπόρους του NBA. Ξεκαθάρισε, μάλιστα, πως δεν νιώθει κόπωση τονίζοντας πως είναι μακριά από τον καλό εαυτό του στα τελευταία παιχνίδια. Σημαντικότερο ρόλο διατηρεί πλέον και ο Σι Τζέι Μακ Κόλουμ, ο οποίος θέλησε να πει ότι προσαρμόζεται ακόμα στις απαιτήσεις του «μαγικού» κόσμου, αν και διανύει τη δεύτερη χρονιά του στο NBA.

Συνεχίζει κανονικά ο Κλέι Τόμπσον
Από τους «πολεμιστές» θα απουσιάσει ο Σόουν Λίβινγκτον, ο οποίος πήρε ρεπό από τον Στιβ Κερ, που ανέφερε μετά τον χθεσινό αγώνα με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς πως δεν σκοπεύει να ξεκουράσει βασικούς στο αποψινό ματς. Εξάλλου, ο Κλέι Τόμπσον (αστράγαλος) δήλωσε ετοιμοπόλεμος για δεύτερη αγωνιστική παρουσία εντός 24 ωρών μετά την επιστροφή του στα παρκέ. Από την πλευρά του, ο Μαρίς Σπέιτς ανέφερε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του γνώριζαν εξ αρχής πως με σκληρή άμυνα θα προκαλέσουν διαφωνίες ανάμεσα στους παίκτες των «μάγων» και κατ’ επέκταση θα εξασφαλίσουν τη νίκη στο χθεσινό ματς.

Υπομονή με Τζορτζ
Με τη σειρά τους, οι «πρωτευουσιάνοι» υποδέχονται αύριο (26/03, 01:00) τους Ιντιάνα Πέισερς στο «Verizon Center». Προς νέο παραγκωνισμό οδεύουν οι Κρις Χάμφρις (βουβωνική χώρα) και Γκάρετ Τεμπλ (οπίσθιος μηριαίος), ενώ λογικά θα απουσιάσει και ο Τουρ Μάρι (αστράγαλος) λόγω του χθεσινού τραυματισμού του. Στα των εκπρόσωπων της Ιντιανάπολις, ο Ρόντι Στάκι (γάμπα) αποκλείστηκε από τη σημερινή προπόνηση, οπότε μάλλον θα μείνει έξω μαζί με τον Πολ Τζορτζ (πόδι), ο οποίος παραμένει εκτός επ’ αόριστον, σύμφωνα με νεότερη τοποθέτηση του Φρανκ Βόγκελ, που αντικρούει φημολογίες των τελευταίων ημερών για το αντίθετο.

Δυσαρεστημένος ο Χίμπερτ
Πέρα από τους τραυματισμούς, ο Ρόι Χίμπερτ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την ομαδική άμυνα στη χθεσινή ήττα των Πέισερς από τους Χιούστον Ρόκετς του Κώστα Παπανικολάου. Άλλωστε η ομάδα του έχασε έκτο διαδοχικό ματς και έμεινε μία επιτυχία μακριά από την όγδοη θέση της Ανατολής, που οδηγεί στα φετινά playoffs του NBA.

Στο περιθώριο ο Χέιγουορντ
Αύριο (26/03, 03:00) οι Γιούτα Τζαζ θα φιλοξενήσουν τους Μπλέιζερς στο «EnergySolutions Arena» χωρίς τον Άλεκ Μπαρκς (ώμος), ενώ προς εξαιρετικά αμφίβολοι κρίθηκαν οι Γκόρντον Χέιγουορντ (ώμος) και Ρόντνι Χουντ (ίωση), αφού αμφότεροι απουσίασαν από τις σημερινές ομαδικές ασκήσεις του Κουίν Σνάιντερ. Τέλος, οι «μορμόνοι» ανακοίνωσαν την αγορά των Αϊντάχο Σταπίντ, που αποτελούν τον θυγατρικό σύλλογό τους στην D-League.



Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved