Χιούστον Ρόκετς: Ανέτοιμος ο Κώστας Παπανικολάου

Χιούστον Ρόκετς: Ανέτοιμος ο Κώστας Παπανικολάου

Εκτός επ’ αόριστον παραμένει ο 24άχρονος Κώστας Παπανικολάου των Χιούστον Ρόκετς λόγω τραυματισμού στον δεξιό αστράγαλο.

Έχει χάσει τα ένδεκα τελευταία παιχνίδια του συλλόγου του Χιούστον, που από νωρίς τον απέκλεισε και από το σημερινό (18/03, 02:00) με τους Ορλάντο Μάτζικ στο «Toyota Center». Στο περιθώριο είναι επίσης ο Ντουάιτ Χάουαρντ (γόνατο), ο οποίος αναμένεται πλέον να επιστρέψει στη δράση σε περίπου δέκα ημέρες, ενώ την ύστατη ώρα αποκλείστηκε και ο Τζέισον Τέρι λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο. Αποκαλύφθηκε επίσης πως ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Πατ Μπέβερλι, αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δεξιό αγκώνα, αλλά θα συνεχίσει κανονικά. Μέσα σε όλα, ο Τζάρβις Θριτ αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της περασμένης εβδομάδας στην D-League, όπου αγωνίζεται με τους Ρίο Γκραντ Βάλεϊ Βάιπερς, θυγατρική ομάδα των «ρουκετών».

Ορλάντο Μάτζικ
Στα του συλλόγου της Φλόριντα, ο Εβάν Φουρνιέ (ισχίο) δεν ακολούθησε την αποστολή για τον σημερινό αγώνα και τον αυριανό (19/03, 02:00) με τους Ντάλας Μάβερικς στο «American Airlines Center», ενώ στη συνέχεια αποκλείστηκε και ο Ουίλι Γκριν (μέση). Θυμίζουμε πως δεδομένα εκτός είναι ο Ντέβιν Μαρμπλ (μάτι). Από εκεί και πέρα, οι Ρόκετς θα υποδεχθούν μεθαύριο (20/03, 02:00) τους Ντένβερ Νάγκετς, που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, αλλά ο Ουίλσον Τσάντλερ ουσιαστικά επιβεβαίωσε πως η ομάδα του Κολοράντο επιδιώκει πλέον αρνητικά αποτελέσματα σχολιάζοντας τα ρεπό των Τάι Λόουσον, Κένεθ Φαρίντ και Ντανίλο Γκαλινάρι στο χθεσινό παιχνίδι με τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη.

Ντάλας Μάβερικς
Αναφορικά με τους «μαβς», ο Χοσέ Μπαρέα έχασε τη σημερινή προπόνηση λόγω ίωσης, όπως ο Ντέβιν Χάρις, ο οποίος αποχώρησε πρόωρα από το χθεσινό ματς με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, άρα αμφότεροι είναι τουλάχιστον αμφίβολοι για το αυριανό παιχνίδι, γεγονός που ίσως ευνοήσει ουσιαστικό αγωνιστικό ρόλο για τον Ρέιμοντ Φέλτον. Αβέβαιη είναι και η παρουσία του Αλ-Φαρούκ Αμινού (ώμος) έπειτα από δύο διαδοχικούς παραγκωνισμούς. Πέρα από τους τραυματισμούς, ο Ραζόν Ρόντο ανέφερε πως νιώθει πιο άνετος εντός των επιθετικών συστημάτων του Ρικ Καρλάιλ τονίζοντας πως έχει μελετήσει τις τακτικές του προπονητή του.

Μιλγουόκι Μπακς
Με τη σειρά τους, οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο δοκιμάζονται απόψε (18/03, 02:00) στο «Smoothie King Center» των Νιου Ορλίνς Πέλικανς χωρίς τους Τζαμπάρι Πάρκερ (γόνατο) και Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι), ενώ επιβεβαιώθηκε ο αποκλεισμός των Τζάρεντ Ντάντλεϊ (γόνατο) και ο Τζέι Μέιο (οπίσθιος μηριαίος). Εντούτοις, ο Τζέριντ Μπέιλες (αστράγαλος) θα γυρίσει στα παρκέ έπειτα από τρεις συναπτούς παραγκωνισμούς, ενώ ο Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς (αστράγαλος) πήρε μέρος στο πρωινό ζέσταμα και τέθηκε στη διάθεση του Τζέισον Κιντ, ο οποίος θα τον επαναφέρει στο αρχικό σχήμα σε βάρος του Τάιλερ Ένις.

Νιου Ορλίνς Πέλικανς
Στα των «πελεκάνων», ο Τζρου Χολιντέι (πόδι) θα μείνει έξω μαζί με τον Ράιαν Άντερσον (γόνατο), ο οποίος αποκάλυψε πως απέσπασε ιατρική έγκριση για εντονότερες γυμναστικές ασκήσεις. Αμφότεροι, πάντως, θα χάσουν και τον μεθαυριανό αγώνα (20/03, 04:00) με τους Φίνιξ Σανς στο «US Airways Center». Από την πλευρά τους, οι «ήλιοι» μάλλον θα συνεχίσουν χωρίς τους Μπράντον Νάιτ (αστράγαλος) και Άλεξ Λεν (αστράγαλος), αφού αμφότερα τα μέλη του καταλόγου των τραυματιών του Τζεφ Χόρνασεκ αποκλείστηκαν από τις σημερινές ομαδικές ασκήσεις.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved