Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Απολογήθηκε ο Στιβ Κερ

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Απολογήθηκε ο Στιβ Κερ

Εξοργίστηκαν κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με αφορμή κάποιες αγωνιστικές επιλογές του Στιβ Κερ.

Στο προχθεσινό παιχνίδι με τους Νιου Γιορκ Νικς, ο κόουτς των «πολεμιστών» προτίμησε ξεκούραση των βασικών, όταν διασφαλίστηκε διαφορά ασφαλείας, γεγονός που δεν άρεσε σε μερικούς φίλους του συλλόγου του Όκλαντ. Μάλιστα, ο Κερ έγραψε πως δεν είχαν άδικο, αλλά πρόσθεσε μέσω e-mail πως η ξεκούραση των παικτών είναι απαραίτητη στο πλαίσιο μίας επίπονης σεζόν του NBA τονίζοντας πως και εκείνος είχε δίκιο! Στη συνέχεια ανέφερε με χαρακτηριστικό τρόπο πως υπολογίζει για τα playoffs τον Τζέιμς Μάικλ Μακ Αντού, ο οποίος επανεντάχθηκε στο ρόστερ του έπειτα από υποβιβασμό στους Σάντα Κρουζ Ουόριορς της D-League ενόψει του αποψινού αγώνα (17/03, 04:30) με τους Λος Άντζελες Λέικερς στο «ORACLE Arena».

Από εκεί και πέρα, ο Ογκνιέν Κούζμιτς (ώμος) θα μείνει έξω, ενώ το NBA δημοσίευσε βίντεο στο YouTube αποθεώνοντας την ομαδική διάθεση στις επιθέσεις των Ουόριορς. Στα των «λιμνάνθρωπων», ο Νικ Γιανγκ (γόνατο) επιβεβαίωσε πως πλέον ανησυχεί για τη σοβαρότητα του τραυματισμού περιμένοντας αποτελέσματα νεότερων ιατρικών τεστ, ενώ θυμίζουμε πως στο περιθώριο είναι επίσης οι Κόμπι Μπράιαντ (ώμος), Τζούλιους Ραντλ (πόδι), Στιβ Νας (μέση) και Ρόνι Πράις (αγκώνας). Με τη σειρά του, ο Μπάιρον Σκοτ άσκησε εκ νέου κριτική στους «ψηλούς» του μετά τον χθεσινό αγώνα με τους Ατλάντα Χοκς.

Από την πλευρά του, ο Τζαμπάρι Μπράουν ανέφερε ότι δίνει το 100% καθημερινά, είτε σε προπονητικό επίπεδο, είτε σε αγωνιστικό, για να δικαιώσει τη στήριξη του άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού και νυν τεχνικού της ομάδας της «πόλης των αγγέλων». Ακόμα, ο Τζόρνταν Κλάρκσον αναγνώρισε πτώση των ποσοστών ευστοχίας του στα τελευταία ματς αναφέροντας πως προσπαθεί να διορθώσει το διαμορφωμένα πρόβλημα, ενώ ο Ουέιν Έλινγκτον ξεχώρισε στο Top 10 των ασίστ της προηγούμενης εβδομάδας, όπως μαρτυρά το παραπάνω βίντεο.

Ατλάντα Χοκς
Αναφορικά με τα «γεράκια», ο Κάιλ Κόρβερ (μύτη) έμεινε στην «πόλη των αγγέλων» μετά τον χθεσινό τραυματισμό του, που δεν θα του επιτρέψει να παίξει στο σημερινό ματς (17/03, 04:00) με τους Σακραμέντο Κινγκς στο «Sleep Train Arena», ενώ κοινοποιήθηκε πως θα χάσει επίσης τα δύο τελευταία παιχνίδια σειράς πέντε εκτός έδρας αγώνων, μεθαύριο (19/03, 04:30) στην έδρα των Ουόριορς και την Παρασκευή (21/03, 02:00) με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο «Chesapeake Energy Arena». Στην προκειμένη θα απουσιάσει και ο Αλ Χόρφορντ (ρεπό), του οποίου το κενό στο αρχικό σχήμα του Μάικ Μπουντενχόλζερ θα καλύψει ο Έλτον Μπραντ.

Στο περιθώριο θα μείνει και ο Τάμπο Σεφολόσα (γάμπα), ο οποίος αναμένεται να γυρίσει στα παρκέ από μέρα σε μέρα, ενώ δεδομένα στα πιτς είναι ο Μάικ Σκοτ (δάκτυλο ποδιού). Αντίθετα, οι Τζεφ Τιγκ και Ντε Μαρ Κάρολ θα επιστρέψουν στη δράση ως μέλη της βασικής πεντάδας μετά το χθεσινό ρεπό τους. Τέλος, οι «βασιλιάδες» απέκλεισαν από νωρίς τον Ρούντι Γκέι (γόνατο), ο οποίος θα μείνει στο περιθώριο μαζί με τους Ντάρεν Κόλισον (ισχίο) και Έρικ Μόρλαντ (ώμος) συμπληρώνοντας σερί δύο παραγκωνισμών.



Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved