Ιντιάνα Πέισερς: «Χημικά» εμπόδια για Πολ Τζορτζ

Ιντιάνα Πέισερς: «Χημικά» εμπόδια για Πολ Τζορτζ

Διαφορετικές διαστάσεις σε πιθανή επιστροφή του στα παρκέ προσέδωσε σήμερα ο Πολ Τζορτζ των Ιντιάνα Πέισερς.

Προπονείται πλέον χωρίς περιορισμούς μετά τον τραυματισμό στην προετοιμασία των ΗΠΑ για το περσινό Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά ανέφερε πως δεν θέλει να χαλάσει τη χημεία και να διακόψει την ανοδική πορεία της ομάδας της Ιντιανάπολις γυρνώντας στα παρκέ στο κρισιμότερο στάδιο της regular season του 2014-15. Σε αντίθεση με τον Τζορτζ (πόδι), ο Ρόι Χίμπερτ (αγκώνας) είναι έτοιμος για άμεση επιστροφή στη δράση μέσω του αυριανού ματς (15/03, 01:00) με τους Μπόστον Σέλτικς στο «Bankers Life Fieldhouse», ενώ κανονικά θα συνεχίσει ο Ρόντνι Στάκι, ο οποίος είπε ότι θέλει να συνεχίσει στους Πέισερς, αν και το καλοκαίρι θα γίνει unrestricted free agent.

Μπόστον Σέλτικς
Για τους «C’s» προηγείται σημερινό παιχνίδι (14/03, 01:30) με τους Ορλάντο Μάτζικ στο «TD Garden», αλλά ο Αϊσάια Τόμας (αγκώνας/μέση) θα χάσει αμφότερα τα ματς, όπως επιβεβαίωσε ο Μπραντ Στίβενς, ο οποίος εξέφρασε ελπίδα για παρουσία του 26άχρονου πλέι-μέικερ στον εντός έδρας αγώνα της Δευτέρας (17/03, 01:30) με τους Φιλαδέλφεια 76ερς και πρόσθεσε πως υπό τα διαμορφωμένα δεδομένα ο Έβαν Τέρνερ καλείται να αναλάβει σημαντικότερες πρωτοβουλίες στην επίθεση. Θυμίζουμε πως δεδομένα στα πιτς είναι ο Τζάρεντ Σάλιντζερ (πόδι), ο οποίος δεν θα ξαναπαίξει φέτος.

Ορλάντο Μάτζικ
Στα των εκπρόσωπων της Φλόριντα, ο Εβάν Φουρνιέ (ισχίο) αποκλείστηκε από όγδοο διαδοχικό ματς, ενώ ανέτοιμος κρίθηκε και ο Ουίλι Γκριν (μέση). Στον κατάλογο των τραυματιών του Τζέιμς Μπορέγκο παραμένει και ο Ντέβιν Μαρμπλ (μάτι), ο οποίος δύσκολα θα ξαναπαίξει μέσα στην τρέχουσα σεζόν.

Μαϊάμι Χιτ
Οι έτεροι εκπρόσωποι της Φλόριντα, Μαϊάμι Χιτ δοκιμάζονται απόψε (14/03, 01:30) στο «Air Canada Centre» των Τορόντο Ράπτορς χωρίς τους Κρις Μπος (ίωση) και Τζος Μακ Ρόμπερτς (γόνατο). Αντίθετα, ο καταπονημένος Λουόλ Ντενγκ θα δώσει το  παρών, ενώ θα επιστρέψει στη δράση έπειτα από τιμωρία μίας αγωνιστικής ο Χασάν Ουάιτσαϊντ, ο οποίος υποσχέθηκε πως στο εξής θα είναι πιο προσεκτικός στα παρκέ αφήνοντας πίσω την πολυσυζητημένη αγκωνιά στον Κέλι Όλινικ των «C’s».

Μοιραία θα υποβιβαστεί σε αναπληρωματικό ρόλο ο Κρις Άντερσεν, ο οποίος απουσίασε από το πρωινό ζέσταμα, αλλά αναμένεται να παίξει κανονικά στο σημερινό ματς. Στη διάθεση του Έρικ Σποέλστρα παραμένει και ο Χένρι Ουόλκερ, καθώς υπέγραψε πράγματι «μόνιμο» συμβόλαιο με τους Χιτ μετά το πέρας του δεύτερου δεκαήμερου. Από την άλλη, οι «πτερόσαυροι» θα στερηθούν των υπηρεσιών του Γιόνας Βαλαντσίουνας, ο οποίος πήρε άδεια με αφορμή τη χθεσινή γέννηση του γιου του, που προκάλεσε και προαγωγή του Τάιλερ Χάντσμπροου στη βασική πεντάδα του Ντουέιν Κέισι.

Κλίβελαντ Καβαλίερς
Με τη σειρά τους, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς θα αντιμετωπίσουν τους Μάτζικ στο «Amway Center» την Κυριακή (16/03, 00:00) και τους εκπρόσωπους του Μαϊάμι στο «AmericanAirlines Arena» τη Δευτέρα (17/03, 02:00) περιμένοντας διαφαινόμενη επιστροφή του Σον Μάριον (ισχίο), αλλά ο Άντερσον Βαρεχάο (αχίλλειος τένοντας) θα μείνει έξω. Τέλος, με αφορμή τους 57 πόντους του Κάιρι Έρβινγκ στο χθεσινό παιχνίδι με τους Σαν Αντόνιο Σπερς, ο Λεμπρόν Τζέιμς αναγνώρισε ότι ο συμπαίκτης του έχει κάτι ξεχωριστό πάνω του, ενώ ο κόουτς των Τεξανών, Γκρεγκ Πόποβιτς, πρόσθεσε ότι ο 22άχρονος γκαρντ ήταν απλά ασταμάτητος.

Ιντιάνα Πέισερς: «Χημικά» εμπόδια για Πολ Τζορτζ



Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved