Μπρούκλιν Νετς: «Νυστέρι» και φινάλε για Καράσεφ

Μπρούκλιν Νετς: «Νυστέρι» και φινάλε για Καράσεφ

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε σημερινή χειρουργική επέμβαση στο δεξί γόνατο του 21άχρονου Σεργκέι Καράσεφ των Μπρούκλιν Νετς.

Ο πρόσφατος τραυματισμός του διέκοψε πρόωρα την πορεία του στη regular season του 2014-15, αλλά εκτιμήθηκε πως θα είναι στο 100% μέχρι την προετοιμασία για την επόμενη σεζόν του NBA. Το ίδιο ισχύει για τον Μίρσα Τελέτοβιτς (ίωση), αλλά ο Άλαν Άντερσον (μέση) προπονήθηκε σήμερα χωρίς περιορισμούς και είπε πως θα παίξει στο αυριανό ματς (15/03, 01:30) με τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «Wells Fargo Center» μετά τον παραγκωνισμό του από το προχθεσινό με τους Μαϊάμι Χιτ. Μέσα σε όλα διέρρευσε πως ο ιδιοκτήτης, Μιχαήλ Προχόροφ, προτίθεται να πουλήσει κάποιες μετοχές, αλλά να διατηρήσει το πλειοψηφικό πακέτο και τον έλεγχο των Νεοϋορκέζων.

Φιλαδέλφεια 76ερς
Για τους «σίξερς» προηγείται σημερινό εντός έδρας παιχνίδι (14/03, 01:00) με τους Σακραμέντο Κινγκς, αλλά ο Μπρετ Μπράουν θα στερηθεί των υπηρεσιών των Τζοέλ Έμπιντ (πόδι) και Τόνι Ρότεν (γόνατο) σε αμφότερες τις περιπτώσεις. Επίσης παραχώρησε ρεπό στον Τζέισον Ρίτσαρντσον ενόψει του αυριανού αγώνα επαναφέροντας τον Ρόμπερτ Κόβινγκτον στο αρχικό σχήμα μαζί με τον Αϊσάια Κανάν, ο οποίος θα επανακτήσει τη θέση του από τον Ις Σμιθ. Ισχυρίστηκε επίσης ότι θα εισάγει σταδιακά τον νεοαποκτηθέντα Γκλεν Ρόμπινσον ΙΙΙ στο rotation, ενώ αναγνώρισε ότι ο Χένρι Σιμς πρέπει να νιώθει αδικημένος με αφορμή τον εκμηδενισμό του αγωνιστικού ρόλο του, χωρίς να αναφέρει προοπτική για ανατροπή των τωρινών δεδομένων.

Σακραμέντο Κινγκς
Από την άλλη θα απουσιάσουν οι Ντάρεν Κόλισον (ισχίο) και Έρικ Μόρλαντ (ώμος), οι οποίοι θα χάσουν και το αυριανό ματς (15/03, 01:00) με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «Verizon Center», αφού δεν υπολογίζονται από τον Τζορτζ Καρλ για την υπόλοιπη χρονιά. Αντίθετα, οι Ντε Μάρκους Κάζινς (αστράγαλος) και Ρούντι Γκέι (αχίλλειος τένοντας) θα συνεχίσουν κανονικά, αν και αμφότεροι έχασαν τη χθεσινή προπόνηση του Καρλ, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του σύγκρινε τον Μπεν Μακ Λέμορ με τον… Ρέι Άλεν.

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς
Αναφορικά με τη σημερινή προπόνηση των «πρωτευουσιάνων», ο Νενέ δεν έδωσε το παρών μετά τον αποκλεισμό του από τον χθεσινό αγώνα με τους Μέμφις Γκρίζλις των Νικ Καλάθη και Κώστα Κουφού με αφορμή προσωπικό πρόβλημα, οπότε είναι αμφίβολος για το αυριανό ματς. Στο περιθώριο έμεινε ο Γκάρετ Τεμπλ (οπίσθιος μηριαίος), ενώ αποκλείστηκε ήδη και ο Κρις Χάμφρις (βουβωνική χώρα), ο οποίος θα χάσει όγδοο συνεχόμενο παιχνίδι. Πέρα από τους τραυματισμούς, ο Μπράντλι Μπιλ ομολόγησε ότι καλείται πλέον να περάσει στο επόμενο επίπεδο αναγνωρίζοντας πως πιθανή πετυχημένη πορεία των «μάγων» ξεκινά από τον Τζον Ουόλ και τον ίδιο.

Ο Ουόλ, πάντως, στάθηκε στις «αρκούδες» αναγνωρίζοντας ασέβεια προς την ομάδα του με αφορμή την απόφαση για ξεκούραση σχεδόν όλων των βασικών των εκπρόσωπων του Τενεσί στον χθεσινό αγώνα των δύο συλλόγων του NBA. Επίσης, ο Ράντι Ουίτμαν είπε ότι προτιμά σταδιακή ξεκούραση των μελών του δυναμικού του αντί για τέσσερα ή πέντε ρεπό σε ένα ματς, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη χθεσινή… αποβολή του Κέβιν Σεραφέν λόγω του πάθους, που φανέρωσε ο 25άχρονος φόργουορντ/σέντερ.

Σάρλοτ Χόρνετς
Απόψε (14/03, 01:00), οι Σάρλοτ Χόρνετς υποδέχονται τους Σικάγο Μπουλς στο «Time Warner Cable Arena» χωρίς τους Αλ Τζέφερσον (γόνατο) και Κόντι Ζέλερ (ώμος). Αμφότεροι είναι τουλάχιστον αμφίβολοι για το ματς Δευτέρας (17/03, 03:00) με τους Γιούτα Τζαζ στο «EnergySolutions Arena», αν και αρχικά διέρρευσε αισιοδοξία των «σφηκών» για επιστροφή τους από το ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας. Εν τη απουσία τους, πάντως, οι Μάρβιν Ουίλιαμς και Μπίσμακ Μπιγιόμπο θα είναι μέλη της βασικής πεντάδας του Στιβ Κλίφορντ, ο οποίος θα συνεχίσει με αναπληρωματικό τον Κέμπα Ουόλκερ εκτιμώντας πως σταδιακά θα αυξηθεί ο χρόνος συμμετοχής του 24άχρονου πλέι-μέικερ.

Σικάγο Μπουλς
Στα των «ταύρων», ο Ταζ Γκίμπσον (αστράγαλος) περιθωριοποιήθηκε από όγδοο διαδοχικό ματς, οπότε θα μείνει έξω μαζί με τους Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο) και Τζίμι Μπάτλερ (αγκώνας). Αντίθετα, ο Γιοακίμ Νοά (γόνατο) θα γυρίσει στα παρκέ μετά τον παραγκωνισμό του από τον προχθεσινό αγώνα με τους 76ερς επιστρέφοντας στο αρχικό σχήμα του Τομ Θίμποντο αντί του Νίκολα Μίροτιτς.



Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved