Μπόστον Σέλτικς: Τέλος το 2014-15 για Σάλιντζερ

Μπόστον Σέλτικς: Τέλος το 2014-15 για Σάλιντζερ

Δεν θα χρειαστεί εγχείρηση, αλλά δεν θα ξαναπαίξει στη φετινή σεζόν ο Τζάρεντ Σάλιντζερ των Μπόστον Σέλτικς.

Έπειτα από δύο αποκλεισμούς λόγω τραυματισμού στο αριστερό πόδι, οι «C’s» κοινοποίησαν πως ο 22άχρονος φόργουορντ θα χάσει την υπόλοιπη regular season του 2014-15, για να επικεντρωθεί σε πρόγραμμα αποθεραπείας και να επανέλθει στο 100% μέχρι την έναρξη του 2015-16. Το χθεσινό παιχνίδι με τους Λος Άντζελες Λέικερς έχασε και ο Κέλι Όλινικ (αστράγαλος), ο οποίος είναι στο περιθώριο από τις 22 Ιανουαρίου. Μάλιστα αποκλείστηκε και από τον σημερινό αγώνα (24/02, 04:00) με τους Φίνιξ Σανς στο «US Airways Center», αλλά ο Μπραντ Στίβενς επιβεβαίωσε πως θα γυρίσει στα παρκέ από μέρα σε μέρα.

Από την πλευρά τους, οι νεοαποκτηθέντες Αϊσάια Τόμας και Γιόνας Γιερέμπκο αντιμετώπισαν στομαχόπονο, αλλά έκαναν ντεμπούτο με τη φανέλα των «κελτών» ως αναπληρωματικοί στο χθεσινό ματς. Αντίθετα, ο Λουίτζι Ντατόμε έμεινε εκτός του rotation του Στίβενς, ο οποίος αναγνώρισε ότι ο Ιταλός διεθνής ενδεχομένως πάρει χρόνο συμμετοχής με αφορμή τους παραπάνω τραυματισμούς, ενώ πρόσθεσε πως ο Γιερέμπκο ίσως καθιερωθεί στο rotation του.

Φίνιξ Σανς
Με τη σειρά του, ο νεοαποκτηθέντας πλέι-μέικερ των «ήλιων», Μπράντον Νάιτ, θα πάρει απόψε τη θέση του Τζέραλντ Γκριν στο αρχικό σχήμα του Τζεφ Χόρνασεκ. Μάλιστα, ο 23άχρονος Αμερικανός παραδέχθηκε πως πρέπει να μάθει να κινείται με αποτελεσματικότερο τρόπο χωρίς την μπάλα, επειδή στη νέα ομάδα του θα μοιραστεί τα οργανωτικά καθήκοντα με τον Έρικ Μπλέντσο. Στα των τραυματιών, ο Κένταλ Μάρσαλ (γόνατο) παραμένει εκτός, όσο εκκρεμεί η αποδέσμευσή του μέσω του καταλόγου των waivers.

Νιου Γιορκ Νικς
Μεθαύριο (26/02, 02:30), οι Νιου Γιορκ Νικς θα βρεθούν στο «TD Garden» των Σέλτικς χωρίς τον Καρμέλο Άντονι (γόνατο), ο οποίος αγωνίστηκε όντας μακριά από το 100% και το 2013-14, όπως αποκάλυψε σήμερα η New York Post. Επίσης, ο Σέιν Λάρκιν (ίωση) οδεύει προς τρίτο συναπτό παραγκωνισμό, ενώ ο GM, Φιλ Τζάκσον, τα «έβαλε» με τους παίκτες του Ντέρεκ Φίσερ μετά τη χθεσινή «βαριά» ήττα από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς τονίζοντας πως ουδείς δείχνει ικανός για το κάτι παραπάνω στο παρκέ.



Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved