Ντάλας Μάβερικς: Ντεμπούτο ο Αμάρε, στα πιτς ο Πάρσονς

Ντάλας Μάβερικς: Ντεμπούτο ο Αμάρε, στα πιτς ο Πάρσονς

Στο αυριανό παιχνίδι των Ντάλας Μάβερικς, ο Αμάρε Στουντεμάιρ θα φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα των Τεξανών.

Εξ αρχής, ο Ρικ Καρλάιλ άφησε να εννοηθεί πως ο 32άχρονος φόργουορντ/σέντερ θα ενταχθεί στο rotation του μέσω του αυριανού αγώνα (23/02, 02:30) με τους Σάρλοτ Χόρνετς στο «American Airlines Center» εκτιμώντας πως χρειάζεται ολιγοήμερη περίοδο προσαρμογής στα νέα δεδομένα. Αντίθετα, ο Τσάντλερ Πάρσονς (αστράγαλος) οδεύει προς αποκλεισμό μετά τον τραυματισμό του στο χθεσινό ντέρμπι με τους Χιούστον Ρόκετς του Κώστα Παπανικολάου. Θυμίζουμε πως σε πρώτο βαθμό το πρόβλημα δεν κρίθηκε σοβαρό, αλλά ο 26άχρονος φόργουορντ χρειάστηκε προστατευτική μπότα και έπειτα από σημερινή μαγνητική τομογραφία δηλώθηκε εξαιρετικά αμφίβολος για τον αυριανό αγώνα, κάτι που ίσως σημαίνει ότι θα χάσει αρκετά ματς.

Σε κάθε περίπτωση, τα υπόλοιπα μέλη του δυναμικού είναι στη διάθεση του Καρλάιλ. Από εκεί και πέρα, ο Μπέρναρντ Τζέιμς πράγματι υπέγραψε δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο, ενώ ο ιδιοκτήτης, Μαρκ Κιούμπαν, είπε ότι με το πέρας του δεύτερο προσωρινού συμφωνητικού ο 30άχρονος σέντερ θα «δεσμευτεί» μέχρι το πέρας της regular season του 2014-15. Στα της ομάδας του Μάικλ Τζόρνταν, οι Κέμπα Ουόλκερ (γόνατο) και Μπίσμακ Μπιγιόμπο (γόνατο) θα παραμείνουν στον κατάλογο των τραυματιών του Στιβ Κλίφορντ.

Ντένβερ Νάγκετς
Σε άλλο αυριανό παιχνίδι (23/02, 02:00), οι Ντένβερ Νάγκετς θα δοκιμαστούν στο «Chesapeake Energy Arena» των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και ο Τάι Λόουσον θα γυρίσει στα παρκέ μετά τον παραγκωνισμό του από τον χθεσινό αγώνα με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Πάντως, ο GM, Τιμ Κόνελι, ξεκαθάρισε πως ο ταχύτατος πλέι-μέικερ πρέπει να… μεγαλώσει σχολιάζοντας το νεότερο πειθαρχικό παράπτωμά του, που προκάλεσε τον χθεσινό αποκλεισμό του. Αξίζει να σημειωθεί πως τα υπόλοιπα μέλη του δυναμικού είναι στη διάθεση του Μπράιαν Σο.

Από εκεί και πέρα, το Yahoo! Sports έγραψε πως σύντομα θα αποδεσμευτεί μέσω του καταλόγου των waivers ο Βίκτορ Κλαβέρ. Σήμερα, μάλιστα, επιβεβαιώθηκαν ενδείξεις περί λύσης του συμβολαίου του Τόμας Ρόμπινσον, ο οποίος αποκτήθηκε επίσης από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς μέσω ανταλλαγής, ενώ διέρρευσε πως ο 23άχρονος πάουερ φόργουορντ έχει συζητήσει ήδη το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους Χόρνετς, Μαϊάμι Χιτ, Σαν Αντόνιο Σπερς, Φίνιξ Σανς και Μπρούκλιν Νετς. Αναφορικά με τις «βροντές», ο Σκοτ Μπρουκς θα στερηθεί εκ νέου των υπηρεσιών του Στίβεν Άνταμς (χέρι), ενώ ο Κέβιν Ντουράντ (πόδι) είναι αμφίβολος μετά τον παραγκωνισμό του από το σημερινό ματς με τις «σφήκες».

Μπρούκλιν Νετς
Μεθαύριο (24/02, 04:00), οι Νετς θα βρεθούν στο «Pepsi Center» των «σβόλων» χωρίς τον Μίρσα Τελέτοβιτς (ίωση), ο οποίος δεν θα ξαναπαίξει φέτος, ενώ αβέβαιη κρίνεται η παρουσία του Τζάρετ Τζακ (οπίσθιος μηριαίος) μετά τον αποκλεισμό του από τον χθεσινό αγώνα με τους Λος Άντζελες Λέικερς. Τέλος, ο GM, Μπίλι Κινγκ, είπε ότι θα προσπαθήσει να πείσει τον Θαντ Γιανγκ να παραμείνει στο ρόστερ των Νεοϋορκέζων, αν και ο νεοαποκτηθέντας φόργουορντ διατηρεί δικαίωμα μονομερής ανανέωσης του συμβολαίου του το επόμενο καλοκαίρι, ενώ ο Λάιονελ Χόλινς ξεκαθάρισε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τον Μαρκέλ Μπράουν αφήνοντας να εννοηθεί πως θα μονιμοποιήσει τον 23άχρονο γκαρντ στο rotation του.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved