Λος Άντζελες Λέικερς: Υπερβολικός ο Σκοτ με Κόμπι

Λος Άντζελες Λέικερς: Υπερβολικός ο Σκοτ με Κόμπι

Την πεποίθησή του για παρουσία του Κόμπι Μπράιαντ στους Λος Άντζελες Λέικερς για δύο ακόμα χρόνια εξέφρασε ο Μπάιρον Σκοτ.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν κόουτς των «λιμνάνθρωπων» επανέλαβε πως ο έμπειρος NBAer θα παίξει στη regular season του 2015-16 παρά τους διαδοχικούς σοβαρούς τραυματισμούς του και πρόσθεσε πως ίσως συνεχίσει το 2016-17 υπογράφοντας νέο συμβόλαιο. Ωστόσο ακολούθησαν ρεπορτάζ βορειοαμερικανικών ιστοσελίδων, τα οποία απέκλεισαν περαιτέρω επέκταση της ούτως ή άλλως μυθικής καριέρας του 36άχρονου γκαρντ. Από την πλευρά του, ο GM των Λέικερς, Μιτς Κούπτσακ, ξεκαθάρισε πως δεν θα πάρει περιττά ρίσκα ενισχύοντας το ρόστερ για τη νέα σεζόν, μονάχα επειδή θα είναι η τελευταία χρονιά του Μπράιαντ τονίζοντας πως ακολουθεί μακροπρόθεσμο πλάνο για την ενδυνάμωση των εκπρόσωπων της «πόλης των αγγέλων».

Όπως και να έχει, ο Κόμπι θα χάσει και το σημερινό παιχνίδι (21/02, 05:30) με τους Μπρούκλιν Νετς στο «Staples Center», όπως οι Στιβ Νας (μέση) και Τζούλιους Ραντλ (πόδι), αλλά οι Τζόρνταν Χιλ (ισχίο) και Ρόνι Πράις (αγκώνας) θα επιστρέψουν στη δράση. Στη διάθεση του Σκοτ θα είναι επίσης ο Νικ Γιανγκ (αστράγαλος) και ο Ουέιν Έλινγκτον (ίωση), ο οποίος θα παραμείνει στο αρχικό σχήμα δίπλα στους Τζόρνταν Κλάρκσον, Ράιαν Κέλι, Τάρικ Μπλακ και Ρόμπερτ Σάκρε. Μοιραία, ο Χιλ θα αρκεστεί σε αναπληρωματικό ρόλο, όπως ο Κάρλος Μπούζερ, ο οποίος δεν σκοπεύει να ζητήσει λύση του συμβολαίου του με μειωμένη αποζημίωση, αν και δημιουργήθηκαν προσωρινά αντίστοιχα σενάρια.

Μπρούκλιν Νετς
Από την άλλη θα λείψει ο Μίρσα Τελέτοβιτς (ίωση), ενώ αποκλείστηκε και ο Τζάρετ Τζακ (οπίσθιος μηριαίος) επιτρέποντας επιστροφή του Ντερόν Ουίλιαμς στο αρχικό σχήμα. Το παρών θα δώσει και ο νεοαποκτηθέντας Θαντ Γιανγκ, αλλά μάλλον θα περιοριστεί προσωρινά σε αναπληρωματικό ρόλο πίσω από τους Μπρουκ Λόπεζ και Μέισον Πλαμλί, πριν εξελιχθεί σε βασικός πάουερ φόργουορντ του Λάιονελ Χόλινς.

Μπόστον Σέλτικς
Σε άλλο αποψινό ματς (21/02, 05:00), οι Μπόστον Σέλτικς δοκιμάζονται στο «Sleep Train Arena» των Σακραμέντο Κινγκς χωρίς τον Τζάρεντ Σάλιντζερ (πόδι), ο οποίος υποστήριξε ότι δεν θα χρειαστεί εγχείρηση, ενώ περιθωριοποιήθηκε επίσης ο Κέλι Όλινικ (αστράγαλος), που ομολόγησε πως δεν γνωρίζει πότε θα αποσπάσει έγκριση για επιστροφή στα παρκέ. Μοιραία, ο Μπραντ Στίβενς θα υποχρεωθεί να χρησιμοποιήσει τον Σάβλικ Ράντολφ (οπίσθιος μηριαίος), ο οποίος ήταν μακριά από το 100% τις περασμένες εβδομάδες. Αξίζει να σημειωθεί πως θα λείψουν επίσης οι νεοαποκτηθέντες Αϊσάια Τόμας και Γιόνας Γιερέμπκο, όπως ο έτερος νεοαποκτηθέντας Λουίτζι Ντατόμε, ο οποίος θα αποδεσμευτεί μέσω του καταλόγου των waivers.

Σακραμέντο Κινγκς
Στα των «βασιλιάδων», ο Έρικ Μόρλαντ (ώμος) είναι δεδομένα στα πιτς, ενώ επιβεβαιώθηκαν ενδείξεις περί αποκλεισμού του Ντάρεν Κόλισον (ισχίο), οπότε ο Ρέι Μακ Κάλουμ θα αναλάβει χρέη βασικού πλέι-μέικερ. Περιθωριοποιήθηκε και ο Ρέτζι Έβανς εξαιτίας ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο, αλλά ο Ντέιβιντ Στόκτον πράγματι υπέγραψε δεκαήμερο συμβόλαιο και θα κάνει ντεμπούτο στο NBA. Ντεμπούτο στον πάγκο των «βασιλιάδων» θα πραγματοποιήσει παράλληλα ο Τζορτζ Καρλ προτιμώντας τον Καρλ Λάντρι για θέση στη βασική πεντάδα αντί του Τζέισον Τόμπσον.

Λος Άντζελες Κλίπερς
Με τη σειρά τους, οι Λος Άντζελες Κλίπερς θα υποδεχθούν αύριο (22/02, 05:00) τους Κινγκς στο «Staples Center» χωρίς τον Μπλέικ Γκρίφιν (αγκώνας). Προς αποκλεισμό οδεύει επίσης ο Όστιν Ρίβερς (αγκώνας), καθώς ο πρόεδρος και κόουτς του συλλόγου του Λος Άντζελες, Ντοκ Ρίβερς, είπε πως ίσως αποκτηθεί παίκτης με δεκαήμερο συμβόλαιο, για να καλυφθεί το κενό του γιου του. Όπως και να έχει, ο Ντε Αντρέ Τζόρνταν δέσποσε στο Top 5 των χθεσινών αγώνων του NBA.

Λος Άντζελες Λέικερς: Υπερβολικός ο Σκοτ με Κόμπι



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved