Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς: Γκι μαζί με Αφλάλο

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς: Γκι μαζί με Αφλάλο

Μέσω ανταλλαγής πέντε παικτών και δύο επιλογών ντραφτ, ο Άαρον Αφλάλο αποκτήθηκε από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Η συμφωνία της ομάδας του Όρεγκον με τους Ντένβερ Νάγκετς θεωρήθηκε δεδομένη από χθες, αλλά σήμερα διαπιστώθηκε πως μαζί με τον 29άχρονο γκαρντ/φόργουορντ εξασφαλίστηκε ο Αλόνζο Γκι, ενώ οι Ουίλ Μπάρτον, Βίκτορ Κλαβέρ και Τόμας Ρόμπινσον μεταφέρθηκαν στους «σβόλους» μαζί με δύο επιλογές ντραφτ, μία πρώτου γύρου και μία δεύτερου. Πάντως, ο Ρόμπινσον δεν σκοπεύει να μείνει στους Νάγκετς, αφού θα επιδιώξει πρόωρη λύση του συμβολαίου του, ενδεχόμενο το οποίο εξετάζεται και για τον Τζαμίρ Νέλσον των εκπρόσωπων του Κολοράντο, από τη στιγμή που παρέμεινε στο δυναμικό του Μπράιαν Σο μετά το πέρας της προθεσμίας για ανταλλαγές παικτών με δικαίωμα συμμετοχής στη regular season του 2014-15.

Ντένβερ Νάγκετς
Στο ρόστερ έμεινε και ο Τάι Λόουσον, ο οποίος ίσως πληρώσει την αδικαιολόγητη απουσία του από τη χθεσινή προπόνηση με αναπληρωματικό ρόλο στο αυριανό παιχνίδι (21/02, 03:30) με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο «BMO Harris Bradley Center», καθώς ουδέποτε εξετάστηκε σοβαρά η περίπτωση ανταλλαγής του. Αναφορικά με τον Ουίλσον Τσάντλερ, οι Νάγκετς ζήτησαν δύο επιλογές ντραφτ πρώτου γύρου, οπότε έμεινε επίσης στο δυναμικό, όπως ο Ράντι Φόι, ενώ μέσα σε όλα επιβεβαιώθηκαν ενδείξεις περί προσθήκης του Ζοφρέ Λοβέρν στο ρόστερ του Σο.

Μιλγουόκι Μπακς
Στα των «ελαφιών», οι Τζον Χένσον (αστράγαλος) και Τζέριντ Μπέιλες (ισχίο) είναι αμφίβολοι για τον αυριανό αγώνα, τον οποίο θα χάσουν οι Τζαμπάρι Πάρκερ (γόνατο) και Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι), ενώ ο Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος) οδεύει πλέον προς αποδέσμευση μέσω του καταλόγου των waivers. Από την πλευρά τους, οι Γιούτα Τζαζ θα υποδεχθούν αύριο (21/02, 04:00) τους Μπλέιζερς στο «EnergySolutions Arena» χωρίς τον Άλεκ Μπαρκς (ώμος), αλλά ο Ρόντνι Χουντ (πόδι) επιβεβαίωσε πως θα γυρίσει στα παρκέ μαζί με τον Τζο Ινγκλς (μέση). Από την άλλη θα επιστρέψει στη δράση ο Κρις Κέιμαν (αστράγαλος), αλλά ο Τζόελ Φρίλαντ (ώμος) θα μείνει έξω.

Μέμφις Γκρίζλις
Την Κυριακή (23/02, 04:00) θα παίξουν για πρώτη φορά μετά τη διακοπή για το All Star Game οι Μέμφις Γκρίζλις των Νικ Καλάθη και Κώστα Κουφού, αφού θα βρεθούν στο «Moda Center» των Μπλέιζερς χωρίς τον Βινς Κάρτερ (πόδι), ο οποίος παραμένει εκτός επ’ αόριστον προσπαθώντας ακόμα να αποφύγει εγχείρηση. Τέλος, ο Μαρκ Γκασόλ έχασε τη σημερινή προπόνηση λόγω ίωσης, ενώ ο Τζα Μάικλ Γκριν πράγματι υπέγραψε δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο.



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved