Φίνιξ Σανς: Πήραν Νάιτ σε τρελή τριπλή ανταλλαγή

Φίνιξ Σανς: Πήραν Νάιτ σε τρελή τριπλή ανταλλαγή

Απώλεσαν τον Γκόραν Ντράγκιτς, αλλά οι Φίνιξ Σανς αντέδρασαν αποκτώντας τον Μπράντον Νάιτ από τους Μιλγουόκι Μπακς.

Την ημέρα της προθεσμίας για ανταλλαγές παικτών με δικαίωμα συμμετοχής στη regular season του 2014-15, οι «ήλιοι» παραχώρησαν τον Ντράγκιτς στους Μαϊάμι Χιτ στο πλαίσιο τριπλής ανταλλαγής και τον Αϊσάια Τόμας στους Μπόστον Σέλτικς, αλλά εξασφάλισαν τον Μπράντον Νάιτ, μέχρι σήμερα συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα «ελάφια»! Πήραν και τον Κένταλ Μάρσαλ, ο οποίος δεν θα ξαναπαίξει φέτος λόγω τραυματισμού, ενώ εκτιμήθηκε πως μάλλον θα «κοπεί» μέσω του καταλόγου των waivers. Απαιτήθηκε, πάντως, μεταφορά των Μάιλς Πλαμλί και Τάιλερ Ένις στους Μπακς, που απέκτησαν παράλληλα τον Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς από τους Φιλαδέλφεια 76ερς!

Φιλαδέλφεια 76ερς
Από την πλευρά τους, οι «σίξερς» αποζημιώθηκαν με επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου. Συνέχισαν καλύπτοντας το κενό στη θέση «1» με τον Αϊσάια Κανάν, τον οποίο απέκτησαν μαζί με επιλογή ντραφτ δεύτερου γύρου από τους Χιούστον Ρόκετς, που πήραν τον Κέι Τζέι Μακ Ντάνιελς ως αντάλλαγμα. Απέκτησαν και τον Τζαβέιλ Μακ Γκι μαζί με μία επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου από τους Ντένβερ Νάγκετς, που τους παραχώρησαν και τα δικαιώματα χρήσης του Τσουκουντιεμπέρε Μαντουαμπούμ στο NBA και αποζημιώθηκαν με τα δικαιώματα χρήσης του Τσενκ Ακιόλ. Προφανώς, το τελευταίο μέρος της τράμπας έχει τυπικό χαρακτήρα, όπως η μεταφορά του 27άχρονου Μακ Γκι, καθώς δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ του Μπρετ Μπράουν.

Από εκεί και πέρα, οι 76ερς επανέκτησαν τον Τιμ Φρέιζιερ με δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο, για να προσθέσουν αναπληρωματικό πλέι-μέικερ στο ρόστερ τους. Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως ο Κάρτερ-Ουίλιαμς δήλωσε σοκαρισμένος, ενώ ο μέχρι σήμερα κόουτς του πρόλαβε να εκτιμήσει πως θα μείνει έξω για περίπου μία ακόμα εβδομάδα λόγω τραυματισμού σε δάκτυλο του δεξιού ποδιού, πριν ολοκληρωθεί η ανταλλαγή του.

Μιλγουόκι Μπακς
Μέσα σε όλα, ο Τζον Χένσον υποστήριξε πως υπέστη μικροτραυματισμό στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, αλλά πρόσθεσε ότι θα παίξει στο αυριανό ματς (21/02, 03:30) των Μπακς με τους Νάγκετς στο «BMO Harris Bradley Center». Αμφίβολοι είναι επίσης οι Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος) και Τζέριντ Μπέιλες (ισχίο), ενώ οι Τζαμπάρι Πάρκερ (γόνατο) και Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι) θα μείνουν έξω.

Ντένβερ Νάγκετς
Από την άλλη, αβέβαιη είναι η παρουσία του Τζαμίρ Νέλσον (αχίλλειος τένοντας), ο οποίος δεν ανταλλάχθηκε σήμερα, αλλά ίσως αποδεσμευτεί μέσω του καταλόγου των waivers. Τέλος, οι «ρουκέτες» του Κώστα Παπανικολάου θα βρεθούν αύριο (21/02, 03:30) στο «American Airlines Center» των Ντάλας Μάβερικς χωρίς τον Ντουάιτ Χάουαρντ (γόνατο), ενώ σήμερα υποβίβασαν τους Κλιντ Καπελά και Νικ Τζόνσον στους Ρίο Γκραντ Βάλεϊ Βάιπερς της D-League.



ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved