Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς: Φαβορί για Αφλάλο

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς: Φαβορί για Αφλάλο

Προκύπτουν συνεχώς σενάρια ανταλλαγών, αλλά οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς φαίνεται πως έχουν καταλήξει στον Άαρον Αφλάλο.

Είναι κοντά σε συμφωνία με τους Ντένβερ Νάγκετς, στους οποίους θα παραχωρήσουν μία επιλογή ντραφτ, ώστε να αποκτήσουν τον 29άχρονο γκαρντ/φόργουορντ, που απασχολεί αρκετές ομάδες του NBA ενόψει της αυριανής προθεσμίας για ανταλλαγές παικτών με δικαίωμα συμμετοχής στη regular season του 2014-15. Μοιραία, το ενδιαφέρον των εκπρόσωπων του Όρεγκον για τον Ουίλσον Τσάντλερ των «σβόλων» υποχώρησε, ενώ διέρρευσε πως σε περίπτωση ναυαγίου θα «κυνηγήσουν» τον Ταϊσόν Πρινς, ο οποίος σύντομα αναμένεται να αποδεσμευτεί μέσω του καταλόγου των waivers από τους Μπόστον Σέλτικς, κίνηση που περιμένουν και οι Λος Άντζελες Κλίπερς.

Αναφορικά με την επανέναρξη της σεζόν μετά τη διακοπή για το All Star Game, οι Μπλέιζερς θα βρεθούν μεθαύριο (21/02, 04:00) στο «EnergySolutions Arena» των Γιούτα Τζαζ χωρίς τον Τζόελ Φρίλαντ (ώμος), ο οποίος ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση, αλλά παραμένει μακριά από το 100%. Από την πλευρά του, ο Νικολά Μπατούμ προπονήθηκε χωρίς προστατευτικό στον δεξιό καρπό, τραυματισμό που προφανώς ξεπέρασε, ενώ χωρίς περιορισμούς δούλεψε με τους συμπαίκτες του και ο Κρις Κέιμαν (αστράγαλος). Το παρών έδωσε και ο Τόμας Ρόμπινσον, αν και φαίνεται πως θα συμπεριληφθεί σε κάποια ανταλλαγή, καθώς δεν τέθηκε στη διάθεση των εκπρόσωπων των Μέσων.

Γιούτα Τζαζ
Από την άλλη θα μείνει έξω ο Άλεκ Μπαρκς (ώμος), αλλά ο Τζο Ινγκλς (μέση) προπονήθηκε χωρίς περιορισμούς επιβεβαιώνοντας ενδείξεις για άμεση επιστροφή στη δράση. Περιορισμένη συμμετοχή κατέγραψε ο Ρόντνι Χουντ (πόδι), ο οποίος υποστήριξε πως θα δώσει το παρών στο μεθαυριανό ματς με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Αξίζει να σημειωθεί πως κανονικά προπονήθηκε ο Ενές Καντέρ, αν και απαιτεί ανταλλαγή, ενώ διέρρευσε πως οι οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο δείχνουν διάθεση για παραχώρηση του Ερσάν Ιλιασόβα και μίας επιλογής ντραφτ πρώτου γύρου στους Τζαζ, ώστε να αποκτήσουν τον Τούρκο διεθνή.

Μιλγουόκι Μπακς
Παράλληλα τα «ελάφια» άνοιξαν μία θέση στο ρόστερ αφήνοντας ελεύθερο τον Χόρχε Γκουτιέρεζ ύστερα από δύο δεκαήμερα συμβόλαια. Όλα αυτά πριν από το μεθαυριανό παιχνίδι (21/02, 03:30) με τους Νάγκετς στο «BMO Harris Bradley Center». Θυμίζουμε πως ο Τζέισον Κιντ δεν υπολογίζει τους Τζαμπάρι Πάρκερ (γόνατο), Κένταλ Μάρσαλ (γόνατο) και Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι), αλλά περιμένει πιθανή επιστροφή των Τζέριντ Μπέιλες (ισχίο) και Κένιον Μάρτιν (ισχίο).

Ντένβερ Νάγκετς
Από την πλευρά τους, οι «σβόλοι» προσπαθούν πλέον να ανταλλάξουν και τον Τάι Λόουσον, ο οποίος εκνεύρισε τον Μπράιαν Σο απουσιάζοντας από τις σημερινές ομαδικές ασκήσεις. Μάλιστα, το ESPN έγραψε πως ο κόουτς των εκπρόσωπων του Κολοράντο πρότεινε ήδη στη διοίκηση να επιδιώξει τράμπα του ταχύτατου πλέι-μέικερ με τον Τζορτζ Χιλ των Ιντιάνα Πέισερς, ενώ διέρρευσε πως ενδιαφέρον για τον Λόουσον δείχνουν και οι Λος Άντζελες Λέικερς! Διέρρευσε επίσης πως η ομάδα της Ιντιανάπολις δεν θα διστάσει να ανταλλάξει τον Ρόι Χίμπερτ, ο οποίος το επόμενο καλοκαίρι θα γίνει unrestricted free agent, αν δεν ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιό του.

Μπόστον Σέλτικς
Στα των «κελτών», ο GM, Ντάνι Έιντζ, συνεχίζει την προσπάθεια για ανταλλαγή των Πρινς, Μπράντον Μπας και Μάρκους Θόρντον, παρά τα «άκυρα» των τελευταίων ημερών και την επιθυμία των δύο τελευταίων για παραμονή στο δυναμικό του Μπραντ Στίβενς. Όπως και να έχει, μεθαύριο (21/02, 05:00) οι εκπρόσωποι της Μασαχουσέτης θα αντιμετωπίσουν τους Σακραμέντο Κινγκς στο «Sleep Train Arena» χωρίς τον Κέλι Όλινικ (αστράγαλος), ο οποίος παραμένει μακριά από το 100%, ενώ η παρουσία του Σάβλικ Ράντολφ (οπίσθιος μηριαίος) είναι αβέβαιη παρά το πολυήμερο κενό.

Σακραμέντο Κινγκς
Οι «βασιλιάδες» θα συνεχίσουν χωρίς τον Έρικ Μόρλαντ (ώμος), ενώ προς αποκλεισμό οδεύει ο Ντάρεν Κόλισον (ισχίο), ο οποίος κατέγραψε περιορισμένη συμμετοχή στις σημερινές ομαδικές ασκήσεις υπό τις οδηγίες του Τζορτζ Καρλ, που τον υπολογίζει για τον ρόλο του βασικού πλέι-μέικερ. Τέλος, ο νέος κόουτς του συλλόγου του Καλιφόρνια ξεκαθάρισε από σήμερα πως σκοπεύει να χρησιμοποιήσει εκτενώς τον Ρούντι Γκέι στη θέση «4» δίπλα στον Ντε Μάρκους Κάζινς, αν και είναι γνωστή διάθεση παραχώρησης των Ραμόν Σέσιονς, Νικ Στάουσκας, Ντέρικ Ουίλιαμς και Τζέισον Τόμπσον με αφορμή επιθυμία για απόκτηση «καθαρού» πάουερ φόργουορντ.



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved