Νιου Γιορκ Νικς: Τέλος ο «Μέλο», ξεκίνημα για Αντετοκούνμπο

Νιου Γιορκ Νικς: Τέλος ο «Μέλο», ξεκίνημα για Αντετοκούνμπο

Έπαιξε στο All Star Game o Καρμέλο Άντονι των Νιου Γιορκ Νικς, πριν αποφασίσει πως χρειάζεται εγχείρηση στο αριστερό γόνατο.

Τις τελευταίες ημέρες διέψευσε ρεπορτάζ, που ανέφεραν ότι η παραπάνω σειρά ήταν στο μυαλό του εξ αρχής, αλλά αποκλείστηκε από την υπόλοιπη regular season του 2014-15 πριν από την επανέναρξη της σεζόν, γεγονός που μάλλον πιστοποιεί αντιεπαγγελματική στάση του. Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα γίνει το «νυστέρι», που θα τον κρατήσει στα πιτς για τέσσερις με έξι μήνες, οπότε αναμένεται να είναι στο 100% μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας για το 2015-16. Προφανώς δεν θα παίξει στο μεθαυριανό ματς (21/02, 02:30) με τους Μαϊάμι Χιτ στο «Madison Square Garden», αλλά ο Ντέρεκ Φίσερ έχει τα υπόλοιπα μέλη του τωρινού δυναμικού στη διάθεσή του.

Από την πλευρά του, ο Φιλ Τζάκσον επιβεβαίωσε πως μελετά το ενδεχόμενο απόκτησης του Θανάση Αντετοκούνμπο από τους Ουέστσεστερ Νικς, θυγατρική ομάδα των εκπρόσωπων του «Μεγάλου Μήλου» στην D-League, τονίζοντας πως θέλει να εξοικονομήσει χώρο στο salary cap στελεχώνοντας το ρόστερ με φθηνούς παίκτες. Επίσης, ο «Zen Master» επιβεβαίωσε ότι αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Χοσέ Καλντερόν ενόψει της αυριανής (19/02) προθεσμίας του NBA για ανταλλαγές παικτών με δικαίωμα συμμετοχής στην τρέχουσα σεζόν, ενώ πρόσθεσε πως η αποδέσμευση του Αμάρε Στουντεμάιρ σε συνδυασμό με τον παραγκωνισμό του «Μέλο» υποχρεώνουν μεγαλύτερη επιθετική συνεισφορά από τον Αντρέα Μπαρνιάνι, για τον οποίο δεν δείχνουν ενδιαφέρον άλλοι σύλλογοι, όπως σημείωσε.

Μαϊάμι Χιτ
Στα της ομάδας του Έρικ Σποέλστρα, ο Τζος Μακ Ρόμπερτς (γόνατο) θα μείνει έξω, αλλά οι Ντουέιν Ουέιντ (οπίσθιος μηριαίος), Σόουν Ουίλιαμς (ισχίο) και Τζέιμς Ένις (γόνατο) προπονήθηκαν σήμερα χωρίς περιορισμούς, άρα θα επιστρέψουν στη δράση. Επίσης, ο Χασάν Ουάιτσαϊντ ξεκαθάρισε πως ξεπέρασε ενοχλήσεις στον δεξιό αστράγαλο, αλλά ο Κρις Μπος απείχε από τις ομαδικές ασκήσεις εξαιτίας ίωσης, που τον καθιστά αμφίβολο για το μεθαυριανό παιχνίδι.

Σε μεταγραφικό επίπεδο, οι Χιτ φαίνεται πως προσφέρουν τους Νόρις Κόουλ και Λουόλ Ντενγκ σε άλλες ομάδες του «μαγικού» κόσμου, ενώ παράλληλα προσπαθούν να «ξεφορτωθούν» τον Ντάνι Γκρέιντζερ επιδιώκοντας ενίσχυση του δυναμικού μέσω ανταλλαγής. Είναι, άλλωστε, γνωστό το ενδιαφέρον τους για τον Άαρον Αφλάλο των Ντένβερ Νάγκετς, ενώ διαπιστώνεται και διάθεση για εμπλοκή στην «κούρσα» για τον Γκόραν Ντράγκιτς των Φίνιξ Σανς.

Σικάγο Μπουλς
Για τον Αφλάλο κινούνται και οι Σικάγο Μπουλς, που θέλουν να προσθέσουν περιφερειακό στο δυναμικό του Τομ Θίμποντο, ενώ σε άλλο μεθαυριανό παιχνίδι (21/02, 02:30) θα βρεθούν στο «Palace» των Ντιτρόιτ Πίστονς. Πλην απροόπτου, οι Τζίμι Μπάτλερ (ώμος) και Κερκ Χάινριχ (δάκτυλο ποδιού) θα γυρίσουν στα παρκέ, καθώς αμφότεροι προπονήθηκαν σήμερα χωρίς περιορισμούς, κάτι που σημαίνει ότι οι «ταύροι» θα παραταχθούν χωρίς απουσίες στο πρώτο ματς αμφότερων των ομάδων μετά τον ετήσιο αγώνα επίλεκτων του NBA.

Ντιτρόιτ Πίστονς
Από την άλλη, λογικά θα επιστρέψουν οι Καρόν Μπάτλερ (μέση) και Κάρτιερ Μάρτιν (πόδι), αλλά ο Μπράντον Τζένινγκς (αχίλλειος τένοντας) θα μείνει έξω. Από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον για τον Τζο Τζόνσον των Μπρούκλιν Νετς προσκρούει στις υψηλές απαιτήσεις των Νεοϋορκέζων για την αποζημίωσή τους, ενώ ο Ντρέιμοντ Γκριν των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς διέψευσε πως κλίνει προς αποδοχή πρότασης των «πιστονιών» το επόμενο καλοκαίρι, όταν γίνει restricted free agent, αλλά ομολόγησε ότι θα κληθεί να πάρει δύσκολη απόφαση. Restricted free agent θα γίνει φέτος και ο Γκρεγκ Μονρό, ο οποίος δύσκολα θα παραμείνει στους εκπρόσωπους της «Motor City», που δεν είναι διατεθειμένοι να ισοφαρίσουν οποιαδήποτε προσφορά προκύψει.



Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved