Μπρούκλιν Νετς: Σκέψη για προσθήκη Μπλατς και αποδέσμευση Γκαρνέτ!

Μπρούκλιν Νετς: Σκέψη για προσθήκη Μπλατς και αποδέσμευση Γκαρνέτ!

Καθυστερούν μεν οι αλλαγές στο ρόστερ των Μπρούκλιν Νετς, αλλά αναμένεται να γίνουν αρκετές προσαρμογές μέσα στη regular season του 2014-15.

Από την πλευρά του, ο Κέβιν Γκαρνέτ τόνισε πως είναι αφοσιωμένος στους Νεοϋορκέζους, αλλά πρόσθεσε πως θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του σε ομάδα με υψηλότερους αγωνιστικούς στόχους και υποστήριξε πως ίσως υπάρξει συμφωνία για πρόωρη λύση του συμβολαίου του! Παράλληλα, το ESPN επιβεβαίωσε ενδιαφέρον για επανάκτηση του Άντραϊ Μπλατς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος μετά το πέρας της regular season του CBA. Πάντως, ο διεθνής με τις Φιλιππίνες φαίνεται πως απασχολεί και άλλες ομάδες του NBA, ενώ το RealGM αποκάλυψε πως αρκετοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για τον Τζόρνταν Κρόφορντ, ο οποίος διατηρεί ακόμα συμβόλαιο με τους Σιντζιάνγκ Φλάινγκ Τάιγκερς της Κίνας.

Διέρρευσε επίσης πως οι Νετς δεν δείχνουν βιασύνη για παραχώρηση του Μπρουκ Λόπεζ μέσω ανταλλαγής. Όσον αφορά τη συνέχεια της regular season του 2014-15, οι εκπρόσωποι του «Μεγάλου Μήλου» φιλοξενούν απόψε (03/02, 02:30) τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο «Barclays Center» χωρίς τον Μίρσα Τελέτοβιτς (ίωση), αλλά ο Ντερόν Ουίλιαμς (πλευρά) προπονήθηκε χθες χωρίς περιορισμούς και θα τεθεί στη διάθεση του Λάιονελ Χόλινς για πρώτη φορά από τις 8 Ιανουαρίου. Αντίθετα, ο Τζο Τζόνσον έχασε τη χθεσινή προπόνηση εξαιτίας προσωπικού προβλήματος, αλλά θα συνεχίσει κανονικά ως βασικός, όπως επιβεβαίωσε ο κόουτς των Νεοϋορκέζων, ο οποίος δεν θα αλλάξει το αρχικό σχήμα παρά την επιστροφή του «D-Will».

Λος Άντζελες Κλίπερς
Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού ο σύλλογος της «πόλης των αγγέλων», αλλά ο Ντοκ Ρίβερς αναγνώρισε τις δυσκολίες του Σπένσερ Χάους για προσαρμογή σε αναπληρωματικό ρόλο, ενώ αποκάλυψε πως σκοπεύει να κρατήσει τον Ντάνταϊ Τζόουνς στο ρόστερ του μέχρι το πέρας της σεζόν έπειτα από δύο δεκαήμερα συμβόλαια. Ακόμα ο Μπλέικ Γκρίφιν αποκάλυψε πως επιχειρεί καθημερινά πάνω από τριακόσια σουτ από μέση απόσταση υπό την επίβλεψη του μέλους του τεχνικού επιτελείου, Μπομπ Θέιτ, για να αλλάξει ριζικά τον τρόπο, που προσεγγίζει το μπάσκετ, ενώ ο Σι Τζέι Ουίλκοξ υποβιβάστηκε στους Φορτ Ουέιν Μαντ Αντς της D-League.

Μέμφις Γκρίζλις
Με τη σειρά τους, οι Μέμφις Γκρίζλις των Νικ Καλάθη και Κώστα Κουφού, δείχνουν ενδιαφέρον για τον Μπλατς, ενώ «δέσμευσαν» με δεκαήμερο συμβόλαιο τον Τζα Μάικλ Γκριν και άφησαν ελεύθερο τον Τάιρους Τόμας, ο οποίος αποφάσισε να γυρίσει στους Αϊόβα Ένερτζι, θυγατρική ομάδα του συλλόγου του Τενεσί στην D-League. Από εκεί και πέρα, οι «αρκούδες» δοκιμάζονται απόψε (03/02, 04:00) στο «US Airways Center» των Φίνιξ Σανς και ο Ντέιβ Γέργκερ έχει όλα τα μέλη του δυναμικού στη διάθεσή του, αν και ο Τόνι Άλεν παραμένει μακριά από το 100% με αφορμή παλιότερους τραυματισμούς στον αστράγαλο και στον οπίσθιο μηριαίο.

Φίνιξ Σανς
Πλήρεις συνεχίζουν επίσης οι «ήλιοι», που επανέφεραν τους Ρέτζι Μπούλοκ και Άρτσι Γκούντγουιν στο δυναμικό του Τζεφ Χόρνασεκ ύστερα από υποβιβασμό στους Μπάκερσφιλντ Τζαμ του NBDL, ενώ συνεχίζουν την προσπάθεια για ανταλλαγή του Μάιλς Πλαμλί, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει ουσιαστικά ενδιαφέρον για τον 26χρονο φόργουορντ/σέντερ. Τέλος, ο Τζέραλντ Γκριν επιβεβαίωσε πως δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής του, αλλά τόνισε πως αντιμετωπίζει με επαγγελματική διάθεση κάθε σχετικό πρόβλημα, όσο οι Σανς διαψεύδουν σε ανεπίσημο επίπεδο φημολογίες περί διάθεσης για παραχώρησή του μέσω ανταλλαγής.



Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved