Κλίβελαντ Καβαλίερς: Καλύτερα στο Οχάιο ο Τζέι Αρ Σμιθ

Κλίβελαντ Καβαλίερς: Καλύτερα στο Οχάιο ο Τζέι Αρ Σμιθ

Η έλλειψη νυχτερινής ζωής στο Κλίβλαντ ευνοεί την προσαρμογή του Τζέι Αρ Σμιθ στους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Το ομολόγησε ο ίδιος τονίζοντας πως υπήρχαν πολλοί περισπασμοί στη Νέα Υόρκη, όπου αγωνίστηκε για λογαριασμό των Νιου Γιορκ Νικς. «Δεν υπάρχει κάτι εδώ, πέρα από το μπάσκετ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκκεντρικός γκαρντ/φόργουορντ. Όσον αφορά τη συνέχεια της regular season του 2014-15, οι εκπρόσωποι του Οχάιο δοκιμάζονται απόψε (28/01, 02:30) στο «Palace» των Ντιτρόιτ Πίστονς χωρίς τον Άντερσον Βαρεχάο (αχίλλειος τένοντας). Αντίθετα, ο Μπρένταν Χέιγουντ (γόνατο) θα τεθεί στη διάθεση του Ντέιβιντ Μπλατ, καθώς ο πρόσφατος τραυματισμός του δεν κρίνεται σοβαρός, όσο συνεχίζεται η προσπάθεια για ανταλλαγή του από τους «καβς», που μέσα σε όλα υποβίβασαν ξανά τον Τζο Χάρις στους Κάντον Τσαρτζ της D-League.

Ντιτρόιτ Πίστονς
Από την άλλη θα μείνει έξω ο Μπράντον Τζένινγκς (αχίλλειος τένοντας), ο οποίος γνωστοποίησε μέσω Twitter πως ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα η σημερινή εγχείρηση, ενώ ο Σταν Βαν Γκάντι επιβεβαίωσε πως σύντομα θα αποκτηθεί πλέι-μέικερ, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Ντι Τζέι Όγκουστιν και Σπένσερ Ντινγουίντι. Πάντως, ο Λορένζο Μπράουν των Γκραντ Ράπιντς Ντράιβ του NBDL, ο οποίος «ακούστηκε» για τα «πιστόνια», οδεύει πλέον προς τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς, που δεν θα προσφέρουν δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο στον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ώστε να «δεσμεύσουν» με αντίστοιχο συμφωνητικό τον 24άχρονο γκαρντ. Διέρρευσε επίσης πως οι «λύκοι» κινήθηκαν επίσης για τον Μπράντι Χέσλιπ, επίσης 24άχρονος γκαρντ που ανήκει πλέον στην Ιγκοκέα της Βοσνίας.

Επίσης, το RealGM αποκάλυψε πως οι Φιλαδέλφεια 76ερς, οι Σάρλοτ Χόρνετς και οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο δείχνουν ενδιαφέρον για τον φορμαρισμένο Γκάρι Τάλτον, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα των Ρίο Γκραντ Βάλεϊ Βάιπερς και των Φορτ Ουέιν Μαντ Αντς στην τρέχουσα σεζόν του θυγατρικού πρωταθλήματος του NBA. Από την πλευρά του, ο Ρόναλντ Ρόμπερτς Τζούνιορ, ο οποίος πέρασε φέτος από τους «σίξερς» χωρίς να πάρει χρόνο συμμετοχής, αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της περασμένης εβδομάδας στην D-League αγωνιζόμενος με τους Σάντα Κρουζ Ουόριορς, αλλά αποφάσισε να συνεχίσει στις Φιλιππίνες υπογράφοντας συμβόλαιο με τη Σαν Μιγκέλ Μπίρμαν!

Από εκεί και πέρα, το Yahoo! Sports αποκάλυψε πως ο υποσχόμενος Ρόμπερτ Άπσο, ο οποίος εκδιώχθηκε χθες από το Ουάσινγκτον του NCAA, σκοπεύει να ενταχθεί άμεσα στο δυναμικό συλλόγου του NBDL. Όπως και να έχει, οι Τίμπεργουλφς θα υποδεχτούν αύριο (29/01, 03:00) τους Μπόστον Σέλτικς στο «Target Center» χωρίς τους Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος), Σαμπάζ Μουχάμαντ (κοιλιακούς) και Ρόμπι Χάμελ (χέρι), ενώ ο Κέβιν Μάρτιν (καρπός) κρίθηκε εκ νέου ανέτοιμος από σήμερα, αν και εξέφρασε ελπίδα για επιστροφή στη δράση έπειτα από τη σημερινή προπόνηση.

Επίσης, ο Μο Ουίλιαμς (ισχίο) παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος για τον αυριανό αγώνα, ενώ ο Φλιπ Σόντερς είπε ότι οι Τσέιζ Μπάντινγκερ και Γκλεν Ρόμπινσον ΙΙΙ θα αναλάβουν σημαντικότερο ρόλο με αφορμή το νέο «κύμα» τραυματισμών». Στα των «κελτών», ο Κέλι Όλινικ (αστράγαλος) είναι δεδομένα στα πιτς, ενώ ο Έβαν Τέρνερ (αντίχειρας) οδεύει επίσης προς αποκλεισμό, γεγονός που επιτρέπει επιστροφή του Μάρκους Σμαρτ στη βασική πεντάδα, αλλά ο Σάβλικ Ράντολφ (οπίσθιος μηριαίος) αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Μπραντ Στίβενς μετά τον παραγκωνισμό του από το χθεσινό παιχνίδι με τους Τζαζ.

Φιλαδέλφεια 76ερς
Όσον αφορά την πρώτη ομάδα των εκπρόσωπων της Φιλαδέλφειας, αύριο (29/01, 02:00) υπάρχει ματς με τους Πίστονς στο «Wells Fargo Center». Θυμίζουμε πως ο Μπρετ Μπράουν θα στερηθεί εκ νέου των υπηρεσιών των Τζοέλ Έμπιντ (πόδι), Αντρέι Κιριλένκο (τιμωρία) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (πόδι), ενώ θα λείψει επίσης ο Τόνι Ρότεν (γόνατο), ο οποίος ανέφερε ότι προσπαθεί ακόμα να αποφύγει χειρουργική επέμβαση, που σε πρώτο βαθμό θεωρήθηκε δεδομένη από τους «σίξερς». Αντίθετα, ο Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς (ίωση) αναμένεται να γυρίσει στα παρκέ μετά τον παραγκωνισμό του από τον χθεσινό αγώνα με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved