Ουάσινγκτον Ουίζαρντς: Έτοιμοι για προθήκη του… Ντουράντ

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς: Έτοιμοι για προθήκη του… Ντουράντ

Το καλοκαίρι του 2016 αργεί, αλλά οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς έχουν προετοιμάσει το έδαφος για απόκτηση του Κέβιν Ντουράντ.

Τη συγκεκριμένη offseason, ο φόργουορντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ θα γίνει unrestricted free agent, ενώ οι «πρωτευουσιάνοι», ομάδα της γενέτειράς του, θα έχουν χώρο στο salary cap, για τον χωρέσουν δίπλα στους Τζον Ουόλ, Μπράντλι Μπιλ και Μάρτσιν Γκορτάτ. Ο Ντουράντ μπορεί μεν να προτιμήσει παραμονή στις «βροντές» για αρκετούς λόγους, αλλά διαπιστώνεται πως οι Ουίζαρντς είναι έτοιμοι να τον προσεγγίσουν. Για την ώρα, πάντως, είναι επικεντρωμένοι στον Ρέι Άλεν, ο οποίος απασχολεί επίσης τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και άλλες ομάδες του NBA, ενώ δοκιμάζονται απόψε (28/01, 05:30) στο «Staples Center» απέναντι στους Λος Άντζελες Λέικερς και αύριο (29/01, 05:30) στο «US Airways Center» των Φίνιξ Σανς.

Μάλιστα, ο Ουόλ δηλώθηκε αμφίβολος για το σημερινό ματς της regular season του 2014-15 εξαιτίας ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα, ενώ αβέβαιη κρίθηκε επίσης η παρουσία του Πολ Πιρς με πρόβλημα σε δάκτυλο ποδιού, καθώς αμφότεροι έχασαν το πρωινό ζέσταμα του Ράντι Ουίτμαν και φαίνεται πως θα περιθωριοποιηθούν από το σημερινό ματς. Από την άλλη, ο Μπάιρον Σκοτ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Νικ Γιανγκ (αστράγαλος), ο οποίος χτύπησε στη χθεσινή προπόνηση των εκπρόσωπων της «πόλης των αγγέλων». Θυμίζουμε πως σε πρώτο βαθμό δεν προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία στον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού, αλλά σήμερα ξεκαθαρίστηκε πως θα χρειαστεί μαγνητική τομογραφία.

Επίσης, ο Σκοτ επιβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να διακόψει την καριέρα του ως τραυματίας ο Κόμπι Μπράιαντ (ώμος), ο οποίος είναι στα πιτς μαζί με τους Τζούλιους Ραντλ (πόδι) και Στιβ Νας (μέση). Από την πλευρά του, ο Τέρενς Ουίλιαμς, ο οποίος αγωνίζεται σε διάφορα μέρη του κόσμου μετά το προπέρσινο πέρασμά του από τους Λος Άντζελες Ντιφέντερς, θυγατρική ομάδα των «λιμνάνθρωπων» της D-League, «κόπηκε» από τη Μακάμπι Ασχντόντ του Ισραήλ, πριν κάνει ντεμπούτο…

Φίνιξ Σανς
Παράλληλα, ο Ερλ Μπαρόν άφησε τους Μπάκερσφιλντ Τζαμ, θυγατρική ομάδα των «ήλιων» στο NBDL, για να υπογράψει συμβόλαιο με τους Σάνζι Μπρέιβ Ντράγκονς. Τέλος αναφέρουμε πως ο Μπράνταν Ράιτ (πόδι) προπονήθηκε σήμερα χωρίς περιορισμούς, οπότε θα τεθεί στη διάθεση του Τζεφ Χόρνασεκ για τον αυριανό αγώνα μετά τον παραγκωνισμό του από τον προχθεσινό με τους Λος Άντζελες Κλίπερς.



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved