Μπρούκλιν Νετς: Νέος τραυματισμός για Ντερόν Ουίλιαμς

Μπρούκλιν Νετς: Νέος τραυματισμός για Ντερόν Ουίλιαμς

Πρόωρα αποχώρησε ο Ντερόν Ουίλιαμς από τον χθεσινό αγώνα των Μπρούκλιν Νετς με τους Μαϊάμι Χιτ.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι, αλλά ξεκαθάρισε πως θα δώσει το παρών στο σημερινό ματς (06/01, 02:30) με τους Ντάλας Μάβερικς στο «Barclays Center» και πράγματι κρίθηκε ετοιμοπόλεμος, πριν… αποκλειστεί μαζί με τον Κέβιν Γκαρνέτ, που πήρε ρεπό μετά την παρουσία του στο χθεσινό παιχνίδι. Με τη σειρά του, Λάιονελ Χόλινς επανέλαβε πως δεν θα μελετήσει άμεσα το ενδεχόμενο προσαρμογής της βασικής πεντάδας του, στην οποία θα διατηρήσει τους Μέισον Πλαμλί και Τζάρετ Τζακ, αλλά απόψε θα επαναφέρει εκτάκτως τον Μπρουκ Λόπεζ στη θέση του Γκαρνέτ. Από την πλευρά του, ο Μαρκέλ Μπράουν (πόδι) μάλλον θα μείνει στο περιθώριο.

Ντάλας Μάβερικς
Οι Τεξανοί θα παραταχθούν χωρίς απουσίες, καθώς ο Γκρεγκ Σμιθ (στήθος) ανέφερε πως δεν θα αποκλειστεί από ματς της regular season του 2014-15, παρά την πρόωρη αποχώρησή του από το χθεσινό με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Ακόμα, οι Τορόντο Ράπτορς θα αγωνιστούν ξανά την επόμενη Πέμπτη (09/01, 02:30), όταν θα υποδεχτούν τους Σάρλοτ Χόρνετς στο ξεκίνημα σειράς έξι αγώνων στο «Air Canada Centre». Μάλιστα, ο Ντουέιν Κέισι αναμένεται να έχει όλα τα μέλη του ρόστερ στη διάθεσή του, καθώς ο Ντε Μαρ Ντε Ροζάν (πόδι) δείχνει έτοιμος για επιστροφή στη δράση ύστερα από δεκαεπτά διαδοχικούς παραγκωνισμούς.

Σάρλοτ Χόρνετς
Για τις «σφήκες» προηγείται σημερινό παιχνίδι (06/01, 02:30) στο «TD Garden» των Μπόστον Σέλτικς, αλλά οι Λανς Στίβενσον (βουβωνική χώρα) και Αλ Τζέφερσον (βουβωνική χώρα) θα χάσουν αμφότερα, ενώ προς νέο αποκλεισμό οδεύει επίσης ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Τζανίρο Πάργκο (μέση). Επίσης, ο Τζέισον Μαξίελ δηλώθηκε αμφίβολος με αφορμή ενοχλήσεις στο ισχίο, αλλά μάλλον θα είναι στη διάθεση του Στιβ Κλίφορντ, όπως ο Γκάρι Νιλ, ο οποίος παραμένει μακριά από το 100% λόγω μικροτραυματισμού στον οπίσθιο μηριαίο.

Μπόστον Σέλτικς
Από την άλλη, οι Τζαμίρ Νέλσον (αστράγαλος) και Μάρκους Θόρντον (γάμπα) κρίθηκαν εκ νέου ανέτοιμοι. Αντίθετα, ο Τζέιμς Γιανγκ επέστρεψε στο βασικό ρόστερ έπειτα από νέο υποβιβασμό στους Μάιν Ρεντ Κλος της D-League, οπότε τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ είναι στη διάθεση του Μπραντ Στίβενς, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του ξεκαθάρισε πως φετινός στόχος των «κελτών» είναι η πρόκριση στα playoffs. Μέσα σε όλα, ο νεοαποκτηθέντας Μπράνταν Ράιτ ανέφερε ότι προσπαθεί να βρει τον κατάλληλο ρόλο μαζί με αγωνιστική άνεση ως μέλος του δυναμικού των εκπρόσωπων της Μασαχουσέτης.

Από εκεί και πέρα, ο undrafted rookie, Ντε Αντρέ Κέιν, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στους Αντβέρμπ Τζάιαντς του Βελγίου, απασχολεί τους Σέλτικς, τους Γιούτα Τζαζ και τους Σακραμέντο Κινγκς, σύμφωνα με το RealGM, ενώ ο Τζαμάλ Φράνκλιν έμεινε χωρίς ομάδα, αφού αποδεσμεύτηκε από τους Τσετσιάνγκ Λάιονς μετά την προσθήκη του Κέβιν Μέρφι στο ρόστερ του συλλόγου του κινέζικου CBA. Χωρίς ομάδα παραμένει και ο Ζερμέιν Ο’ Νιλ, ο οποίος ταξίδεψε στη Γερμανία, για να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας με αφορμή ενοχλήσεις στο γόνατο, κάτι που προφανώς σημαίνει ότι σκοπεύει να γυρίσει άμεσα στο NBA!

Στο NBA φιλοδοξεί να επιστρέψει και ο 39χρονος Μάικ Τζέιμς των Τέξας Λέντζεντς του NBDL, καθώς σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε ότι σκοπεύει να παίξει για ένα με δύο ακόμα χρόνια εκτιμώντας πως αξίζει θέση σε ρόστερ ομάδας του «μαγικού» κόσμου. Αντίθετα, ο παλαίμαχος Ντι Μποστ είναι πλέον μέλος του τεχνικού επιτελείου των Κινγκς, αλλά μέσω συνέντευξής του ανέφερε ότι οι Σέλτικς διατηρούν ξεχωριστή θέση στην καρδιά του, επειδή τον στήριξαν πριν από 24 χρόνια, όταν τον επέλεξαν στο ντραφτ, παρά σύλληψή του.



Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved