Χιούστον Ρόκετς: Έφερε ανακατατάξεις ο Τζος Σμιθ

Χιούστον Ρόκετς: Έφερε ανακατατάξεις ο Τζος Σμιθ

Έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Χιούστον Ρόκετς ο Τζος Σμιθ προκαλώντας αλλαγή στο ρόστερ των… Λος Άντζελες Λέικερς.

Η ομάδα του Κώστα Παπανικολάου προσπάθησε να ανταλλάξει τους Τζόι Ντόρσεϊ, Αϊσάια Κανάν, Τάρικ Μπλακ, Νικ Τζόνσον και Κλιντ Καπελά, για τον χωρέσει στη 15άδα του Κέβιν Μακ Χέιλ, αλλά κατέληξε σε αποδέσμευση του Μπλακ μέσω του καταλόγου των waivers. Πάντως, ο Ντουάιτ Χάουαρντ συμφώνησε με τον προπονητή του αποθεώνοντας τον undrafted rookie για την προσφορά του εν τη απουσία του εξαιτίας πρόσφατου τραυματισμού στο γόνατο, πριν οι «λιμνάνθρωποι» «κόψουν» τον Ζαβιέ Ανρί, ώστε να τον προσθέσουν στο δυναμικό του Μπάιρον Σκοτ. Μάλιστα, οι Σάρλοτ Χόρνετς έδειξαν επίσης έντονο ενδιαφέρον για τον Μπλακ.

Απόψε (30/12, 03:00) οι Τεξανοί υποδέχονται τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «Toyota Center», ενώ ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας θα συνεχίσει ως αναπληρωματικός του Σμιθ έχοντας τονίσει πως δεν τον απασχολεί ο υποβιβασμός του, όσο αποσπά σημαντικό χρόνο συμμετοχής. Εξάλλου ο Τέρενς Τζόουνς (πόδι) θα μείνει έξω για τέσσερις με έξι ακόμα εβδομάδες, όπως ανέφερε ο Μακ Χέιλ. Από την πλευρά του, ο Αλεξέι Σβεντ αποκλείστηκε από το χθεσινό ντέρμπι με τους Σαν Αντόνιο Σπερς και δηλώθηκε αμφίβολος για το σημερινό ματς εξαιτίας τραυματισμού στον αστράγαλο.

Αντίθετα ο Τρέβορ Αρίζα θα συνεχίσει κανονικά ως βασικός σμολ φόργουορντ, παρά πρόσφατο μικροτραυματισμό στο αριστερό γόνατο, ενώ ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Πατ Μπέβερλι, ξεπέρασε ίωση, που τον ταλαιπώρησε την περασμένη εβδομάδα. Μέσα σε όλα, ο Καπελά γύρισε για λίγες ώρες στο βασικό ρόστερ των Ρόκετς, πριν υποβιβαστεί εκ νέου στους Ρίο Γκραντ Βάλεϊ Βάιπερς της D-League.

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς
Στα των «μάγων», ο Μαρτέλ Ουέμπστερ (μέση) επιβεβαίωσε ενδείξεις αποσπώντας έγκριση από το ιατρικό τιμ για ντεμπούτο στη regular season του 2014-15, ενώ από το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης με τους Νιου Γιορκ Νικς ο Νενέ αντικατέστησε τον Κρις Χάμφρις στο αρχικό σχήμα του Ράντι Ουίτμαν, όπου βρέθηκε για πρώτη φορά από τις 22 Νοεμβρίου, όταν υπέστη τραυματισμό στο γόνατο. Ακόμα, ο Τζον Ουόλ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 15.000 δολαρίων από την πειθαρχική επιτροπή του NBA με αφορμή την εμπλοκή του σε καυγά με τον Κουίνσι Έισι των Νεοϋορκέζων στο πρόσφατο ματς των δύο συλλόγων.

Ντάλας Μάβερικς
Αύριο (31/12, 03:30), οι «πρωτευουσιάνοι» θα βρεθούν στο «American Airlines Center» των Ντάλας Μάβερικς, που στο χθεσινό ματς με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά τον Ρέιμοντ Φέλτον για… ένα λεπτό. Άλλωστε αποκλείστηκε ο Τάισον Τσάντλερ, ο οποίος άνοιξε θέση στη 13άδα του Ρικ Καρλάιλ και δηλώθηκε αμφίβολος για τον αυριανό αγώνα εξαιτίας σπασμών στη μέση, που δεν ανησυχούν τους «μαβς»! Παράλληλα, ο Χοσέ Μπαρέα αγωνίστηκε εκτενώς στη θέση «3» δίπλα στους Ραζόν Ρόντο και Μόντα Έλις, οι οποίοι αποκόμισαν τραυματισμό στο δεξί μάτι και στον αριστερό αστράγαλο, αντίστοιχα, αλλά αναμένεται να παίξουν αύριο, όπως επιβεβαίωσε ο κόουτς των Μάβερικς.

Σημειώνουμε επίσης πως ο Έλις και ο Ντιρκ Νοβίτσκι αντιμετώπισαν ίωση πριν από το ματς της περασμένης Παρασκευής με τους Λέικερς, που προκάλεσε μονάχα τον παραγκωνισμό τους από το πρωινό ζέσταμα, ενώ ο Καρλάιλ ανέφερε πως θέλει τον νεοαποκτηθέντα Ρόντο με μόνιμη επιθετική διάθεση μετά τους 21 πόντους του με τους «λιμνάνθρωπους». Τέλος αναφέρουμε πως οι Ρίκι Λέντο και Ντουάιτ Πάουελ υποβιβάστηκαν στους Τέξας Λέτζεντς του NBDL, αλλά επέστρεψαν σήμερα στο βασικό ρόστερ του συλλόγου του Ντάλας.



ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
Μαρία Σάκκαρη: Αποκλεισμός από το Madrid Open κι υποχώρηση δύο θέσεων
Μαρία Σάκκαρη: Αποκλεισμός από το Madrid Open κι υποχώρηση δύο θέσεων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved